Door de drukte in de winkel, voelde de verkoper wat gehaast aan. Wij wisten al wat we wilden en hadden niet veel advies nodig, maar daar leek ook weinig tijd voor. Overigens werden we wel netjes te wo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bij Kas20 beland voor een eettafel. In de winkel zijn wij goed geholpen en verliep alles naar wens. Op de ochtend van de geplande levering kreeg ik helaas een telefoontje dat de tafel kapot was ge... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Een prachtige ovale eettafel uitgezocht met een stoere tafelpoot in Enschede, passend bij onze stoelen. Helaas na 2 maand beschadigingen op de stoelpoten. Gemaild met foto's en gevraagd om een la... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Nog geen drie jaar geleden bank tafel en stoelen gekocht. De stiknaad van de bank laat los. Te strak gespannen of te weinig stof gebruikt volgens een expert. De reguliere garantie is verlopen... Leggi di più
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Kas20 is fijn om je tafel op maat te laten maken. Ik geef echter 5 sterren voor de vervoerder! Vandaag werd bestelling bezorgd door "Heider" (naam kan anders gespeld worden).
Hij belde 15 minuten voordat hij er was op, dat is super.
Hij was erg vriendelijk, professioneel en gezellig en hij heeft mijn keramische tafel en de 2 bijzettafeltjes snel maar goed in elkaar gezet.
Al het verpakkingsmateriaal heeft hij ook weer meegenomen.
Ik ben erg blij met de goede service.

Risposta di Kas20
Superblij met de tafel. Keurig geleverd en in elkaar gezet door Haider!

Risposta di Kas20
Stijlvol en degelijk design met topservice
Bij Kas20 hebben we een prachtige eikenhouten eettafel gekocht, compleet met zes bijpassende stoelen — en wat zijn we er blij mee! De meubels zijn niet alleen stijlvol en degelijk, maar voelen ook echt als een investering voor de lange termijn. In de showroom werden we uitstekend geholpen: vriendelijk, deskundig en met veel oog voor onze wensen. Ook de levering en service aan huis verliepen vlekkeloos; alles werd netjes geplaatst en gecontroleerd.
De prijs-kwaliteitverhouding is dik in orde, zeker gezien de afwerking en het duurzame materiaalgebruik. Een aanrader voor wie houdt van design met karakter én service waar je op kunt vertrouwen. Kas20 levert écht vakwerk!

Haider 100 procent goed en heele mooie spoelen gemaakt

Risposta di Kas20
Super mooie tafel en super goede bezorging door Haider!

Risposta di Kas20
Super mooie tafel. Bezorger Hassan was super vriendelijk en had geen haast.

Wat een service!
We hadden een eettafel uitgezocht van melamine waar ik achteraf spijt van had.
Tom heeft het zo geweldig opgelost voor ons, dat we de tafel, die we het mooist vonden, maar te duur voor ons, toch konden kopen! Wat een geweldige service!
Bedankt Tom dat je zo mee gedacht hebt! De tafel is prachtig!
Heel veel succes verder met jullie bedrijf
Lieve groet,
Joke van Haren

Risposta di Kas20
Haider is een topper. Heel behulpzaam, klantvriendelijk, meedenkend en netjes. Goede service.

Risposta di Kas20
Ik had een vraag gesteld via de website en werd binnen een dag gebeld. Daarna een bestelling gedaan waar iets niet helemaal goed was gegaan. Maar is daarna perfect opgelost. Ik kan dit bedrijf aanraden

Risposta di Kas20
Wij zijn bij KAS20 super geholpen in de showroom en goed advies gekregen. Alles is verlopen zoals afgesproken! Van advies tot levering. Haider heeft de bezorging gedaan, alles netjes geïnstalleerd en op de plek geplaatst! Al met al, super service en goede kwaliteit!

Risposta di Kas20
Dankzij het fantastische advies wat wij in de showroom hebben ontvangen, genieten wij nu elke dag van onze prachtige meubels. Kas20 bedankt voor het advies, goede service en de prachtige producten.

Risposta di Kas20
Haider heeft ons geweldig geholpen!
Bedankt voor de service!
Grtjs familie Vervoort uit Gennep

Mooie ontwerpen en materialen,

Risposta di Kas20
Stop met je vervelende ongevraagde reclames om de 2 minuten!

Risposta di Kas20
Zeer tevreden zijn we met het resultaat van de ‘lowdining’ tafel in kiezelvorm. Het is een perfecte match met onze lounge stoelen.

Risposta di Kas20
Bezorger Haider, is de held! Hij heeft de tafel naar 3 hoog getild en in elkaar gezet! En dat alles met meedenken, geduld en een uitstekend humeur! Dankjewel Haider, je hebt onze dag goed gemaakt!

Risposta di Kas20
Heel netjes en vriendelijk! Bedankt voor de goeie service.
Mooie tafel en bank Goede service en perfect op tijd bezorgd
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.