Kvalitetskaffe og stabil levering Jeg køber kaffe privat hos Kaffe Lars, og det fungerer upåklageligt hver gang. Selvom de primært er grossist, er det nemt at bestille som privatkunde, og udvalge... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi elsker Kaffe Lars! Vi køber oftest deres økologiske espressobønner, som vi bruger i vores Sage-maskine. Helt fjollet bragte vi faktisk kaffen med os fra DK til Mexico igennem de 2 1/2 år vi boede... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Så lækker kaffe. Altid frisk ristet og gode valgmuligheder til forskellige kaffemaskiner/bryg og også mellem smag/ristninger. Bor tæt på så afhenter direkte, og det fungerer upåklageligt. Afhentning... Leggi di più
L'azienda ha risposto
God vejledning via telefon, nem bestilling, nem afhentning. Gode produkter. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Kaffe Lars A/S er en dansk kaffevirksomhed med passion for god kaffe og mange års erfaring inden for ristning og kaffeløsninger. Det betyder, at du får friskristet kaffe af høj kvalitet, nøje udvalgt med fokus på smag, friskhed og den gode kaffeoplevelse i hverdagen. Vi mener, at kvalitet i kaffe begynder med nøje udvalgte bønner og en omhyggelig proces fra ristning til den færdige kop. Vores kaffe ristes løbende for at sikre optimal friskhed og en fyldig smagsoplevelse - uanset om du foretrækker en klassisk filterkaffe, espresso eller en kraftigere kop kaffe. Sortimentet er sammensat, så der er noget for både den nysgerrige kaffeentusiast og den, der blot ønsker en stabil og velsmagende kop kaffe derhjemme. Vi lægger stor vægt på tryghed og god kundeservice. Som kunde hos Kaffe Lars kan du forvente nem bestilling, hurtig levering og ærlig rådgivning, hvis du har brug for hjælp til valg af kaffe, kværn eller bryggemetode. Vores mål er at gøre det let at få god kaffe hjem i køkkenet - uden besvær. Ansvarlighed og kvalitet går hånd i hånd hos Kaffe Lars A/S. Vi arbejder løbende på at træffe bevidste valg i forhold til råvarer, emballage og samarbejdspartnere, så du som kunde kan handle med god samvittighed. For os handler kaffe ikke kun om smag, men også om oplevelsen, tilliden og glæden ved en god kop kaffe - hver eneste dag.
Hvidkærvej 27B, 5250, Odense SV, Danimarca
God vejledning via telefon, nem bestilling, nem afhentning. Gode produkter.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Altid godt service. 😊 Bestilte en eftermiddag og min kaffe var klar næste dag. 😊.
Og det bedste kaffe ☕️ man kan få 😊😊
Jeg bliver altid af smil og positive medarbejdere, der tager sig tid til at snakke. Bliver altid tilbudt en kop kaffe.
Der er altid super god service hos Kaffe Lars.

Kvalitetskaffe og stabil levering
Jeg køber kaffe privat hos Kaffe Lars, og det fungerer upåklageligt hver gang. Selvom de primært er grossist, er det nemt at bestille som privatkunde, og udvalget er rigtig godt. Kaffen er frisk, smagfuld og lever fuldt ud op til forventningerne. Leveringen er hurtig og uden bøvl, og priserne er absolut rimelige i forhold til kvaliteten.
Det er blevet mit faste sted at købe kaffe hjem til, og jeg kan varmt anbefale dem til andre, der vil have god kaffe uden besvær.

Risposta di Kaffe Lars A/S
Vanvittig god kaffe og hurtig levering. Jeg kan anbefale den økologiske espresso 👍

Risposta di Kaffe Lars A/S
Der gik ikke mange timer fra bestilling og til jeg kunne hente kaffen☕️

Risposta di Kaffe Lars A/S
Altid en kæmpe fornøjelse. Også som privatkunde. God service, stor viden og forståelse for kaffebehov - og hurtig eksekvering på bestillingerne

Risposta di Kaffe Lars A/S
Endnu en succes oplevelse. Hurtig forsendelse og god kommunikation. Super produkt, som endnu engang lever op til forventningerne:)

Risposta di Kaffe Lars A/S
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Kaffelars. Kaffen er friskristet og smager fantastisk – lækker og velbalanceret hver gang. Der er et godt udvalg af forskellige bønner og ristninger, så man nemt kan finde noget, der passer til både bryggemetode og maskine.
Servicen er venlig, hurtig og hjælpsom, både ved bestilling og levering. Derudover er leveringen hurtig, bestillingen nem, og kommunikationen fungerer rigtig godt.
Jeg forstår godt, at mange anbefaler kaffen til både hverdagsbrug og når man får gæster – kvaliteten er høj. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler her!

Risposta di Kaffe Lars A/S
Kaffen er af virkelig god kvalitet. Servicen er upåklagelig og så er personalet bare søde og imødekommende. Kan varmt anbefales herfra.

Risposta di Kaffe Lars A/S
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.