Mijn dochter had dit gezien op instagram ,zelf wilde ik al heel.lang kaarsen maken want hou van kaarsen. Zondag mijn bestelling gedaan vandaag mijn mooi ingepakte bestelling. Gelijk mijn 1e 2 kaarsje... Leggi di più
Een inschattingsfoutje langs mijn kant zorgde ervoor dat ik de volgende dag al bijenwas en accessoires nodig had. Gelukkig kwam ik Amy’s website tegen en de klus was geklaard. Wat een luxe! Hel... Leggi di più
Super makkelijk en onwijs leuk om zelf een geurkaars te maken! Met Amy kreeg ik ook heel makkelijk contact en heb nog wat handige tips meegekregen. De website bevat ook onwijs veel lekkere geurolies e... Leggi di più
Ondanks dat post nl vette vertraging had is het pakket van kaarsen zand goed aangekomen. Product: 3 soorten kaarsen zand kleuren met 3 geurige oliën mehr, ayurverda en hamam. De hamam rui... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di hobbistica
- anche in
- Negozio di arredi e di design d'interni
- Negozio di bricolage
- Negozio di candele
Scritti dall'azienda
Bij Kaarsenwas.nl zijn wij gespecialiseerd in hoogwaardige kaarsenwas en benodigdheden voor zowel hobbyisten als professionals. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan natuurlijke en ecologische wassoorten, zoals sojawas en bijenwas, samen met alle materialen die nodig zijn voor het maken van kaarsen, zoals lonten, kleurstoffen en geuroliën. Onze missie is om kaarsenmakers van alle niveaus te voorzien van de beste grondstoffen en tools, zodat zij hun creativiteit kunnen omzetten in prachtige, handgemaakte kaarsen. Bij Kaarsenwas.nl staan kwaliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid voorop.
Ecustraat 47, 4879NP, Etten-Leur, Paesi Bassi
- 0657478715
- info@kaarsenwas.nl
- kaarsenwas.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
kaarsenwas
Vorige week maandagochtend besteld, uiteindelijk bleek er iets fout te zijn gegaan en werd mijn kaarsenwas niet geleverd. Na een aantal dagen contact gezocht omdat mijn bestelling maar niet binnen kwam.
Na meerdere communicatie kon ik vrijdag een herverzendings formulier invullen zodat ik het het weekend alsnog in huis zou hebben. Dit kwam uiteindelijk niet aan afgelopen weekend en na weer contact gezocht te hebben bleek er dus helemaal niet meer verzonden te worden vrijdagmiddag voor het weekend. Vanavond eindelijk de spullen binnen gehad na gisterochtend opnieuw het herverzendformulier in te hebben gevuld. De gratis geurolie die er bij zou zitten zat ook niet bij het pakket dat was helemaal jammer na zo lang wachten op mijn bestelling.

Risposta di Kaarsenwas.nl
Was even zoeken maar probleem was ik…
Was even zoeken maar probleem was ik deed wat weinig kaarszand in mijn schaal met het gevolg dat het kort brandde
Nu heb ik het gevonden
Snelle levering en alles van goede…
Snelle levering en alles van goede kwaliteit !
Mijn pakket was netjes geleverd en…
Mijn pakket was netjes geleverd en optijd ook! De kaarswax werkt heel goed en ik ben er heel blij mee!
Beste,
Beste,
Bestelling en levering ging goed.
Wat mij erg aansprak was de persoonlijke mail na de bestelling waar veel inspiratie en dank uitging voor mij bestelling.
Ook een persoonlijk kaartje bij de levering zegt iets over hoe om te gaan met klanten.
Top gedaan !!
Grt,
Alex Buuron
Superfijne service mooie producten,
Superfijne service mooie producten,
aanrader👌🤩
Super bedrijf
Wat een fijne bedrijf! Super kwaliteit en een snelle bezorging!
Topkwaliteit …
Alles zoals besteld en mooi verpakt toegekomen. Nu uitproberen.
Ik wilde graag wat anders dan altijd…
Ik wilde graag wat anders dan altijd een waxinelichtje of gewone kaars op tafel. Toevallig kwam ik Kaarsenwas tegen op Tik Tok en dacht meteen dit is het. Niet geaarzeld en meteen besteld en wat een fijn product. Je kunt zelf weten waar je het zand in doet ik heb het in een grote schelp gedaan met gratis een héérlijk geurtje erbij. Voor degene die kg twijfelen gewoon doen je krijgt er zeker geen spijt van. Ik raad deze zeker. Bezoek gauw hun website of tag @kaarsenwas.nl
Bestelling
Ik had een bestelling geplaatst als een verjaardagscadeau maar door een fout van DHL is het pakket kwijtgeraakt/niet geleverd. Na contact opnemen is er direct een herzending gestuurd, gelukkig was deze nog precies op tijd! Verder zijn de producten zoals besteld en met de herzending via PostNL snel geleverd.
Heel blij mee
Snel verzonden en prachtig kaarsen zand! Heel blij mee.
Een tevreden klant
Ik ben altijd zeer tevreden over de producten die ik koop.
Altijd vriendlijk
Altijd vriendlijk
Kei goede producten voor de juiste prijs echt een aanrader
Heerlijke bijenwas geur in huis
Wij hebben de eerste kaarsen zelf gemaakt en gebrand. Het ruikt echt super in huis! We kijken er erg naar uit om ons huis er verder mee te decoreren .
Zeer tevreden!
Wat een super fijne webwinkel en wat een super goede service!!
Door een ( net ) gemiste actie heb ik als tegemoetkoming bij de volgende bestelling alsnog kunnen genieten van de actie.
Zeer vriendelijk, goede en snelle verzending!
Ik ben helemaal weg van deze webshop ❤️
Dankjewel 🙏🏻
Mooie producten
Mooie producten. Alleen jammer dat er maar op 1 soort wax een benaming staat
Enorm goeie service en advies, snelle levering
Ongelofelijk!! De levering gaat super snel en het wordt met zorg geleverd. Amy is altijd bereid om te helpen en advies te geven. Exact hoe je als beginner geholpen wil worden 👍🏻 Topservice
Levering na 2 dagen aan huis
Levering na 2 dagen aan huis. Kreeg normaal een geurolie er gratis bij maar deze was niet bij de zending. Mail gestuurd maar nog steeds geen antwoord, communicatie via mail zou de dag van vandaag toch sneller kunnen. Kortingscode was ingevuld en ook nog vermeld bij opmerkingen.

Risposta di Kaarsenwas.nl