L'azienda ha risposto
Ik heb nu 2 maanden geleden de e-commerce cursus genomen en ik ben super tevreden er mee. Ik heb binnen een korte tijd grote stappen kunnen maken. Dit komt mede door de goede begeleiding. Alle coaches... Leggi di più
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Mijn ervaring met de Ecommunity is…
Mijn ervaring met de Ecommunity is positief. Vooral de hoeveelheid keuze in verdienmodellen spreekt mij echt aan. Zo is er voor ieder wat wils, maar bereid de community zich ook continu uit. De coaches willen het beste voor je en staan 24/7 tot je beschikking. Wanneer de discipline soms even wegzakt , geven zij even dat extra steuntje in de rug!
Ik ben erg tevreden om aan deze community te mogen deelnemen, samen met studenten die dezelfde gedachtengangen delen.☺️
Slechter dan slecht
Tijdens het intakegesprek worden grote beloftes gedaan: wekelijkse check-ins, begeleiding door ervaren coaches en ondersteuning totdat je je investering hebt terugverdiend.
In de praktijk blijkt hier vrijwel niets van te kloppen.
Na maanden in het programma heb ik nauwelijks persoonlijke begeleiding of opvolging gehad en voelde ik me volledig aan mijn lot overgelaten.
De organisatie mist structuur en professionaliteit. Coaches wisselen regelmatig en hebben vaak zelf weinig ervaring, terwijl dit programma vooral beginners aantrekt die juist duidelijke richtlijnen en concrete hulp nodig hebben. In plaats daarvan moeten leden elkaar helpen omdat echte coaching ontbreekt. Dat zegt genoeg over de kwaliteit van het programma.
Voor de hoge prijs die je betaalt, is de waarde zeer beperkt.
Mijn eerlijke conclusie: deze cursus is het geld absoluut niet waard en ik zou het niemand aanraden. En ja ik heb zeker deelgenomen aan deze cursus!

Risposta di Ecommunity
Slechte cursus en absoluut geen waarde…
Slechte cursus en absoluut geen waarde voor je “investering”. Het begint al met het totale gebrek aan structuur binnen het bedrijf. Elke week een andere “coach” die zogenaamd veel ervaring heeft, terwijl ze zelf vaak nog maar een maand bezig zijn. Dat zegt eigenlijk al genoeg over de kwaliteit.
Wanneer je aangeeft waar je tegenaan loopt en je geld terug wilt, heeft dat ook weinig zin. Er wordt niet kritisch gekeken naar de fouten die zij zelf maken; alles wordt afgeschoven op “eigen initiatief”. Ze lijken niet te begrijpen dat de cursisten voor 90% beginners zijn die juist begeleiding, duidelijke richtlijnen en ondersteuning nodig hebben. Die krijg je hier nauwelijks of helemaal niet.
Als zelfs de coaches stoppen en zich negatief uitlaten over de cursus op social media, zegt dit al genoeg 😉

Risposta di Ecommunity
10/10 🌟
Super vriendelijke coaches, ze helpen je met al je vragen en je ziet dat ze oprecht willen dat jij ook gaat winnen. Je staat er zeker niet alleen voor en het platform is ontzettend fijn en makkelijk te gebruiken. Ik ben super blij dat ik in deze community terecht ben gekomen!
Call voelde niet vrijblijvend
Ik ging de strategische call in uit oprechte nieuwsgierigheid, met het idee dat het een vrijblijvende kennismaking zou zijn. Tijdens het gesprek bleek echter dat er werd aangestuurd op het direct maken van een keuze, terwijl dit vooraf niet zo was gecommuniceerd.
Toen ik tijdens het gesprek aangaf dat ik er eigenlijk vanaf wilde zien, werd hier niet op afgesloten. In plaats daarvan werd er nog geruime tijd doorgepraat zo’n 2 uur om mij alsnog te overtuigen een aanbetaling te doen. Het gesprek duurde uiteindelijk ruim langer dan gepland geen 45 minuten maar meer dan 2 uur. Dat voelde vooral als een verkooppraatje met veel druk.
Later, toen ik alsnog besloot niet verder te willen, werd er opnieuw aangedrongen op extra gesprekken en telefonisch contact, terwijl ik duidelijk had aangegeven daar geen meerwaarde in te zien.
Uiteindelijk heb ik gebruik gemaakt van mijn herroepingsrecht. De terugbetaling is via het betaalsysteem netjes afgehandeld, maar de manier van communiceren en het blijven aandringen richting een beslissing vond ik niet professioneel.
