Kattenhor Recensioni

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di porte
  2. Negozio di articoli per finestre

Scritti dall'azienda

Over KattenHor.nl KattenHor.nl is gespecialiseerd in kattenhorren en kattenbestendige hordeuren op maat. Onze hordeuren zijn ontwikkeld voor mensen die hun deur of schuifpui graag open willen zetten, zonder dat hun kat naar buiten kan ontsnappen. Waar een traditionele plissé hordeur voornamelijk bedoeld is om insecten buiten te houden, is onze KattenHor ontworpen met huisdieren in gedachten. We maken gebruik van stevige aluminium panelen die beter bestand zijn tegen krabben, duwen en klimmen dan traditioneel horrengaas. Iedere kattenhor wordt volledig op maat gemaakt voor de betreffende deuropening. We leveren zowel 1-delige als 2-delige kattenhorren voor onder andere schuifpuien, openslaande deuren en andere grote deuropeningen. KattenHor.nl verzorgt het volledige traject: van persoonlijk advies en het beoordelen van de situatie tot inmeten, levering en montage. Daarbij kijken we niet alleen naar veiligheid en stevigheid, maar ook naar een nette afwerking die goed bij de woning past. Zo bieden we een praktische en duurzame oplossing waarmee je kunt genieten van frisse lucht, terwijl je kat veilig binnen blijft.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

4 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 5 stelle su 5

Wat je zie is ook wat je krijgt

Wat je zie is ook wat je krijgt. Gewoon top spul.
Elders waar ik aantal jaren terug meerdere hordeuren heb laten plaatsen Kwant met een bedrag van 1399-, bij kattenhor voor nog geen 900euro inclusief inmeten +plaatsen.

22 agosto 2026
Non scritta su invito
Valutata 5 stelle su 5

Een echte aanrader voor kattenbaasjes!🐱

Sinds een paar dagen hebben wij een prachtige dubbele hordeur van Kattenhor.nl en we zijn er superblij mee! 😻 De deur ziet er mooi uit en is stevig en praktisch. Het allerbelangrijkste: onze katten kunnen er niet in klimmen én krijgen de deur niet open. Eindelijk de tuindeuren open zonder dat de katten ontsnappen!

De service is echt ontzettend goed en vriendelijk. Alles werd netjes gemonteerd en als leuke verrassing kregen onze katten na de montage ook nog een goodiebag! 🐾🎁 Echt aan alles is gedacht. Wij zijn supertevreden en kunnen Kattenhor.nl zeker aanraden!🙂👍

19 agosto 2026
Valutata 5 stelle su 5

Zaterdag is de dubbele deur geplaatst

Zaterdag is de dubbele deur geplaatst. We zijn heel erg tevreden. Vanaf het begin was de communicatie prima en zeer vriendelijk. Komen de afspraken. Werken netjes en de deuren zijn stevig. Wij hebben ze voor de hond en het werkt. 👍

15 agosto 2026

Topproduct, topbedrijf!

Wat een fantastische aankoop is de dubbele tuindeur hor van Kattenhor.nl!

Dit is écht een uniek product op de markt op dit moment. De deuren kunnen heerlijk openstaan zonder zorgen. De kwaliteit is prachtig: oerdegelijk, strak afgewerkt en enorm duurzaam. Je voelt aan alles dat dit absolute topkwaliteit is.

Ontzettend veel dank ook aan Ferhat! Wat een geweldige, enthousiaste verkoper is hij. Hij is super prettig in de omgang en denkt echt met je mee.

Een enorm dankjewel, ook namens onze twee katten Aiko en Maya! Een absolute aanrader! ⭐⭐⭐⭐⭐

10 agosto 2026

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più