1. Negozio di abbigliamento

Hos Kaerne finder du nøje udvalgte styles, til kvinder, fra mindre kendte brands - udvalgt for at hjælpe dig med at opbygge en garderobe med tidløse favoritter, der kan bruges sæson efter sæson.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

4,6

Tutte le recensioni

19 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

10/10

Det var en virkelig god oplevelse at handle hos Kaerne. Kvaliteten virkelig lækker, servicen er god, og jeg er simpelthen så glad for mit køb.

Jeg kommer helt sikkert til at købe derfra igen. Det kan varmt anbefales!

14 giugno 2026

Hej Søs 💛

Tusind tak for de fine ord!💛

Jeg er rigtig glad for at høre, at du har haft en god købs-oplevelse hos Kaerne. ✨

Du ønskes en rigtig skøn dag! ☀️

Anne, Kaerne

God service og lækkert tøj!

Altid en fornøjelse at shoppe hos Kaerne - der er altid god service og lækkert tøj. Tøjet er mega god kvalitet, og derudover har det en virkelig flatterende pasform.

Kan 100% anbefale!!

14 giugno 2026

Hej Mathilde 😊

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de søde ord! 💛

Det glæder mig rigtig meget at høre, at du er glad for dit nye tøj, og at du har haft en god oplevelse hos Kaerne. ✨

Du ønskes en rigtig skøn dag! ☀️

Rigtig god kvalitet

Rigtig god kvalitet

20 aprile 2026

Hej Mirjeta!

Tusind tak for at dele din oplevelse!☀️
Det gør mig glad at høre at du er tilfreds med dit køb🤎✨

Du ønskes en skøn dag!☺️

Så glad for mit køb

13 aprile 2026

Hej Nanna,

Tusind tak for din anmeldelse, og for at dele✨!
Dejligt at høre du er glad for dit køb🤎

Du ønskes en skøn dag!

Super behageligt tøj

Super behageligt tøj! Hurtig fragt og super kundeservice. Mega tilfreds

20 aprile 2026

Hej Trine Magdalene,

Tusind tak for de fine ord🤎!
Det betyder meget at du har haft en god købs-oplevelse hos Kaerne. ⭐️

Du ønskes en skøn dag!

Anne, Kaerne

Super fine designs og god pasform

Super god oplevelse i showroomet hos Anne.
Rigtig fine varer med god pasform og udformning.
Vil helt sikkert handle der igen 🤩

17 marzo 2026

Hej Bente,

Tusind tak for din anmeldelse⭐ Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med eventet! -og endnu mere at du er glad for dit køb 😊

Hurtig levering, god kvalitet og passer til alt <3

Bestilte Daniela Skjorten, og den er simpelthen så flot! Stoffet føles dejlig let og blødt. Skjorten passer både til et mere casual outfit, men helt klart også et mere festligt eller fint outfit. Leveringen gik mega hurtigt (bestilte torsdag og modtog den lørdag)

7 marzo 2026

Hej Camilla,

Tusind tak for at dele din købsoplevelse!⭐️

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, i din handel med os, og at du er glad for dit køb af Daniela Skjorte😊 .

Kaerne

Lækker kvalitet og hurtig levering!

Lækker kvalitet og hurtig levering!! ❤️ 5 stjerner hele vejen! 🤩

12 gennaio 2026

Hej Julie

Tusind tak for din fine anmeldelse og de pæne ord ⭐ Vi er glade for at høre, at du har haft en god købsoplevelse hos os, og at du er glad for dit køb 😊

Super oplevelse!

Hurtig levering og den fineste skjorte i rigtig god kvalitet. Pakket personligt og med en fin hilsen.
Super fedt at støtte en nyopstartet mindre virksomhed som også formår at gøre købsoplevelsen meget personlig. Her køber jeg gerne igen :-)

2 gennaio 2026

Hej Kathe!

Tusind tak for din virkelig fine og detaljerede anmeldelse ⭐️ Det betyder enormt meget for os!

