Kameos helpdesk är så bra! Svarar snabbt och är flexibla, hjälpsamma och trevliga. Jag är också mycket glad över den nya funktionen förhandsteckning - tidigare var det jättesvårt att hinna investera i... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag missar ibland att föra över pengar från ett valutakonto till ett annat när jag lägger in investeringar. Varje gång får jag ett trevligt påminnelsemail innan investeringsdeadline passerat så at... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har haft kontakt med kundtjänst ett antal gånger och alltid blivit bra och trevligt bemött! Svar samma dag och oftast inom bara någon timme. Dock är processen att investera under all kritik. Man öppna... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bra avkastning och ännu ingen förlust för egen del. Ligger kring stadiga 10%. Jag ger Kameo en trea och det är mest för att det är krångligt att teckna nya lån. De flesta lånen blir fulltecknade unde... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Kameo är Skandinaviens ledande investeringsplattform för fastighetslån. Vi är en plattform där fastighetsutvecklare och tillväxtbolag kan finansiera sina projekt direkt genom investeringar från tusentals personer. Kameo erbjuder ett innovativt alternativ till traditionella banklån och gör det möjligt för både privatpersoner och företag att investera i spännande projekt och företag som inte finns tillgängliga på den traditionella marknaden.
Tegnérgatan 8, Kameo, 113 58, Stockholm, Svezia
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Kameo = Tekniska problem = välkommen åter = nästan jämt

Risposta di Kameo
Hurtig og kompetent hjælp fra Cecilia i kundeservice, da jeg havde problemer:)

Risposta di Kameo
Snabb support som direkt löste problemet! Väldigt kunnig och trevlig personal.
Tusen tack 🙏

Risposta di Kameo
I started investing myself through the investment platform as a private individual. The return is impressive, with over 9.5 percent annual return since inception, measured as return after credit losses. After contacting the company about the possibilities to invest in the company itself, and after long discussions, I have managed to become one of the shareholders. So exciting!

Risposta di Kameo
Trevlig, personlig och professionell kundtjänst. Undertecknar sina svar med namn, det gillar jag.
Investerat hos Kameo i flera år, fungerar mycket bättre nu när det går att överteckna. Bra om det fanns någon redovisning där jag kan se om något lån inte återbetalats.

Risposta di Kameo
Cecilla på Kameos helpdisk är kanon hjälper
en snabbt sedan kameo bytte till nya systemet
fungerar det bra

Risposta di Kameo
Jeg har investeret betydelige beløb i flere end 30 Kameo projekter og er overordnet tilfreds med resultaterne og med brugerfladen på Kameos platform. Jeg har dog 2 beklagelser
1 Et af mine lån (MarnaSkärgårdsfastigheter AB) er over et år forsinket. Jeg er med på at der er risiko ved investeringer, men savner at Kameo informerer långiverne om status for inddrivningen
2 Jeg tilslutter mig de mange klager over det nye tildelingssystem. For en loyal og tilbagevendende investor er systemet ikke optimalt. Det er besværligt at man ikke ved hvad der bliver tildelt og at beløbene bliver reduceret kraftigt.
Hvis Kameo kan forbedre disse to problemer vil jeg meget gerne give 5 stjerner

Risposta di Kameo
Bra kundtjänst, svarar alltid snabbt, rakt och tydligt.

Risposta di Kameo
Kreditförluster! Jag började investerade i 3 norska lån (4826, 4809, 4813)sedan juli 2025. 1 lån (4813) fick ingen återbetalning. Ingenting skedde med inkasso processen fastän Kameo uppdaterade att ha svårt att kontakta låntagaren. Jag har kontaktat kundtjänsten men hänvisades till låns uppdateringar. Övriga låns ränteinkomster slutade att betalas ut sedan sept 25. Uppdateringar var standard "tomt prat" påstod att fördröjningar skulle kompenseras med ränta! 0+0=0.
De 3 lån har kredit problem är från två norska låntagare (BFM 8AS) och (EFA Egendom AS). Kameo publicerade sitt svar på Trustpilot påstod att lånen var från samma låntagare var absolut felaktigt.
Det är absolut inte klokt att fortsätta investera hos Kameo!

Risposta di Kameo
Att man blir lyhörd när man ropar efter hjälpen, tycker jag är väldigt trevligt 👍

Risposta di Kameo
Har efterhånden investeret ved dem i 3.5 år, og der er selvfølgelig risiko ved det. Jeg har haft et enkelt firma der er gået konkurs, og nogle der arbejder på at få betalt resten af lånene tilbage. Det firma der gik konkurs, tror jeg det var 10 % jeg ikke fik tilbage af lånet. Men de kan fratrækkes på selvangivelsen, og tror det bliver fratrukket ens renteindtægter. Men Cecilia og de andre medarbejdere er altid flinke til at svare på spørgsmål når man sender mail til helpdesk. Det er så blevet svære at investere lidt større beløb, da der er kommet mange nye små investorer til platformen. Men stadig 8 %om året ca, i gennemsnit, det får man vist ikke ret mange steder, med så lidt risiko. Måske aktier, men der kan også ske kraftig fald så resultatet bliver negativ.

Risposta di Kameo
Bra kundtjänst. Investerat i många år och i många lån.

Risposta di Kameo
Kameo har jättetrevlig kundservice och deras låntagare har oftast B i kreditbetyg vilket gör att det känns tryggt att låna ut pengar via plattformen. Aldrig haft problem med återbelningar utan det rullar på fint.

Risposta di Kameo
Vänliga, professionella och svarar snabbt på frågor

Risposta di Kameo
Bra och enkel kundtjänst, och personligen är jag mycket nöjd att ni infört förhandstecknkng. Tidigare var det svårt/omöjligt att teckna då lånen fulltecknades på nögra sekunder. Har heller inte haft nägra förluster och räntorna tickar in! Kul att vara med o finansiera fina fastighetsideer.

Risposta di Kameo
Det fungerar utmärkt nu med förteckningen har man tid att lämna ett bud. Helpdesk besvara snabbt.

Risposta di Kameo
Har investerat hos Kameo sedan 2017 men efter det nya efter sättet att fördela lånen är det omöjligt att vara kvar som kund.
De kallar det nya sättet för rättvist och det är det nog om man bortser från sina från sina gamla kunder som varit med och byggt Kameo till vad det är idag.
Om man är intresserad av att bygga en låneportfölj finns det bättre plattformar.
Skandal hur de behandlat sina gamla trogna kunder.

Risposta di Kameo
De kontaktade mig när pengarna inte ännu hade kommit in och förlängde förfallodatumet så att pengarna skulle hinna fram. Bra service!

Risposta di Kameo
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.