Restaurant Kastrupfortet

Flot, flot brunch og venligt personale. En Deal til 8 personer plus en lille bitte baby og en lille grisebasse på knapt et år, som både grisede temmeligt meget på gulvet med sin mad og endte me... Leggi di più

Var til bryllup på Kastrup fort lørdag d 6/9-25. Sjældent har jeg spist og festet på så godt et sted. Alting var godt!! Maden, betjeningen, omgivelserne - ja selv vejret var fantastisk. Fuldmåne... Leggi di più

Havde bestilt bord til 28 den 2/8 vi skulle have sommer afslutning Vi havde været nede i restauranten og af talt smørrebrød .Fik besked på vi kunne Max. spise 2 stykker da de var meget st... Leggi di più

Restaurant Kastrup Fort åbnede for ca en måned siden med nye forpagtere og smuk nyrenoveret restaurant. Vi var 6 kolleger afsted på en 4 retters Spotdeal og alle enige om at alt spillede. Stedet... Leggi di più

1. Ristorante

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Velkommen til Kastrup Fortet. Restaurant Kastrup Fortet er en af Københavns smukkeste beliggende restaurationer. Restauranten ligger midt i en park omgivet af en voldgrav og fredelige og uforstyrret omgivelser, skøn udsigt til Amager Strandpark og...

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Total spild af tid

Sjældent jeg har mødt så uinspireret personale.
Maden var så kedelig og trist.
Totalt overset af personalet. Gik 15 min før vi kunne bestille
drikkevarer , og flere af øllet var udsolgt. Udligere 15 før vi drikkelse.
Maden var kedelig og trist at se på,.
Alt i alt en total skuffelse, og kunne jeg give 0 stjerner havde de fået det!!

19 gennaio 2024

Perfekt

Endelig en super restaurant på Amager. Vi nød en 4 retters menu her til aften og alt var perfekt - også betjeningen. Dejlig atmosfære. Masser af ros derfra!!!

18 gennaio 2024

Virkelig hyggeligt sted Sødt personale

Virkelig hyggeligt sted Sødt personale
MEN MEN Maden var virkelig ikke noget at prale af Øv fandt skæl på laksen Og det bestik vi havde spist laks med skulle genbrugs til osten 🤔Sendte hele hovedretten retur Kartoflerne var halv rå Kødet sejt ØV
Så de 2 stjerner var for lokalet og personalet

6 gennaio 2024

Kan ikke anbefales til bryllup

Vi var ude for at tale bryllupsplanlægning. Efter at have brugt 1,5 time på et møde hvor vi talte om ideer mv., gik vi derfra med aftalen om, at de ville vende retur med kuvertpris mv.

Efter at have rykket adskillige gange på e-mail, vendte de blot tilbage med et standardsvar og sendte de samme priser, som var tilgængelige på deres hjemmeside, på trods af, at vi forslog at stå for både alkohol, natmad mv.

De har spildt vores tid og jeg kan derfor absolut ikke anbefale nogen at bruge tid på at booke et møde med dem for at snakke om bryllupsplanlægning. Find et andet venue.

14 novembre 2023

Nyåbnet Restaurant Kastrup Fort

Stedet er utrolig hyggeligt med skøn udsigt over Amager strand.
Betjeningen var god og nærværende.
Maden var utrolig lækker specielt hovedretten rødvinsbraiseret shortribs der var så mør, at den kunne spises med ske🤪 sovsen var helt fantastisk.
Vi kommer helt klart retur.
Tak for en super aften.

22 novembre 2023

SWEET deal men sikke en deal

SWEET deal men sikke en deal.
Spennende velsmagende rødbedemarineret laks og braiseret ribs. Burrsta og dessert
Supert , lækkert. og godt brød👍
Nu var det første aften, med ny ejer, men fortjener masser af gæster .
Flot ny indretning og god betjening .
Check menuen , fornuftige priser også uden deal.

