3,1

Nella media

TrustScore 3 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Bestil IKKE tid her

Som andre ligeledes har oplevet og skrevet om herinde, er der ingen til stede, når man møder op til sin bestilte tid, selvom man har forudbetalt for denne.

Der står, at de har "lukket permanent" på Google, men det er stadig muligt at bestille tid hos dem online.

Meget shady praksis - hold jer væk og på jeres penge.

13 gennaio 2026

Uprofessionelt og uærlig personale.

Uprofessionelt og uærlig personale.
Jeg har betalt for tre microneedling behandlinger. Efter anden behandling mødte de ikke op på trods af bekræftende tider, Døren var lukket , ingen svar på telefon opkald . Denne oplevelse har gentaget sig tre gang .
Det ser ud til at de har drejet nøglen , klinikken stå tøm .
Trods det, har de stadivæk åbnet på deres hjemmeside med bookinger og behandlinger .
PAS PÅ i mister jeres penge

14 gennaio 2026

Meget uprofessionelt og spild af både tid og penge

Meget uprofessionelt og spild af både tid og penge.
Kan ikke anbefales – især ikke ved forudbetaling.

Jeg forudbetalte 2.000 DKK for en pakke med tre microneedling-behandlinger.
Den første aftale startede for sent, og jeg måtte vente udenfor i koldt vejr.

Ved anden aftale mødte salonen ikke op, på trods af en bekræftet tid. Da jeg efterfølgende kontaktede dem, fik jeg at vide, at en refundering ikke var mulig, og behandlingen blev derfor ombooket.

Jeg mødte op til tredje aftale netop af denne grund, men desværre var det igen et no-show, selvom jeg modtog en bekræftelse samme dag og ringede flere gange uden at få svar.

14 gennaio 2026

Ingen information og elendigt resultat

Jeg endte med hvide plamager på mine tænder efter en tandblegning. Min behandler var virkelig sød, men jeg blev ikke informeret om forløbet eller risikoen for et dårligt resultat. Virkelig spild af penge og nu ser mine tænder bare rædsomme ud. Jeg anbefaler absolut ikke dette sted.

25 giugno 2025

Fantastisk oplevelse hos KADbeauty – smil med selvtillid!…

Jeg har netop fået lavet tandblegning hos KADbeauty, og jeg er simpelthen så tilfreds med både resultatet og hele oplevelsen! Mine tænder blev mærkbart hvidere, men stadig med et naturligt og flot look.
Lokalet var hyggeligt og professionelt indrettet, og stemningen var afslappet og behagelig. Personalet var super søde og informative – de tog sig tid til at forklare processen og gav gode råd til vedligeholdelse bagefter.
Jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem, og der blev virkelig gjort noget ud af både komfort og hygiejne. Ingen ubehag, ingen irritation – kun en rigtig positiv oplevelse.
Jeg kan varmt anbefale KADbeauty til alle, der drømmer om et hvidere smil uden at gå på kompromis med tandsundheden 😁✨

23 giugno 2025

Fantastik klink

Man føler sig rigtig tilpas fra man træder ind af døren i klinikken til man forlader klinikken igen. Du får virkelig et flot resultat for pengene og
det er nu en måned siden jeg har fået en afblegning og de er stadig lige så hvide som da jeg fik dem lavet. ( Har selfølgelig også passet på dem)

Kæmpe anbefaling!

9 giugno 2024

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito