Great experience ordering a Gozney Arc XL to Finland I ordered a Gozney Arc XL from kamadobbq.be for delivery to Oulu, Finland. The oven has arrived, and I’ve already put it to use - very happy with... Leggi di più
Het enige jammer aan de zaak Jan is, zoals mijn vader zaliger altijd zei: “Dat hij niet stuk gaat”. Zelfs niet nadat hij ooit, bij een onbewaakte opstart, tot maar liefst 500 graden is gegaan... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb veel geleerd van hoe dit type bbq moet opstarten, onderhouden en worden schoongemaakt. Daarna, de recepten die we hebben gemaakt en meekregen zijn zeer welkom aangezien ik, blijkbaar, nog... Leggi di più
Professioneel, kwaliteit, to the point, eerlijke info en heel veel delen van de kennis via info-avonden. Warm menselijk onthaal tijdens de info-avond, een avond die goud waard is zowel om productkenni... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Negozio di barbecue
- anche in
- Area barbeque
Scritti dall'azienda
Kamado BBQ, de Kamado Joe Specialist voor de Benelux! 🔥 1e verdeler in België 🔥 Grote showroom met alle modellen 🔥 Krijg het juiste advies!
Meldertsestraat 8, 3545, Halen, Belgio
- 0488 84 43 45
- info@kamadobbq.be
- kamadobbq.be
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Heel erg goede service en vlotte…
Heel erg goede service en vlotte levering!
Zeer tevreden van de BBQ!
De houten borden in Ceder zijn absoluut…
De houten borden in Ceder zijn absoluut niet vlak

Levering aan huis
Levering aan huis, zeer behulpzaam, helpen mee met jou hem in elkaar te steken en te starten.
Met veel zorg en info. Top!
Rien à dire!!!
Rien à dire!!!
Tout est parfait : le site internet, les produits proposés ainsi que la livraison
Merci
Goed advies met goede service !
Goed advies , zeer vlug antwoord op de vragen ! Vlotte thuis levering waarbij de kamado werd gemonteerd en opgestart ! Tegelijk met de nodige uitleg !
Correct op alle gebied en bereikbaar
Zeer goede en vriendelijke uitleg…
Zeer goede en vriendelijke uitleg gekregen over de verschillende kamado Joe modellen.
Ook bij de levering en plaatsing nog de nodige vragen kunnen stellen. Ik ben heel blij met de aankoop en de geleverde service!
Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden.
Great service
Vriendelijkheid met passie en degelijk…
Vriendelijkheid met passie en degelijk werk. Mijn Joe is weer op en top klaar voor het seizoen.

Perfect!
Goede communicatie, snelle levering. Ze nemen de tijd om alles op te zetten en uit te leggen. Top!

Risposta di Kamado BBQ
Jan heeft bij ons een bastard urban…
Jan heeft bij ons een bastard urban large geleverd. Er was een klein probleempje met onze ofyr tafel, er was een verkeerde beugel geleverd (niet door hun, andere partij). Jan, heel professioneel, contacteerde hun achterban, en we zijn tot een solide oplossing gekomen. Dit wordt door ons uitermate gewaardeerd, en daarom de 5 sterren. Hij nam de tijd om tot een oplossing te komen, waarna ik nog steeds een intro kreeg omtrent de start en gebruik van de kamado. Dikke pluim voor kamadobbq.be ! Persoonlijke service, geen post order bedrijf..
Doe zo voort!

Risposta di Kamado BBQ
Er was een snelle en correcte opvolging…
Er was een snelle en correcte opvolging van onze bestelling.

Risposta di Kamado BBQ
Heel uitgebreide uitleg gekregen zowel…
Heel uitgebreide uitleg gekregen zowel bij de aankoop als nadien bij de levering en installatie. Hierdoor heb ik de juiste keuze kamado kunnen maken én dankzij de tips voor onderhoud en installatie ga ik er nog lang van kunnen genieten!

Risposta di Kamado BBQ
Delivery on time and qualitative product
It was my first delivery and for sure more to come. I was wondering how this item will be delivered without being damaged. And, I was really satisfied once received

Risposta di Kamado BBQ
Prima product en prima service, dramatische transportfirma
Prima kwaliteit, volledige set werd geleverd, ik werd als klant zeer duidelijk op de hoogte gebracht van voordeelpakketten. Deze laatste waren jammer genoeg niet duidelijk op de website, maar de eigenaar heeft er persoonlijk voor gezorgd dat we die toch hebben gekregen. Zeer klantgericht.
De gekozen transportfirma Getax leverde echter niet op de afgesproken datum, de chauffeur sprak geen Nederlands, hij was bijzonder onbeleefd, op de website zou worden aangekondigd wanneer de levering zou aankomen maar dat was daar niet te zien, ik zou een half uur op voorhand worden opgebeld, quod non, en hij dropte de zware kamado in de lift en we konden als klant verder maar zien hoe we hem eruit kregen. Ondermaats. De negatieve beoordelingen op het internet zijn dan ook geheel terecht.
Ik zou KamadoBBQ onvoorwaardelijk aanbevelen, ware het niet van de slechte transportfirma.