31 ottobre 2023

Bedst tænkelige oplevelse

Vi har lige haft fornøjelsen at besøge den renoverede restaurant - og der er virkelig blevet gjort meget ved indretningen; flot, hyggelig, intim og med en god akustik. Imødekommende, venlig og observant personale. Maden veltillavet og velsmagende. God oplevelse på alle tænkelige parametre.
Tom

26 ottobre 2023

Hvis man leder efter et godt spisested…

Hvis man leder efter et godt spisested på Amager, kan jeg helt klart anbefale den nyåbnede restaurant på Kastrup fortet med de nye ejere.
Vi var der i går og det var nok deres generalprøve for både fødselsdags-arrangement og Dining Week.
Alt var godt: maden, betjeningen, lokalet er flot og lækkert. - og de havde virkelig travlt da der var fuldt hus. På trods af travlhed havde de øje på bordene og overskud til det ekstra der gør en forskel.
De fortjener en hånd og en masse besøg.
Skulle jeg sige noget, var det, at lidt brød til forretten ville gøre en forskel, for dem med den store appetit. Men vi havde en Dining Week booking, og det er jo ikke en a la carte.

17 ottobre 2023

10 ud af 10 stjerner

10 ud af 10!
Wow en bryllupsfest i formåede at arrangere og holde med os!
Vi er meget beæret over hvor hurtigt de nye ejere af kastrupfortet fik lokalerne renoveret og gjort klar til vores store bryllupsdag d. 23/9-2023 (ikke engang en måned, så var lokalerne klar til et nyt univers af arrangementer)

Vi pyntede selv lokalerne som vi ville have det, hvilket var dejligt. Derudover aftalte vi mad, drikkelse mm.
Maden var himmelsk, servicen var fantastisk hele aftenen/natten samt var lokationen og LOKALET helt VILDT!
Tak for en uforglemmelig dag!🙏😊

23 settembre 2023

Var til bisættelse på Kastrupfortet…

Var til bisættelse på Kastrupfortet hvor vi fik smørrebrød og blødt brød og kaffe.
Har aldrig i mit liv fået så dårlig smørrebrød, man kunne se mere brød end pålæg. Det var meget tykt og bestandt.
Det bløde brød var småt og ikke alle fik et stykke.

1 settembre 2022

BOOK IKKE KASTRUP FORT TIL DIN FEST

BOOK IKKE KASTRUP FORT TIL DIN FEST

Jeg havde booket Kastrup Fortet til min fest, og havde i over en måned været i dialog med dem omkring detaljer til festen, valg af menu, vine, tidspunkt, bordopsætning osv. Jeg havde inviteret gæster og booket DJ'en.
En sen aften får jeg en mail om at de har dobbelt booket datoen og valgt at gå med det andet selskab - fuldstændig ud af det blå og mailen er uden empati for den situation jeg nu står i.

Efter at jeg er begyndt at dele min oplevelse med gæster mm, får jeg fortalt at det ikke er første gang de hører om dobbeltbooking af Kastrup Fortet.

Jeg sidder tilbage med følelsen at der er kommet et større eller bedre arrangement som de har valgt at gå med. For hvordan ellers kan man ikke undgå at se at der er dobbelt booket i mere end end måned? Især fordi vi talte om at der var andet arrangement tidligere samme dag som det skulle passes sammen med.

Jeg håber ikke at der er andre der kommer til at stå i samme situation som mig, og vil derfor på kraftig opfordre til at man ikke booker stedet!

27 maggio 2021

Fantastisk bryllup på Restaurant Kastrupfortet :)

Kastrup fortet var lørdag 9/6-18 Rammen om et perfekt bryllup❤️💙 de havde forstået brudens ønsker mht borddækning😃 Fantastisk mad og rigeligt af det😊 Et personale der sørgede for fyldte glas, dejlig mad, havde overskud til et smil en venlig/humoristisk bemærkning😃 Dejlig beliggenhed, mulighed for at være ude i det fantastiske vejr🌞 Får af samtlige gæster roser😃 Kan 100% anbefales 😃 Tak for en fantastisk dag

11 luglio 2018