Sämsta mäklaren vi köpt genom, säljinformationen stämmer inte överens med vad man köpt, Ljusterö Skärgårdsbyn, dåliga svar via mailkontakt om avsaknad av det man förskottsbetalt ex trädäck, gräsmatta.... Leggi di più
Orden, "marknaden osäker, osäkert med högre pris, en köpare verkade oseriös" detta påverkade att släppa Lars Forssellsg 30 utan visning. Allt var klart för visning. Broschyr och visningstider klara. I... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Försökte avsluta affären innan budgivningen var avslutad. 500.000:- mindre än vad jag förväntat mig. Och tyckte att jag skulle vara 'ödmjuk'??? Sen tickade budgivningen på fredag / lördag. ???? Inte... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Björn gav oss ett tryggt bemötande som kändes förtroendeingivande. Vi fick snabb återkoppling som gjorde att vi enkelt kunde följa processen och ta rätt beslut. Detta ledde till att vi fick möjlighet... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Ända sedan starten 1989 har vi jobbat utifrån övertygelsen att varje enskild bostadsaffär ska få ta både den tid och det engagemang i anspråk som krävs för att få trygga och nöjda kunder. Karlsson & Uddares verksamhet kännetecknas av hög kvalitet och flexibilitet med medarbetare som är ödmjuka, engagerade och pålästa. Hos oss på Karlsson & Uddare ligger fokus på kunden. Vi anpassar oss efter varje kunds unika förutsättningar och önskemål. Vår strategi har alltid varit att jobba med små lokala kontor i områden som vi känner väl till. Ju mer vi vet om området vi jobbar i, desto bättre kan vi hjälpa våra kunder och få det där förtroendet som leder till att säljare får sin bostad såld till rätt pris, och att köpare hittar sitt framtida hem på en plats där de verkligen vill vara. Ofta får vi in uppdrag på rekommendation av tidigare kunder. 9/10 av våra kunder kan tänkta sig att rekommendera oss till sina vänner. Det är ett riktigt bra betyg som vi är mycket stolta över. Idag har Karlsson & Uddare fem kontor. Saltsjöbaden är vårt senaste tillskott. Kanske öppnar vi i dina kvarter nästa år?
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
En lysande affär
Tillsammans med min mäklare Jakob Jakobsson från Karlsson & Uddare så fick jag hjälp att på bästa sätt planera och genomföra försäljningen av min lgh. Via råd och engagemang så blev affären framgångsrik.
Proffsig bra mäklare
Proffsig mäklare som vet vad som krävs för att få spekulanter och få igång en bra budgivning. Riktigt nöjd!
Smidigt och snabbt!
Mäklaren var flexibel, lätt att sammarbeta med och ingav förtroende.
Engagerade och proffsiga
Vi är mycket nöjda rakt igenom hela försäljningsprocessen! Rekommenderas varmt!
Aktiv mäklare
Vi var verkligen nöjda med mäklaren Pia Lasses som jobbade hårt för att vi skulle få ett så bra bud som möjligt på vår lägenhet.
Utmärkt
Mycket nöjda och glada för samarbete med Lil Sandberg. Professionellt bemötande, engagerad, kunnig, serviceminded och trevlig mäklare som hjälpt oss med att få vårt drömboende. Stor tack
Hornsbergs Strand
Pia Lasses förmedlade våran lägenhet med ett väldigt gott resultat. Supertrevlig och är väldigt bra att ha att göra med. En bra mäklare man kan lita på. Rekommenderas varmt!
Rekommenderas varmt
Helen Larsson och Andreas Tegesjö på K&U har varit ovärderliga för sitt proffsiga jobb i vårt komplicerade lägenhetsförvärv och försäljning av egna bostäder. Alltid tillgängliga, med korrekta råd och med mer än godkända ekonomiska utfall.
Trygg och säker mäklare
Kändes tryggt och förtroendeingivande. Engagerat.
bondegatan.
Jag hade Björn som mäklare. Jag tycker att han skötte sitt jobb super bra. Han var super trevlig, charmig, rolig, tålamodig och väldigt proffsig.
Professionellt på alla sätt
Trevlig och ärlig mäklare! Blivit professionellt bemött i alla lägen!
Trevliga mäklare och bra behandling
Trevliga mäklare och snabb service när man frågar om saker. Affären skedde rätt snabbt så vi hann inte få så djup kontakt. Det enda negativa var bilderna som hade tagits på lägenheten vi köpte genom mäklaren, de gjorde inte lägenheten rättvis i en negativ bemärkelse. Å andra sidan blev vi glatt överraskade när vi kom på visningen.
Proffsigt
Bra, vänliga och professionellt bemötande både vid försäljning och köp av lägenhet. Alltid uppdaterad!
Alltid proffsigt
Har från första början blivit mycket vänligt bemött. Under hela försäljningsproceduren har jag blivit proffsigt behandlad och med stor kunnighet vad det än gällt. Jag har också mycket uppskattat den punktlighet som Katarina på Karlsson & Uddare är mästare på. Utan minsta tvekan kommer jag att rekommendera henne till såväl försäljning som köp av objekt.
Försäljning bostadsrätt
Fick bra hjälp och hög tillgänglighet från vår mäklare. Bra dialog kring processen, lite olika uppfattning om slutpris, men vi fick ett bra utfall. Hög energinivå och engagemang från Jakobs sida, övertygad om att vi "vände på alla stenar" för att hitta mesta möjliga spekulanter.
Stjärna i slutförhandling
Det är väl ingen match att annonsera och visa ett objekt men att slutförhandla och få ihop affären är det som avgör.
Bolindervägen 4
Det har gått bra, och det har inte vart några konstigheter som inte snabbt har blivit besvarade eller lösta.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.