Valutata 5 stelle su 5

Tadelakt gekocht bij Kalkmortel, super vriendelijke service. Zelfs nog advies gekregen nadat we tegen wat dingen aanliepen. Kan nog niks zeggen over het eind resultaat maar ik heb er vertrouwen in.... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijk site met goed advies. Klantenservice reageert snel en adequaat. Goeie spullen!

Valutata 5 stelle su 5

Geweldige service en professioneel advies. Een prachtig bedrijf, heel blij dat we hier terecht zijn gekomen. Er is nog weinig kennis van historisch bouwen en mortels. Hier wordt het voor je op ma... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di materiali edili
  2. Produttore di cemento
  3. Grossista di materiali edili
  4. Produttore di tinte e vernici

Scritti dall'azienda

De Kalkshop is de online specialist in hoogwaardige natuurlijke kalkproducten voor traditionele toepassingen in restauraties en bio based bouwen. Het bedrijf is opgericht met als doel om kwalitatief hoogwaardige en duurzame kalkproducten toegankelijk te maken voor iedereen die bouwt, renoveert of restaureert met respect voor onze planeet. De Kalkshop heeft een breed assortiment aan kalk, kalkmortel, kalkverf, pigmenten en toeslagen. Al deze producten zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Ze worden traditioneel geproduceerd met respect voor het milieu en zijn geschikt voor toepassingen in restauraties en bio based bouwen. Het assortiment van de Kalkshop is voor de professional, architect en restaurateur die op zoek is naar hoogwaardige en duurzame producten. Of het nu gaat om het restaureren van historische gebouwen of het bouwen van nieuwe eco-vriendelijke woningen, de Kalkshop biedt producten die bijdragen aan een duurzame en gezonde leefomgeving. Naast onze hoogwaardige producten, biedt de Kalkshop ook deskundig advies en ondersteuning bij het gebruik van deze producten. Bent u op zoeknaar hoogwaardige en natuurlijke kalkproducten voor traditionele toepassingen in restauraties en bio based bouwen, dan is de Kalkshop uw keuze. Met een breed assortiment van producten en deskundig advies en ondersteuning, bieden wij een duurzame oplossing voor uw bouwprojecten.

3,9

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

3,9

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Ik wilde even informeren hoeveel kalk…

Ik wilde even informeren hoeveel kalk ik nodig zou hebben voor het voegwerk van mijn funderingsmuurtje voor mijn tuinhuisje. Ik werd netjes te woord gestaan en vlot teruggebeld. Ik kreeg vlot advies over benodigde hoeveelheid kalk voor het voegwerk. Lijkt erop dat ze weten waar ze het over hebben.

Na een week was de bestelling binnen, alles netjes verpakt. Het zand dat ik erbij had besteld ziet er ook goed uit. Ben dus tevreden met dit adres.

15 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Bestelling #10228 , teleurgesteld !!!

Ik heb mijn bestelling geplaatst en betaald op 23/03 en meer dan 3 weken later wacht ik nog steeds op verzending. Ik heb ze meerdere keren geprobeerd te contacteren om te vragen of alles in orde was, maar helaas hebben ze niet op mijn berichten gereageerd. Ik ben echt teleurgesteld over deze transactie en ik wou dat ik de bestelling nooit had geplaatst. In de tussentijd heb ik hetzelfde artikel bij BOL gekocht en het werd de volgende dag al geleverd!
Ik zou graag mijn geld terug willen, maar ik denk dat ik mijn tijd gewoon verspil.
Kalkshop werkte gewoon niet voor mij, wat jammer!

23 marzo 2025
Valutata 4 stelle su 5

Geen info

Ik had gebeld om zeker te zijn dat het product op voorraad was en verstuurd kon worden. Dit was op voorrraad, is betaald en ging woensdag verstuurd worden. Inmiddels was dit bedrijf onbereikbaar. Ik kreeg een telefoniste aan de lijn die het bedrijf niet kende en zei dat ze zal laten terugbellen. Voorlopig geen informatie over de verzending noch een terugbetaling.

Update 20-Jun-24: ik werd teruggebeld en de verzending is verstuurd, echter postNL toonde de tracking niet, postNL toont de tracking 1 dag later nadat het opgehaald werd, volgens de tracking werd het donderdag opgehaald.

Update 21-Jun-24: het product is toegekomen, goed ingepakt!

20 giugno 2024
Valutata 1 stelle su 5

Geld kwijt. Wel goed assortiment en kennis

Goed assortiment, veel kennis van zaken. Voor de rest zeker niet tevreden.

Pakket is per ongeluk bij een pakketpunt terecht gekomen, en na een tijdje retour gestuurd. Neem ik ze niet kwalijk, kan gebeuren.

Maar waarom krijg ik mijn geld dan niet terug? De materialen zijn immers retour gekomen, en ik heb tweemaal een mail gestuurd en we hadden ook afgesproken dat het gecrediteerd zou worden.

Ik heb niks ontvangen, en ben mijn geld kwijt dus ik kan lastig tevreden zijn.

1 ottobre 2023
Logo di De Kalkshop

Risposta di De Kalkshop

Hallo Arend Jan,

Dit betreft je bestelling van 9 oktober 2023. Helaas werd het pakket, na diverse bezorgpogingen, ook daarna niet opgehaald bij het PostNL-punt.

Volgens het herroepingsrecht, als je binnen 14 dagen meldt het pakket niet te hebben ontvangen, zijn wij verplicht het aankoopbedrag terug te betalen. Ondanks de langere periode ,na 4 maanden op 16 januari 2024, hebben we, uit coulance, overeengekomen om het bedrag (exclusief verzendkosten) via Mollie terug te storten.

Controleer je bankafschriften en neem in het vervolg via de normale weg contact op.
We hopen dat deze uitleg duidelijkheid biedt en waarderen je begrip.

Team Kalkshop

Valutata 5 stelle su 5

Geweldige service en professioneel…

Geweldige service en professioneel advies.
Een prachtig bedrijf, heel blij dat we hier terecht zijn gekomen.
Er is nog weinig kennis van historisch bouwen en mortels. Hier wordt het voor je op maat gemaakt.
Een heel fijn contact.
Mortel zelfs persoonlijk afgeleverd op adres.
Bedank!!!!

11 febbraio 2023

Tadelakt - super vriendelijke & snelle service

Instructie filmpjes zou nog kunnen helpen. Omdat alle tadelakt merken toch een beetje anders zijn.

23 novembre 2022

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più