Bestilte 2 stykker smørrebrød til 139 kr. Det ene stykke med hønsesalat havde lidt “sur” smag og bacon var blødt og ikke ordentlig stegt og var anrettet virkelig kedeligt. Andet stykke med roastbee... Leggi di più
Jeg havde en rigtig god oplevelse på caféen. Servicen var i top, og medarbejderne var både smilende og imødekommende. Et særligt stort ros skal gå til Malene, som gjorde sit arbejde fantastisk – hun... Leggi di più
Kaffe og kage - top dollar! Et smut forbi, en grå trist onsdag eftermiddag. God æble crumble - men det bedste var jeg også havde bestilt en kaffe (plain and simple). Jeg fik en stor dampende fri... Leggi di più
Hos Kafe Kapers har du mulighed for at spise en lækker brunch buffet eller sammensætte en menu alt efter størrelsen på din sult. Nyd evt. en varm latte, iskold fadøl eller et glas vin i solen? Kapers tilbyder et stort udeservering område, hvor du kan sidde og nyde solens stråler eller lune dig under varmelamperne de køligere dage. Vores flotte glaspavillon byder på både spisested eller blødere gemakker, hvor du kan nyde en drink eller cocktail i sofaerne. Vi glæder os til at se Jer Kapers
Gunnar Nu Hansens Plads 2, 2100, København Ø, Danimarca
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Dejligt sted, skøn betjening…jeg kommer igen😁
Utroligt godt bordbestillingssystem.
Koldt og alt andet end hyggeligt lokale. To tjenere der godt ku bruge et kursus i opmærksomhed på gæsterne - de få der var. Og så lige 53.- for et glas danskvand, karaffel/stor flaske fås ikke. Må også være en bedre forretning at sælge 6 glas dk vand til 318.- Bøffen var god, hurra, men 50% anmeldelser med 1 stjerne taler vel lidt sit eget sprog. Heraf en del pga kuldeproblemet som der jo så tydeligvis slet ikke handles på. Så kan man som restauratør vist ikke være mere ligeglad. Super imponerende hvis restauranten overlever, respekt….

Risposta di Kafe Kapers
God service, god mad og betænksom personale, der tændte for varmen, så alt i alt en hyggelig aften, der er anbefalelsesværdigt.
Bestilte tomatsuppe, fik babymad der kunne smøres på brød … da jeg klagede efter 10 min da jeg endelig fik kontakt med betjeningen .. fik jeg at vide jeg skulle have sagt det med det samme ?? der var 5 meter fra køkkenet til vores bord … jeg skulle altså fortælle kokken at babymos ikke er suppe? Her kommer vi ikke igen. I øvrigt var min mands burger smagsløs og tørstegt… ville gerne have vist et billede. Dont waste your money 💰
Jeg kom forbi med min kæreste, og det endte med et af de værste cafébesøg, jeg har haft. Direkte ubehageligt. Jeg kastede op efterfølgende på grund af en tjener, der nægtede at lytte.
Vi blev betjent af en kvindelig tjener, som fra første sekund havde en uacceptabel attitude. Vi bestiller nachos med kylling og beder om 2x salsa i stedet for salsa og creme fraiche, fordi jeg er laktoseintolerant. Det bliver ikke bare ignoreret – jeg bliver decideret belært om, at det “ikke giver mening”, og hvad laktoseintolerance “egentlig er”. Helt absurd.
Vi bestiller kaffe. Jeg beder specifikt om havremælk. Igen bliver jeg belært om laktose, som om jeg ikke ved, hvad min egen krop kan tåle.
Maden kommer. Uden kylling. Endnu en fejl.
Kaffen kommer. Jeg kan med det samme smage, at det er almindelig komælk. Jeg siger det pænt og beder om at få den lavet om eller i det mindste få bekræftet, om den er korrekt lavet, da jeg er svært laktoseintolerant. Tjeneren begynder at diskutere med mig, siger at det ikke er rigtigt, og at hun ikke gider lave en ny. “Sådan er det bare.”
Jeg drikker kun halvdelen, fordi jeg vælger at tro på hende. Det skulle jeg ikke have gjort. Kort efter besøget kaster jeg op og har haft det forfærdeligt siden.
Se gerne, hvem I havde af kvindelige tjenere i perioden kl. 14–18 den 18. december. Hun burde som minimum få en advarsel. Det her er ikke acceptabel cafékultur. Ekstra ærgerligt, fordi Kafe Kapers ellers er et sted, jeg normalt er glad for.

Risposta di Kafe Kapers
Der var meget koldt i lokalet. Vi spurgte om tæpper, men der var ikke nok til alle kunne få to stk hver. Der var kun en varmekilde, og den brugte et andet bord.
Vi kunne ikke få rabatten fra ÆldreSagen, fordi en af de 9 gæster havde betalt selv. Generelt ikke imødekommende service.
Der var iskoldt i lokalet - indendørs, lige ved baren!
Uvenlig betjening og vi kunne ikke få lov til at benytte vores rabat via Ældresagen, begrundelse: En af deltagerne i selskabet på 9 personer ialt, havde været oppe ved baren og betalt for sin bestilling.
Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse.
havde lavt bokning på menu via dinner days. Hvor man bbetaler ved bookning. Jeg er medlem af ældre sagen og Kafe kapers giver normalt 25% rabat, så det forventde jeg selvfølgelig også de gjorde nu. For der står intet om at der ikke givers yderliger rabat.
jeg tænkte at rabatten så kunne fratrækkes når jeg så købte drikkevarer m.m senere. Det kunne jeg så ikke da jeg skulle betale for det var jo kun på mad de gav 25%, men jeg skulle jo betale ved bookning så de kunne jeg jo ikke trække 25% fra, så kan I ikke bare trække det fra drikkevarene NEJ det gør vi ikke. Helt fair at de ikke gør det men så skal det jo fremgå af siden man bestiller på.
En anden ting var maden , vi bestilte rib eye, den sejeste bøf jeg nogen sinde har smagt, og det samme galt min venindes. vi spiste den ikke. Syntes ikke det var en ide at sige det da begge var seje og det ville en ny bøf nok også have været. En trist mad oplevelse i skønne omgivelser.

Risposta di Kafe Kapers
Et særligt stort ros skal gå til Malene, som gjorde sit arbejde fantastisk – hun var både opmærksom, hjælpsom og skabte en rigtig god stemning. Det gør en stor forskel, og det er bestemt en café, jeg varmt kan anbefale.

Risposta di Kafe Kapers
Super hyggeligt sted, dejlig veltillavet mad, og meget venlig betjening 👍
Vi var 12 mennesker til drinks og mad, god service og god mad!
Virkelig god service, med de skønneste medarbejder Trine.
Fantastisk iskaffe og sublim betjening, igen🥰
Tak for jer, det er en fornøjelse at komme på Kapers, hver gang❤️
Skøn udendørs café med et varieret menukort og altid venlig service.
Jeg har haft en meget god oplevelse med god service fra medarbejderen Trine jeg kommer helt klart tilbage igen