Mijn advies aan anderen: neem de tijd, laat je niet onder druk zetten en maak alleen een beslissing waar je zelf volledig achter staat
Gewoon geweldig
Altijd fijne communicatie, ze helpen graag en willen echt meewerken aan een goed resultaat! Ik vind het fijn dat ik niet gelijk hoefde te kiezen maar er 9 verdienmodellen zijn. Want als bezige bij kun je uiteindelijk op meerdere manieren een online inkomen bouwen. Heel erg fijn en leuk!
Nog geen moment spijt gehad om in te…
Nog geen moment spijt gehad om in te stappen in deze community!
Ruim aanbod in verschillende verdienmodellen, erg duidelijke videocursussen en coaches die daadwerkelijk bereikbaar zijn.
Het event was erg inspirerend en…
Het event was erg inspirerend en leerzaam. Ook was het heel leuk om iedereen nu is in het echt te zien!
Hopelijk, tot snel!
Heel tevreden!
Ik ben heel tevreden over de Ecommunity! Het is super dat je verschillende manieren hebt om online geld te verdienen, als het ene je niet ligt dan zit er 9/10 wel iets anders bij die je wel ligt! Je wordt enorm goed geholpen en ondersteunt.
Een community, waar ze je echt zien
Goede begeleiding, als je vragen hebt word je uitgebreid verder geholpen. Wekelijks groepscoachings met vaak een voorbereid thema. Maar altijd ruimte om je specifieke vragen te stellen.
De coaches zijn ook oprecht geïnteresseerd in je en het is niet dat na de investering ze geen contact meer zoeken. Ze zoeken regelmatig contact over hoe het gaat met je/je verdienmodel.
En daarnaast een grote maar behulpzame community. Iedereen wilt elkaar helpen en mocht je je vraag stellen in de groepschat. Heb je vaak al reactie van een medestudent voor een coach de tijd gehad heeft om te reageren. Al met al super fijn!
Ervaring met Ecommunity
Was echt een super leerzaam event! Heb nieuwe connecties kunnen leggen en enorm veel geleerd over e-commerce! Ben heel blij met hoe alles geregeld was, alles was echt top!
Ecommunity event
Vandaag bij en Ecommunity event geweest.
Super leuk georganiseerd en heel erg leerzaam!
Wij zijn erg geïnspireerd geraakt van alle lezingen en zijn er de volgende keer zeker weer bij!
Een cursus die echt het verschil maakt
Ik heb de Appointment Setting cursus gevolgd en ben er erg tevreden over. Alles wordt duidelijk uitgelegd en het team staat altijd klaar om je overal mee te helpen. Daarnaast zijn de live calls enorm waardevol en geven extra inzichten.
Wat ik ook erg fijn vind, is de community: iedereen is vriendelijk, denkt met elkaar mee en helpt elkaar verder. Dat maakt het leren nog leuker en motiverender.
Deze cursus heeft mij overtuigd, en daarom ga ik zeker ook naar de andere 8 cursussen kijken. Een echte aanrader!
Echt een hele fijne cursus
Echt een hele fijne cursus! Je wordt zo goed begeleid en er zijn wekelijks meetings waar je al je vragen kan stellen. Ik ben tevreden
Echt een aanrader
Geweldige cursus! Alles wordt duidelijk uitgelegd en je kunt de technieken direct toepassen. De cursus is ook gebaseerd op je mindset waardoor je echt positiever naar bepaalde dingen gaat kijken. Absoluut een aanrader!
Leerzame cursus!
Super leerzame en duidelijke cursus! De begeleiding is persoonlijk en erg betrokken!
Daarnaast is er een positieve en motiverende sfeer.
Inspirerend en motiverend!
Een super fijne community waar iedereen elkaar helpt, inspireert en samen successen viert. Je voelt je direct welkom en krijgt altijd waardevolle tips en steun en je wordt gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen.
Top cursus!
Super leuke, duidelijke en leerzame cursus! Echt een aanrader, zeker als je nog niet goed weet met welk online verdienmodel wilt gaan starten.
Ik ben ontzettend blij dat ik begonnen…
Ik ben ontzettend blij dat ik begonnen ben met de E-Community. De begeleiding voelt persoonlijk en oprecht betrokken. De coaches denken actief met je mee en geven je het vertrouwen dat je er niet alleen voor staat. Alles wordt duidelijk en stapsgewijs uitgelegd, waardoor je overzicht houdt en niet blijft hangen in twijfel of chaos.
Voor iedereen die voelt dat online ondernemen bij hem of haar past, maar nog zoekende is naar richting of structuur, biedt dit programma precies wat je nodig hebt. Het is echt een waardevolle investering in jezelf.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.