1. Centro estetico
  2. Fornitore di prodotti di bellezza
  3. Grossista di prodotti di bellezza
  4. Centro per la cura delle sopracciglia

KA Beauty har specialiseret sig inden for hår extensions, vippe extensions samt bryn & vipper. Vi følger med de nyeste trends og går op i at levere kvalitets håndarbejde til alle vores kunder. Vi er perfektionister til fingerspidserne og brænder for at tilbyde de bedste produkter på markedet og de bedste behandlinger med de dygtigeste behandlere i Danmark. Vi tilbyder hår extensions hvor vi importerer vores eget luksus hår. Dette for at kunne tilbyde den bedste kvalitet, farver, og hår struktur i danmark. Vi har 15 år + erfaring med extensions. I metoderne tape, flet, invisible bead og tot metoderne. Vi tilbyder vippe extensions. Single, volume, flat, hynrid lashes. Hos KA Beauty får du den mest perfektionistiske påsætning hvor håndarbejdet er iorden. Vi brænder for at tilbyde flotte sæt naturlige vipper efter vores kunders ønsker. Men stadig med vejledning om muligheder til kunden for at tilpasse extensions til kundens naturlige vipper. Vores behandlere er nogle af dk´s mest vindende og dygtigeste vippe teknikere.

3,6

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Virksomheden støtter folk

Virksomheden støtter folk, der laver sort arbejde - endda imens de har barselsorlov. Det er ren socialt bedrageri.
Vippestudiet i Frederiksværk er ambassadør (får tingene gratis eller billigt) for KA Beauty.
Melisa laver sort arbejde hjemmefra, og det støtter KA beauty op om.
Føj.

28 gennaio 2026

Risposta di KA Beauty

Vi tager stærkt afstand fra de alvorlige påstande i denne anmeldelse.

KA Beauty hverken støtter eller accepterer sort arbejde eller nogen form for socialt bedrageri. Vores virksomhed drives i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning.

Den person, der omtales i anmeldelsen, er ikke ansat hos KA Beauty men driver egen selvstændig virksomhed. Vi har derfor hverken indsigt i eller ansvar for vedkommendes eventuelle aktiviteter.

Vi kan ikke genkende de fremsatte påstande og opfordrer anmelderen til at kontakte os direkte, hvis der er tale om en misforståelse.

Jeg købte en UV hovedlampe og en uv lim…

Jeg købte en UV hovedlampe og en uv lim hos KA beauty, og må bare sige, at mine kunders vipper aldrig har holdt bedre!
Derudover er der rigtig god og hurtig service!

29 maggio 2025

Kære Sofie, Tusind tak for din skønne anmeldelse! 💚
Vi bliver så glade for at høre, at du allerede oplever bedre holdbarhed med vores UV-lim og lampe – det er præcis det, vi stræber efter: at gøre din hverdag lettere og dine resultater endnu smukkere ✨
Tak fordi du valgte KA Beauty – og for at dele din oplevelse! Vi glæder os til at følge med i dine lash-rejser 💫

Min største anbefaling

Min største anbefaling!
Jeg har fået lavet vipper i ca 10 år, og har derfor prøvet en del forskellige igennem tiden. Jeg havde mit første besøg hos KA Beauty i sommers og jeg må bare slå et slag for, at her laves de smukkeste, blødeste og mest holdbare vipper. Jeg er vild med Kecia’s eget design af de brune vipper, hun er dygtig og man fornemmer straks hendes passion. Hun er uden tvivl den mest kompetente vippeteknikker jeg til dato har mødt!

1 ottobre 2024

KA Beauty er absolut det bedste sted…

KA Beauty er absolut det bedste sted jeg har været. Kecia er så super top proffesionel og hendes viden er enorm.
Jeg fik påsat hair extensions og jeg kommer ikke til at vælge andre fremover.
Udover at Kecia er absolut Einstein til at vurdere dit hår, farve, materiale og metoder - så er kvaliteten af håret fuldstændig sindssygt! Det er seriøst hele tiden blødt og glat, - det kruser eller filtre slet ikke. Og hovedbunden klør overhovedet ikke. Tag det her fra en der træner dagligt og sveder / bader meget.
Kvalitet er i top, der er ikke en finger at sætte på det.

