⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk oplevelse hos Karim Design! Jeg har købt min brudekjole hos Karim Design, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Hele oplevelsen har været helt igennem fantastisk – de lytt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg fik mig en særdeles positiv oplevelse hos Karim Design! En skønt sted med en sådan helt-nede-på-jorden følelse. Jeg blev hjulpet af Hesam, som er en yderst behagelig mand og god til at fornemme, h... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Karim Design er et traditionsrigt og familieejet firma med speciale i brudekjoler, festkjoler, gallakjoler og haute couture. Karim Feyzi, grundlæggeren af Karim Design, etablerede Karim Design i 1991 med udgangspunkt i kvalitetsdesign, udført i de bedste materialer såsom silke, udsøgte franske blonder, håndbroderier og kvalitetssten. I 2007 træk Karim sig ud af virksomheden for at undervise som lektor på diverse universiteter i europa og asian, hvor han siden har udvidet sine færdigheder. Karim har idag en PhD i design. Hans søn Hesam Feyzi overtog i 2007 Karim Design, som han lige siden har ført videre ud fra traditionen om at levere brudekjoler og gallakjoler i kun de bedste materialer. Hesam Feyzi siger ”Vores kundekreds spænder vidt, og med de mange års erfaring fra to generationer, ved vi at kun gennem et tæt og respektfuldt samarbejde med vores kunder, opnår vi de gode resultater, som vi er kendt for” Hos Karim Design er der altid fokus på smukt kvalitetsmæssigt design og enestående service.
Store kongensgade 112, 1264, København K, Danimarca
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk oplevelse hos Karim Design!
Jeg har købt min brudekjole hos Karim Design, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Hele oplevelsen har været helt igennem fantastisk – de lyttede virkelig til mine ønsker, kom med gode råd og sørgede for, at jeg følte mig tryg og godt tilpas gennem hele processen.
Personalet var utroligt imødekommende, professionelle og oprigtigt interesserede i at finde den helt rigtige kjole til mig. Jeg følte mig set og forstået fra start til slut.
Jeg kan varmt anbefale Karim Design til alle kommende brude – både for den smukke kjole og den exceptionelt gode service! 💍✨

Risposta di Karim Design
Jeg havde den bedste oplevelse hos Karim design. Hesam var rigtig god til at hjælpe mig frem til den helt rigtige kjole. Den blev ligesom jeg havde drømt om.

Risposta di Karim Design
Meget behagelig og ærlig vejledning af Hezam. Rigtig god oplevelse og meget fin kjole. Stor anbefaling herfra!

Virkelig dygtige!
Service, design og kvalitet er bare helt i top, og man får virkelig lov til at føle sig som en ægte brud derinde 🥰
Der var ingen der hastede os og vi fik sammen skabt min absolut drømmekjole! Og så til en rigtig god pris!
Kan kun anbefale Karim Design 🌸

Risposta di Karim Design
Jeg havde den mest fantastiske oplevelse hos Karims Design ved min brudekjoleprøve. Allerede fra det øjeblik vi trådte ind, blev vi mødt med varme og professionalisme.
Kirsti, som var den brudestylist jeg mødte, var helt fantastisk. Hun var imødekommende, lyttede til mine ønsker og forstod hurtigt, hvad der passede til både min stil og mit budget. Jeg følte mig set, smuk og tryg gennem hele processen, og aldrig utilpas, hvilket betød enormt meget for mig.
Hun og skrædderen formåede virkelig at få mig til at føle mig som en helt særlig brud. Det var en dag, jeg aldrig vil glemme. Hele teamet udstrålede omsorg og professionalisme, og jeg er så taknemmelig for den oplevelse, de skabte.
Jeg kan varmt anbefale Karims Design til alle kommende brude. I vil med garanti føle jer trygge og specielle hele vejen igennem.
Tusind tak
En meget glad brud 👰🏻✨

Risposta di Karim Design
Fik lavet jakkesæt til bryllup. Virkelig god oplevelse og Hesam er super professionel og behagelig.

Risposta di Karim Design
Hesam sørgede for at mit besøg hos Karim Design blev en meget tryg, rar og afklarende oplevelse. Jeg kom ind i butikken meget målrettet én kjole set på nettet på udsalg - men den var desværre ikke tilgængelig i min størrelse. Jeg valgte nogle modeller ud at prøve, som jeg troede ville være gode til min kropsbygning. Hesam valgte også nogle kjoler ud, nogle silhuetter jeg slet ikke havde overvejet forinden. Da jeg først fik en kjole på udvalgt af Hesam havde jeg ikke lyst til at tage den af igen. Det tog blot et lyttende øre og et øjeblik for en professionel at finde noget frem fra gemmerne, som var lige mig. Jeg gik fra butikken og følte mig meget set - og med en smuk kjole i hånden.

