Kamajispel Recensioni 366

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Valutata 5 stelle su 5

Vi har spelat flera av era mordgåtor och de är alltid lika engagerande och underhållande. De är kluriga på rätt nivå, har genomtänkta berättelser och får alla att vara delaktiga — det blir både spänni... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tack för snabb leverans. Jag köpte två mordgåtor en lätt och en svår. När man sitter tillsammans med vänner och ska lösa gåtorna så får man gnida geniknölarna riktigt ordentligt. Ett mycket trevlig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Era mordgåtor är helt klart bäst; det finns en lösning och en tydlighet. Och så är de roligt kluriga så man får leta efter ledtrådar. Vi har provat andra företag där några har misslyckats helt med u... Leggi di più

1. Servizio di e-commerce

Scritti dall'azienda

Kamajispel är en svensk utvecklare, tillverkare och butik för mordgåtor och Escape Room-inspirerade sällskapsspel. Vi finns även som fysisk butik i Göteborg.

4,6

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Mordgåtor i toppklass!

Helt enkelt lysande! Hidden Reality levererar mordgåtor av högsta klass. Vi har haft fantastiskt roliga kvällar med nio olika mysterier. Mysterierna var kluriga, engagerande och slutade med riktigt smarta förklaringar. Rekommenderas starkt för alla som gillar en god utmaning och en oförglömlig spelupplevelse hemma.

29 giugno 2025

Risposta di Kamajispel

Wow, tack för den otroligt fina recensionen! Vi blir så glada av att höra att ni haft så många härliga spelkvällar🕵️‍♀️💛

Valutata 2 stelle su 5

Nja...

Det är ju inte något korsord alls med i tidningen. Enbart att kyssa i om rätt eller fel för att klura ut rätt svar. Alltså inget som vi tycker är så roligt att lösa.

5 luglio 2025

Risposta di Kamajispel

Tack för din recension, det är verkligen värdefullt för oss att få höra. Vi förstår om det inte motsvarade era förväntningar, särskilt om ni förväntade er mer traditionella korsord. Vi testar något nytt med korsmord-formatet, men tar till oss att det inte passar alla. Tack igen för att du tog dig tid att lämna en recension! 😊

Valutata 2 stelle su 5

För lätt och ej prisvärt.

Häftet var fint och det var en bra historia. Det kom fram som lovat. Tyvärr var nivån mycket lätt, det skulle ta ca 80 minuter men min 9-åring klarade det utan att titta på ledtrådarna på under 20 minuter. Då är det inte värt pengarna.

13 giugno 2025

Risposta di Kamajispel

Tack för att du tog dig tid att lämna feedback, det uppskattar vi verkligen, även när det inte blev som du hoppats. Vad kul att ni gillade utseendet och historien, men vi förstår såklart att det är frustrerande om svårighetsgraden inte motsvarade förväntningarna. Vi tar med oss detta i vårt fortsatta utvecklingsarbete, och hoppas kunna erbjuda något klurigare för er nästa gång! 🔎

Supernöjd

Supernöjd! Verkligen bra service hos detta företag, rekommenderas!

26 giugno 2025

Vad glada vi blir, tack snälla Lena 💛

Valutata 4 stelle su 5

Ser fram emot att lösa

Har inte testat gåtorna i tidningen ännu. Min största invändning är att det förmodligen miljövänliga emballaget gjorde försändelsen för bred för mitt brevinkast.

Risposta di Kamajispel

Tack för din recension och feedback! Hoppas du får en riktigt rolig spelstund när du sätter igång 😊

10/10

Hur bra som helst, fina annonser, bra hemsida, otroligt snabb leverans (kom i brevlådan dagen efter beställning), och jättekul innehåll. Så roligt att sitta och klura tillsammans. Kommer definitivt handla fler gånger.

Risposta di Kamajispel

Tack för din fantastiska recension! Det gör oss verkligen glada att höra att allt från hemsida till innehåll och leverans fungerade så bra, och att ni haft kul med att klura tillsammans 💛🕵️‍♂️

Jag är återkommande kund

Jag är återkommande kund, fullkomligt älskar spelen. Frakten är blixtsnabb och de gånger som det blivit något fel har kundservicen varit outstanding! Superkul med nya korsmordstidningen! Tack till er!

Risposta di Kamajispel

Tack snälla för dina fina ord, det betyder verkligen mycket för oss! Vi blir så glada av att höra att du gillar spelen och att du kommer tillbaka 💛

Super roligt sommarnöje.

Super roligt! Vi var 6 personer från 11 år upp till cirka 45 som hjälptes åt. Lite mycket text vissa gånger, men när det väll var genom läst med högläsning så gick det snabbt. Man saknade bara tavlan på väggen med häftstift och rött snöre! Alla hände sig delaktiga och där var flera olika som gruppen trodde hade gjort det. Många detaljer i fallet som var roliga. (Telefonnummer som gick att ringa!) Vi kommer köpa fler och göra fler försök. Något mer för yngre kanske att önska i ett framtida fall.

4 luglio 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più