Het retourbeleid van deze website is hooguit *** te noemen. Ze beloven als je binnen 4 uur je bestelling annuleert dat je er dan ook vanaf bent. NIET DUS! Mijn bestelling om 22:00 gedaan en om 22:30 g... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik was op zoek naar een origineel cadeau voor mijn vriendin en kwam terecht op kabtaz. Ik ben zo blij dat ik deze website heb gevonden! Ze hebben echt de meest unieke en creatieve cadeaus die ik ooi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Op 3 maart jl. bestelde en betaalde ik bij Kabtaz 2 Premiumdekens vader-dochter en vader-zoon. Ik kreeg 5% korting en betaalde € 102,50. Het betrof de grootst verkrijgbare maat. Na een week werden d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dhl levert pakketje niet goed. Helemaal niet en het raakt kwijt. DHL onbereikbaar .niet website, app of telefoon. Na 14 dagen geld teruggevraagd. Kabtaz stelt voor: nieuw pakket sturen 15 % kortin... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wil je iemand zich speciaal laten voelen? Dan ben je op de juiste plek. Onze producten zijn allemaal hét perfecte cadeau voor je geliefden. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of een doodnormale dag, we hebben alles wat je nodig hebt. We garanderen dat je alleen het beste van het beste zal krijgen, wat je dan ook verdient. We hebben bloed, zweet en tranen in de producten gestopt, zodat hij een wonderlijk en magisch moment kan ervaren, zonder failliet te gaan.
, , , Paesi Bassi
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Mooie kwaliteit van de fleece dekentjes. Tekst en opschrift zeer duidelijk. Levering op tijd
De berichtgeving tussen door was verhelderend vooral omdat we voor het eerst bestelde bij een voor ons onbekend bedrijf. Die hartjes zijn van mijn kleindochter.
kwaliteit van knuffeldeken enorm tegengevallen mail gestuurd naar Kabtaz om deze terug te sturen
kreeg een mail met retouradres in CHINA. dit moet je op eigen kosten terugsturen kreeg ook advies om product niet hoger dan 10 $ op te geven i.v.m. douane kosten. onderweg kan alles gebeuren kwijt raken komt allemaal op eigen risico kortom terugstuur beleid is duur en zeer klant onvriendelijk en risico vol dat je alles kwijt raakt daarom heb ik besloten dit niet terug te sturen. mijn advies is voorkom teleurstelling koop hier geen product
dit ga je zeker ondervinden bij retour beleid
snelle levering van de bestelde goederen.
Delivery as promised, exact as on the photos. Very good
Mijn man vindt het een mooie deken hij denkt daardoor veel aan mij omdat hij aan het revalideren is
Het is een super zacht deken , is kwaliteit zoals jullie in de publiciteit beloofden
Een fleecekleed met tekst besteld voor €50. De kwaliteit ervan was echt on te huilen, zo dun. Terugsturen kan, maar dat moet dan naar China. Dat gaat natuurlijk geen mens doen. Al met al superslechte ervaring en dito service.
Week geleden 2 dekens besteld en betaald.
Tot op heden 9/11 niets ontvangen!!!

Risposta di kabtaz.com
Op 25 september een deken besteld maar tot heden is het nog niet bezorgd.
Meerdere e-mails gestuurd maar krijg geen respons.
Dit is de eerste en tevens de laatste keer dat ik bij Kabtaz besteld

Risposta di kabtaz.com
Heel orgineel cadeau,kleinkinderen waren super blij,door een misverstand een deken teveel besteld kreeg snel mijn geld terug goede service

Risposta di kabtaz.com
Vandaag z.g. deken met tekst voor onze kleinzoon ontvangen. Wat een teleurstelling! Pakket komt zeer slecht verpakt en beschadigd binnen. De deken is een zeer dun lakentje, zeker niet de hoogwaardige kwaliteit warme deken waar in de advertentie over wordt gesproken. Veel te veel geld voor dit artikel.
in het antwoord zeggen ze dat er snel contact wordt opgenomen, maar nu 1 week later nog niets gehoord!

Risposta di kabtaz.com
My grandson loves his blanket.
It is his favoriet.

Risposta di kabtaz.com
Het duurde even maar wel perfect geleverd.

Risposta di kabtaz.com
Precies gekregen wat ik besteld heb!
Ziet er mooi uit en m’n dochter was er ontzettend blij mee!! Toppie 👍🏻👌🏻

Risposta di kabtaz.com
Ik heb 3 dekens gekocht voor mijn dochters en zoon. Heerlijk zachte dekens met de mooie tekst waar ze alle 3 emotioneel van werden. Was een perfect cadeau

Risposta di kabtaz.com
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.