Risposta di Karim Design
Kjoleprøvning lige som man forventer.
Da jeg kom ind i butikken, troede jeg ikke at jeg kunne finde noget til mig.
Dog blev jeg overrasket over den super service og den viden om egne kjoler, som gjorde det svært at vælge mellem alle de kjoler som jeg prøvede.
Alle mine ønsker om kjolen kunne lade sig gøre og jeg følte mig hørt og vigtig i butikken! Kjolen er ikke købt endnu, men jeg er 99% sikker på at Karim Design laver min kjole! Tak for en fantastisk oplevelse.

Risposta di Karim Design
Jeg havde en absolut fantastisk oplevelse med Karim design.
Jeg blev gift i slutningen af juni og var først ude og kigge efter kjole efter nytår, flere andre brudebutikker var meget presserende og sagde at jeg var alt for sent ude og måtte vælge en kjole ‘off the rack’.
Jeg fandt min brudekjole hos Karim design i januar og havde min kjole allerede i begyndelsen af april.
De pressede slet ikke en til en beslutning, jeg følte mig i så gode hænder, de tog flere kjoler frem og lod mig prøve og jeg endte med at vælge en kjole som sad helt fantastisk, de lavede endda ændringer på den, som placeringen af blonden blev anderledes, og jeg fik lavet ærmer på.
Da den ankom sad den lige som den skulle.
Kjolen i sig selv var så smuk og god kvalitet.
Jeg kan ikke andet end anbefale Karim design, de var så søde, og lavede et fantastisk stykke arbejde.
Tusind tak!

Risposta di Karim Design
I can wholeheartedly recommend Karim Design to any bride-to-be dreaming of a wedding dress that isn’t just beautiful, but truly personal and tailored to perfection. From the very first appointment, I felt like I was in expert hands. Hesam patiently listened to my ideas (and my Pinterest mood boards), added his own creative magic, and somehow turned my scattered thoughts into the dress of my dreams — one I didn’t even know I was wishing for.
Every single detail, from the choice of fabric to the delicate, hand-sewn touches, was crafted with incredible care and obvious love for the art of dressmaking. The fittings were actually something I looked forward to — which says a lot, considering I usually avoid mirrors.
And even though I was a total bridezilla at times (yes, I’ll own it!), Hesam always made time for my endless phone calls, last-minute worries, and minor meltdowns — all while running a very busy business. His patience and kindness genuinely made all the difference.
I also have to give a special shoutout to Roya, the brilliant seamstress, who made the final fittings and adjustments a breeze. She made sure everything sat perfectly, calmed my pre-wedding jitters, and honestly deserves a medal for putting up with my “can we just try one more thing?” requests.
Thank you so much to Karim Design, Hesam, and Roya for not only creating my dream dress but making the entire process such a joy. I’ll be recommending you to every future bride I meet — whether they ask for advice or not!

Risposta di Karim Design
Jeg starter ud med at anbefale Karim design til din unikke dag. Jeg fortryder ikke. Det hele startede med at jeg i dec 2024 faktisk var i København med min forlovede og faldt helt tilfældigt over Karim designs brude butik. Jeg var overvældet af glæde for det var første gang jeg skulle ind og prøve en bryllupskjole. Vi fik en hyggelig velkomst og imødekommende personale der med det samme uden jeg sagde noget faktisk viste hvad jeg ville have. Her hjalp hesam os. Jeg prøvede tre kjoler og den første jeg prøvede på var den smukkeste kjole i hele verden. Jeg har altid haft svært ved mit udseende og det vendte hesam op og ned på. for hold da op!!!! Hvor er jeg smuk og endnu smukkere i den brudekjole jeg havde på første gang. Både mig og min forlovede blev rørte. Her prøver jeg så de andre to kjoler men er fuldt besluttet at det skal være den første. hesam spørg mig om jeg vi have kjolen og jeg begynder at være så emotionel at jeg nikker spændt og siger “det skal være den” vi klapper alle og her opstår der så et problem med at vi ikke har nok penge på grund af andre ting og vi er under uddannelse.!!! Så jeg bliver så ked af det og siger til personalet at jeg ikke har råd til kjolen. hesam spørg mig så hvad jeg kan give og fortæller så, at det er okay, hvis jeg ikke kan give så meget. Her laver vi så en aftale, at jeg får sådan en god deal at jeg ikke kan sige nej!!! Han redder vores bryllup som skal stå i 2026. For jeg er meget skæptisk med tøj , og af en eller anden grund følte jeg at han kendte mig bedre end jeg selv gjorde. Så han kigger på mig og så fandt han den kjole jeg havde ønsket mig lige siden jeg var barn frem og jeg bliver igen emotionel. Da vi så måneder senere hentede kjolen gav han os et gratis slør, og halv pris på tiara med og den bedste pris på kjolen at jeg stadig vælter bag over af chok over hvor fantastisk og forstående han var over for vores situation. Jeg mener det her når jeg siger Tusind Tak Karim Design for hjælpen. Jeg troede ALDRIG jeg ville finde en kjole der passede mig.
I er virkelige dygtige. Et Stort TAK herfra.