Vi er rigtig glade for at høre, at det har været en god købsoplevelse for dig!🤩

Tak fordi du tog dig tid til at dele det med os!🤎Du ønskes en rigtig god weekend😄

Kaerne

Super kvalitet og fantastisk hurtig…

Super kvalitet og fantastisk hurtig levering.😊
God pris.

11 novembre 2025

Hej Bente,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er virkelig glade for, at du har haft en god oplevelse med dit køb!😊
Rigtig dejlig dag til dig ✨

Super god service

Super god service. Hurtig levering. Gode priser og et rigtig godt udvalg. Her handler jeg helt sikkert igen!

2 novembre 2025

Hej AG Bassøe,

Hvor er det skønt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os! Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive, det betyder meget for os.💛

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen! 😊

Kaerne

God kvalitet og super service.

God kvalitet og God service.

16 agosto 2025

Hej Gitte,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os🙏.

Du ønskes en dejlig dag!

God købsoplevelse hos Kaerne

Jeg er særdeles tilfreds med mine køb som alle kom indenfor 2 dage - fint indpakket i silkepapir. Kvaliteten er meget tilfredsstillende. Jeg er fan😁

29 ottobre 2025

Hej Helle,

Tusind tak for at dele din oplevelse med os! 🙌 Det betyder virkelig meget for os!
-Hvor er det skønt at høre, at du er glad for dine køb! 💛

Du ønskes en skøn dag! ☀️✨

Kaerne

SMUKT tøj i høj kvalitet

Mega lækkert og flot tøj i høj kvalitet. Det går til alle anledninger og er bare dejligt at have på ✨

25 settembre 2025

Hej Daniella,

Tusind tak for at dele din oplevelse! 🙏
Vi er rigtig glade for at høre, at du har været tilfreds med dit køb fra os. 💛

Du ønskes en dejlig dag! ☀️

Fantastisk hjemmeside

Fantastisk hjemmeside. Det var igen problemer undervejs. Tøjet er mega flot og rigtig god kvalitet!! Køber der helt sikkert igen!

10 ottobre 2025

Hej Laura!

Tusind tak for de fine ord!✨
Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse 💛
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 🤗

Ha’ en fantastisk dag!

Kaerne

Flot tøj og god oplevelse

Super god oplevelse at handle hos Kaerne! Jeg blev mødt med god og hjælpsom service, og jeg har brugt tøjet rigtig meget - både til hverdag og til fest.
Jeg vil varmt anbefale Kaerne!

28 luglio 2025

Hej Kristine,

Tusind tak for de fine ord! Det gør os glade at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen!

Kaerne

Super god virksomhed og flot tøj

Super god virksomhed og hjælpsom til at finde det rette for en. Super god kundeservice. Gode basistøj, som man altid kan have i sin garderobe.

17 agosto 2025

Risposta di Kaerne

Tusind tak for din virkelig flotte anmeldelse! 💛 Det glæder os enormt meget at høre, at du er glad for både service og tøj.

Tak fordi du har valgt at handle hos Kaerne. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Kaerne

Fremragende service, høj kvalitet og smukt udvalgte styles

Kaerne er i den grad en virksomhed som er værd at støtte! Indehaveren yder god kundeservice - og tøjet er smuk, i et tidsløst design og af høj kvalitet. Det æstetiske udtryk er gennemført og gennemtænkt! Billederne på hjemmesiden stemmer klart overens med de produkter, jeg har modtaget. Ingen tvivl om, at jeg vil handle hos Kaerne igen.

24 luglio 2025

Hej Caroline,
Tusind tak for din utroligt fine anmeldelse! Det betyder alverden for os at høre, at du har haft en god oplevelse med tøj, kvalitet og service.

Tak fordi du har valgt at støtte Kaerne - vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen!

Kaerne

Købte en gave til min mor

Købte en gave til min mor ‘Maria skjorte i olivengrøn’. Super hurtig og god service og mega smuk indpakning.

26 giugno 2025

Hej med dig,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både service, produkt og indpakning. Vi håber, at gaven faldt i god jord hos din mor.