Kanel25år Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Har bestilt en kaneldragt, men aldrig modtaget bekræftelse på bestillingen. Når jeg skriver til deres mail, får jeg besked om, at mailadressen ikke eksisterer.

Service i verdensklasse. Jeg fejlbestiller på en ordre kl 21 om aftenen, og skriver en mail. 5 minutter senere bliver der simpelthen svaret og problemet blev løst. Det bliver vist ikke bedre! Tak Thom... Leggi di più

Mega fedt koncept! Helt perfekt med både masser af kanel men også pakkeløsninger med både masker og briller til. Var sent ude og bestilte i sidste øjeblik før det skulle bruges. Thomas gjorde det dejl... Leggi di più

Rigtig god oplevelse! Jeg havde bestilt noget kanel som jeg desværre ikke nåede at afhente inden det blev sendt tilbage, hvor kundeservice fra Thomas var helt i top, og jeg derfor havde mulighed fo... Leggi di più

1. Negozio di spezie

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Danmarks billigste leverandør af kanel og udstyr til 25 års fødselsdag. Vi hjælper dig med at give fødselaren en uforglemmelig dag.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

8 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Nemt og hurtigt at bestille.

Nemt og hurtigt at bestille.
Bestilte og hentede det samme dag. kunne sågar hente det i øjeblikket jeg havde betalt.
Afhentede i aarhus hvor der var god servise

16 aprile 2024

Risposta di Kanel25år

Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med os! :)

God og hurtig service

God og hurtig service, nem at have med at gøre. Kanelen var helt som den skulle og genialt med udstyrstilkøbet!

10 aprile 2024

Risposta di Kanel25år

Dejligt det kunne bruges og du var tilfreds med det! :D

Rigtig god kundeoplevelse 10/10!!

Super hurtig svar og afhentning af det man skal bruge. Thomas er altid venlig og hjælpsom hvis man har spørgsmål til ordren, kan klart anbefales at handle hos ham!

3 aprile 2024

Risposta di Kanel25år

Jeg takker mange gange for den fine anmeldelse! :)

Rigtig god service

Rigtig god service, skulle bruge det dagen før en 25 års, kunne afhente uden problemer, kan helt klart anbefales

31 marzo 2024

Hej Martin,

Tusind tak for din anmeldelse, jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse med os! :)

Fantastisk god og personlig service…

Fantastisk god og personlig service også selvom det er online.

Hurtig og leveringsdygtig også når lokummet brænder på, og alle troede de andre havde styr på kanel til i morgen... 😅
Bestilte klokken 17 torsdag i påske, og kunne afhente klokken 9 fredag morgen i Aalborg.
Og været i Dialog med Thomas i mellemtiden som fik det hele til at lykkedes 💪

28 marzo 2024

Hej Andreas,

Glad for vi fandt en god løsning til dig, håber i havde en god fest! :)

Altid en fornøjelse og handle

Altid en fornøjelse og handle, hurtig og altid en services der er helt i top😎

1 marzo 2024

Hej Nikolaj,

Dejligt at jeg har kunne hjælpe dig igen og tusind tak for din anmeldelse :)

Super service 😁

Vi havde glemt at få købt kanel til en 25 års. Ringende til Thomas og fortæller situation, ingen problem du bestiller bare og henter det i en butik i Esbjerg. Super nemt og god service 🤙🏼

23 febbraio 2024

Risposta di Kanel25år

Godt vi fandt en god løsning til jer og tusind tak for anmeldelsen! :D

Ringede på dagen jeg skulle bruge…

Ringede på dagen jeg skulle bruge kanel, en lørdag aften og kun hente kanelen frem til 21. Kanon service

24 febbraio 2024

Risposta di Kanel25år

Mange tak for anmeldelsen Tobias! :) Fedt at høre, at du har været tilfreds med vores service!