18 settembre 2024

Helt fantastisk

Jeg har nu stiftet bekendtskab med KA beauty over flere gange.

Jeg har som vippeteknikker både taget certifikat i Single lashes, Volume lashes + certifikat i Brow lift.
Kecia har været alle gange været skide dygtig og kompetent og man er altid blevet mødt positivt og professionelt!
Efterfølgende har Kecia altid stået klar til at besvare spørgsmål og hjulpet en godt videre i sin læringsproces.

Det nyeste er at jeg har bestilt en UV lampe gennem KA beautys nye webshop - lampen er af høj kvalitet med de fedeste detaljer, den har gjort en kæmpe forskel i kvaliteten af mit produkt til kunden.

Alt i alt levere KA beauty på alle parametre!

2 agosto 2024

Det smukkeste hår med et meget naturligt look

Kecia har givet mig det smukkeste hår. Jeg havde ikke prøvet extensions før, og var nervøs for, at det ville se fake ud. Men Ingen har lagt mærke til, at det er extensions, og når jeg fortæller det, er alles reaktion, at det ligner mit eget hår. Kecia har givet mig det fyldige hår, jeg altid har drømt om, og jeg kommer til at være fast kunde i KA Beauty fra nu af.

19 agosto 2024

Jeg har fået lavet det absolut…

Jeg har fået lavet det absolut smukkeste hår hos KA Beauty. Jeg har fået lavet hår extensions et par gange før (hos nogle af de dyre kendte steder) og må bare sige at hårkvaliteten hos KA beauty er meget bedre! Kecia var virkelig dygtig til at hjælpe mig med de helt rigtige extensions til mit fine skandinaviske hår. Og så er Kecia bare så behagelig at være hos.
Jeg kommer uden tvivl tilbage hertil - KA Beauty har mine varmeste anbefalinger <3

17 agosto 2024

WoW… Fantastisk oplevelse !!!

Jeg fik lavet single lashes hos Kecia for første gang i juli måned, og jeg var simpelthen SÅ glad for resultatet! - jeg ønskede et naturligt look, og det var lige hvad jeg fik! Siden har hun haft mig som stamkunde til månedlig genopfyldning, hvilket siger det hele.. Jeg har aldrig fået lavet vipper der holdt så godt og var så flotte, hendes arbejde er simpelthen bare et kunstværk! Hun er super dygtig og professionel 🤗 kæmpe mængde af ros herfra, og varme anbefalinger 🌹
- Svetlana (Tanja)

21 agosto 2024

Fantastiske vipper

Kecias brune vipper er virkelig fantastiske! Har du ikke allerede prøvet dem så skynd dig at bestille dem hjem. De giver et så naturligt og elegant look, som virkelig fremhæver øjnene. Den varme brune farve er perfekt til at tilføje dybde uden at være for overvældende. Jeg elsker, hvordan de er lette at påføre og stadig giver en flot volumen. Hvis du vil have et iøjnefaldende look, så er de helt klart et must-try!
Klart de smukkeste og mest arbejdsomme color lashes på marked❤️
Zascha Mikkelsen Vippestylist // Klinik Vipp

21 agosto 2024

Risposta di KA Beauty

Tusind tak for din anmeldelse af vores vipper vi er så glade for at du kan lide dem 🤩😊

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling! ❤️
Kecia hun er den bedste jeg har prøvet til at sætte extensions!
Hendes hår er super lækkert - top kvalitet og det er hun også!
Så hvis du står med tankerne om at få extensions så er det hos Kecia du skal hen!

20 agosto 2024

Sød, professionel og super dygtig

Kecia er super sød, professionel og mega let at snakke med. Hun lyttede til mine ønsker og behov, samtidig med, at hun sikrede sig, at mit hår fik den bedste behandling. Hun farvematchede mit eget hår perfekt👏🏻
Jeg kan klart anbefale hende, hvis du vil have smukt, “naturligt” og skønt hår 😍

10 maggio 2024