Mooie aanbieding, alles verliep soepel, betalen, verzenden kon je volgen eerst via duitse dhl daarna via de nederlandse dhl, niet de volgende dag in huis maar dat is logisch, zeker het wachten waard!... Leggi di più
Relatief snelle levering van een soort schroefhaak die ik nergens anders te koop ha dgezien
Verkeerde apparaat gekregen. Gevraagd om de juiste te sturen, Verkoper reageer niet. Kaufland sluit ticket. Hun advies: Zoek zelf oplossing met de verkoper!
Snelle levering mooi product Praktisch is dat je de temperatuur kan instellen zonder moeite mooie vormgeving
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Levering binnen een week
Levering binnen een week. Een prima product voor een nette prijs.
Bestelde product kan niet leveren
Zondag een pergola besteld inc extra kosten voor het bezorgen. Gelijk via wira betaald. Dinsdag krijg ik een update dat het product niet op mijn adres bezorgd kan worden. Voor dat ik afreken weet je toch waar ik woon en waarom ik woon toch niet in de wildernis. En kan geen andere bestellen omdat ik me geld niet gelijk terugkrijgen.
Mail is ook best wel egoïstisch ingesteld wat voor mij over komt als een onbetrouwbare organisatie.
Met onder andere: “ Mocht je de terugbetaling over twee weken nog altijd niet hebben ontvangen, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.“ betekent in gewoon taal rot de eerste 2 weken maar op.
En nog deze gezellige text:
Mocht er al een koopovereenkomst tot stand zijn gekomen, dan betwisten wij deze hierbij op grond van een verklaringsfout.
Het team van Kaufland Marketplace
Goede prijs, uitstekende verzending.
Aantrekkelijke prijzen, snel geleverd en zorgvuldig verpakt.
Dior J'adore Eau de Parfum
Snelle levering, product zoals beloofd en voor een zeer vriendelijke prijs.
Goede kwaliteit en snelle levering
Goede kwaliteit en snelle levering
Very nicely packed and completely new
Nicely packed for rain resistance and fast shipping
Mooie aanbieding, zeker wachten waard
Mooie aanbieding, alles verliep soepel, betalen, verzenden kon je volgen eerst via duitse dhl daarna via de nederlandse dhl, niet de volgende dag in huis maar dat is logisch, zeker het wachten waard! Ik blijf klant!
Automatten set
Goede leverancier die voldoende informatie verstrekt gedurende het leveringsproces.
Correct afgeleverd.
Snelle levering en duidelijke…
Snelle levering en duidelijke berichtgevingen.
Perfect & snel levering
Snel levering en de juiste product zoals ik bestel heb geleverd.
Snel verzonden en een mooi kleed voor…
Snel verzonden en een mooi kleed voor de perfecte prijs
Snelle levering mooi product
Snelle levering mooi product
Praktisch is dat je de temperatuur kan instellen zonder moeite mooie vormgeving
Misleidende bestelling – voel me opgelicht
Ik heb een borstel besteld en betaald, maar ik heb alleen een kartonnen borstelhouder ontvangen. Dit is absoluut niet wat ik heb besteld. Ik vind dit echt misleidend en voel me hierdoor opgelicht.
Aanrader
Keurige en goede snelle aflevering, dit is een schoolvoorbeeld hoe het moet.
Een dikke aanrader voor een ieder.