Valutata 5 stelle su 5

Absolut bästaa håret och isättningen jag varit med om. Har haft hårfärlängningar i över 15 år. Provat massa isättningar och haft massa olika hår. Det här är det absolut det bästa både kvaliten i h... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det absolut bästaa håret. Alltså kvaliten är topp topp topp.. Har provat många olika genom åren. Och detta slår med häst längder. Rekomendera stark ! Aabsolut det bästa isättningen med det. Så pro... Leggi di più

4,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Medmänsklig värme med lyxig kvalité och känsla

Tjejerna bakom kasihair är kvinnor från verkligheten, dom är proffsiga menockså så lyhörda för vad du försöker berätta. Min upplevelse från frisörer förr är att jag snarare känt att de skapat sin vision hellre än min och har förklätt det med att ”det ska vara så” etc. Min känsla här är att dom ser vad du klär i, men hör vad du säger. Så j*vla nöjd.

3 febbraio 2026

Såååå nöjd

Rekomendera stark !
Aabsolut det bästa isättningen med det. Så proffsigt på aöla sätt.
Håret kommer hålla så länge med flera omsättningar. Tusen tack !!!!

15 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Absolut bästaa håret och isättningen…

Det här är det absolut det bästa både kvaliten i håret och isättningen.
Håret kommer hålla så länge med flera omsättningar. Sååå proffsigt på alla sätt! Håret är så magiskt drömmigt.
Och personalen så himla trevliga ♡♡♡
Tack fär bästa servicen !

1 gennaio 2026

KASI invisible tejp

Har KASI invisible tejp super nöjd sitter superbra och kvaliteten är otrolig! Haft mina i 6 månader och det är fortfarande i sånt bra skick! Dom är så hjälpsamma både när det kommer till löshår och produkterna till håret. Även mitt egna hår mår så bra av deras produkter trots konstant blekning av mitt hår skulle verkligen rekommendera kasi löshår om man är sugen att prova!!

26 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Utmärkt kvalité och god service

Vi är jättenöjda med kasihairs extensions. Dem utmärker sig verkligen på fylligheten och följsamheten på håret. Som 15 år i branchen som frisör och själv användare av extensions i 12 år så har man mycket att jämföra med och kasihair håller verkligen kvaliteten. Är också nöjd med deras service!

20 novembre 2025

Älskar!!😍

Haft mitt löshår ca 6 månader nu och kvaliteten är den bästa! Inte änns klippt håret ännu och de är fortfarande lika fint, kommer absolut kunna ha detta minst lika länge till😍

11 novembre 2025

Jag köpte invisible weft 70 cm blont

Jag köpte invisible weft 70 cm blont, den är verkligen helt invisible i mitt hår.
Väldigt bra kvalitet, jag kan t.om låta det självtorka och det blir fint.
Jag har fått så bra service av KASI, mycket snabb leverans.
Skulle rekommendera detta hår till alla, silkeslent och håller det de lovar.
Bästa löshåret jag haft💕✨

17 settembre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più