Rask levering og god service! Kattene mine elsker det nye kloretreet og det er nok den beste kvaliteten jeg har sett. Og vi har gått igjennom alt av kloretre fra alle forskjellige firmaer. Så 10/10,... Leggi di più

Super butikk. Tar bryet med å sende sms med valg av andre produkter når det man opprinnelig bestilte var utsolgt. Hurtig levering og en fornøyd senior pus som fikk mat og leke.

Rask handel, og best på pris for det fôret jeg skulle ha. Produktet var imidlertid pakket inn i mye plast for transporten; ville muligens vært bedre i papp? (Slik jeg erfarer konkurrentene etterhvert... Leggi di più

Extremely good service, and prices. Ordered a baldrian-pillow for Christmas for my cat, and it was here faster than I could say "baldrian".. All in all a very nice little small business, which I wil... Leggi di più

1. Gattile
  2. Negozio di animali
  3. Negozio per animali

Kattinorge, hele Norges kattebutikk. Vi leverer hurtig fra vårt lager i Trondheim. Alle kjente merkevarer, det meste til både innekatt, utstillingskatt og utstyr til spesifikke katteraser.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Anbefaler

Katt i Norge har et godt utvalg til våres kjæledyr til hyggelige priser. Kan trygt anbefales.

3 aprile 2026

Risposta di Katt i Norge

Takk for hyggelig tilbakemelding! Veldig kjekt å høre at du opplever godt utvalg og gode priser. Velkommen tilbake når som helst – vi hjelper gjerne igjen.🐱🐈

Super butikk

14 febbraio 2026

Risposta di Katt i Norge

Hei Hege! Tusen takk for den fine tilbakemeldingen – så godt å høre at leveringen gikk raskt, og at seniorpusen ble fornøyd med både mat og leke.🐱🐈

Extremely good service

Extremely good service, and prices.
Ordered a baldrian-pillow for Christmas for my cat, and it was here faster than I could say "baldrian".. All in all a very nice little small business, which I will order lots and lots more from...

12 dicembre 2025

For lang leveringstid.

8 dicembre 2025

Risposta di Katt i Norge

Takk for tilbakemelding, og beklager opplevelsen din. Ser vi varslet deg at det ble ca. èn uke ekstra leveransetid da reservedelen du bestilte måtte sendes fra fjernlager. Håper vi får anledning til å vise hvor raskt vi kan levere ved en senere anledning.

Svært fornøyd!

Leverte kvalitet til best pris! Handler gjerne igjen 😺

16 ottobre 2025

Fin dialog

Fin dialog, rask sending.

2 agosto 2025

Alt perfekt

Alt perfekt, veldig fodt levering, det var super viktig for meg :)

13 giugno 2025

Kloretre

Så 10/10, kommer definitivt til å handle mer hos dere 🥰

14 novembre 2024

Levert ok

Rask levering. Produktet var som det skulle.

14 settembre 2024