Risposta di Karim Design
Jeg købte min brudekjole hos Karim Design og hele oplevelsen, fra første prøvetid hos Hesam og indtil jeg havde kjolen på til mit bryllup, har været helt perfekt! Super god service i butikken og pr. mail. Smuk smuk smuk kjole, der sidder perfekt! Vil anbefale Karim Design til alle og enhver!

Risposta di Karim Design
En magisk dag, hvor kjolen er en af de vigtigste ting på dagen.
Jeg var på tur med en af mine døtre i weekenden, da en bag mig siger. Hendes beudekjole har jeg lavet. Jeg vender mig om, og der står Karim med det sødeste smil og spørg om det ikke er rigtigt. Og jo, det var den smukkeste kjole han havde syet for 6 år siden. Wauw en hukommelse, så føler man sig bare husket og speciel.
Jeg var mange steder for, at finde min kjole, da jeg ønskede lange blonde ærmer, havfrue kjolen med det lange slæb. Det var nærmest umuligt, plus jeg var lidt for sent ude (kom bag på mig) . Men Karim gjorde det muligt. Så smuk en kjole, alle de prøvninger og retninger der var, var venligheden der hver gang.

Risposta di Karim Design
Rent tilfældigt gik vi forbi denne brudebutik, og blev mødt med åbne arme selvom vi ikke havde booket tid. Personalet var så søde og imødekommende, og vi følte os meget velkommen. Mine ønsker blev hørt, og jeg fandt hurtigt kjolen. Varmeste anbefaling herfra til professionel hjælp og service på højt niveau!

Risposta di Karim Design
Fantastisk service, hurtig og imødekommende. Skabte min drømmekjole ud fra inspirationsbilleder og ramte plet!

Risposta di Karim Design
Jeg fik skræddersyet min smukke brudekjole for en rigtig fin pris og med rigtig god service og sødt personale.
Jeg har været glad for forløbet hele vejen igennem. Kan varmt anbefale dette firma. Elsker min kjole.

Risposta di Karim Design
Jeg havde bestilt en brudekjole som blev leveret med en forkert udskæring.
Derefter skulle jeg betale 3.400 kr. ekstra for at deres skrædder kunne tilrette udskæringen.
Udover at betale ekstra for at få det som jeg oprindeligt havde bestilt, havde deres skrædder glemt at tilrette min kjole. Hun havde 4 uger til opgaven. På afhentningsdagen fik at vide at skrædderen havde glemt at tilrette min kjole. Hun fik skyndt sig og tilrettede min kjole, men det blev aldrig som jeg havde bestilt det oprindeligt.
afhentning af kjolen var meget stressende og en dårlig oplevelse. Jeg kunne også høre at flere brude havde den samme oplevelse da deres kjoler skulle leveres. Der er kun god service frem til at man bestiller og betaler for kjolen.

Risposta di Karim Design
Jeg har netop hentet min brudekjole fra Karim Design og kunne ikke være mere glad.
Helt fra første besøg har de været imødekommende og hjælpsomme med alt.
Fik min kjole syet til af Ana og den sidder nu lige som den skal.
Vil klart anbefale Karim Design til andre.

Risposta di Karim Design
Det har været en fantastisk oplevelse!
Jeg var ved at give op på at finde en brudekjole, da jeg besøgte Karim Design. Allerede efter få minutters konsultation fik jeg en følelse af, at jeg omsider nok skulle finde den helt rigtige.
Karim Design endte med at designe brudekjolen ud fra de ønsker jeg havde, og den er endt så fin og smuk.
Hele processen har været præget af respekt og imødekommenhed.
Jeg har været meget glad.
Hesam, der ejer Karim Design, fortæller sin ærlige mening på en elegant måde hele vejen gennem processen, hvilket er en stor hjælp i en jungle af brudekjoler, stil, pasformer og detaljer.
Dertil kom et par tilretninger, som han klarede på kort tid og uden beregning såsom en knap til slæbet, jeg først til sidst kom i tanke om. Men flot service.
Min varmeste anbefaling til Karim Design <3

Risposta di Karim Design
It was a great experience ☺️
My gown for the wedding was so perfect and the Staffs were very accommodating and friendly ❤️
I would really highly recommend this store

Risposta di Karim Design
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.