Jeg bestilte via nettsidene og da sto det at skulpturen skulle være på lager. Det tok veldig lang tid, jeg sendte en mail uten å få svar, så sendte jeg en ny mail noen uker senere. Da ble jeg oppri... Leggi di più

Her gikk de flere ekstra runder for å sørge for at min kone fikk bursdagsgaver sin, trass i at vi ikke var de letteste kundene å organisere hjemlevering med. De fikk det til trass rot fra min side.... Leggi di più

1. Negozio di mobili
  2. Negozio di arredamento per bar e ristoranti
  3. Negozio di arredi e di design d'interni
  4. Negozio di articoli per l'illuminazione

Kare Design - over 200 butikker i mer enn 50 land. En rå møbel- og interiørbutikk! Vi vil at du skal leve livet fullt ut innenfor dine egne vegger - komfortabelt og i tråd med dine individuelle preferanser og behov. I ditt hjem har du selv det siste ordet i forhold til hvordan du skal skape ditt eget private paradis.

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Dårlig returordning, kvaliteten står ikke i forhold til prisen

Man må bare være oppmerksom på at en selv må bære kostnadene ved retur. Ved retur må man fortsatt betale frakten. Så det blir dyrt å angre seg. Kvaliteten er midt på treet, produktet jeg kjøpte hadde dårlig finish, metallet hadde skarpe kanter som med fordel kunne ha vært pusset ned. Gir seg ut for å være eksklusivt, men er det ikke. Du får ikke sporingslenke, noe som burde være en selvfølge når man driver nettbutikk.

30 gennaio 2026

Utrolig service ved levering

De fikk det til trass rot fra min side. Super service.

10 dicembre 2025

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Svarer kun på mail når det handler om å kjøpe noe. Når man vil returnere en vare så får man ikke svar. Aldri opplevd noe lignende.

12 marzo 2025

Very easy to contact and fast answer…

Very easy to contact and fast answer Through email from the owner.
Very accessible, I asked for a quick delivery and it was done on the same day in the evening.
Very nice guy came for delivery and was helping a lot. I highly recommend this company, as the service is great and the furniture are amazing, great quality.

11 febbraio 2025

Anbefales!!!

Jeg besøkte butikken på Jessheim og ble overrasket over alle de vakre møblene og de flotte utstillingen de har. Stor takk til interiørdesigneren deres som hjalp til med å møblere mitt hjem. Jeg anbefaler butikken på det sterkeste! Absolutt verdt et besøk.

4 dicembre 2024

Strålende service men klussete nettbestilling

Da ble jeg oppringt og fikk en kjempebeklagelse for at ingen hadde vært i kontakt med meg, og at dette skulle fikses. Jeg fikk skulpturen på døra nå i kveld, og er så fornøyd!
De har veldig mye kult, men jeg tror jeg tar turen til showroomet på Jessheim hvis jeg skal handle fra dem igjen.

24 ottobre 2024