Kaanbjergcustoms Recensioni 90

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Vi bestilte 2 par custom made sko i forbindelse med vores bryllup, som vi absolut elsker. De er flotte lavet, og kommunikationen var helt perfekt, vi fik det som vi præcis gerne ville have. Jeg vil an... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Min datter skulle bruge er par custommade sneakers og var lidt sent ude med bestilling. Vi fik superhurtig hjælp og skoene blev afsendt samme dag som vi bestilte. Min datter var meget begejstret da hu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Sindsygt god service! Svare hurtigt! Skulle have lavet nogen custom stencils og det var ikke et problem, skulle bare sende de ting jeg skulle have lavet over mail også fixede han det! han meget hjæ... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Utrolig god service og løbende information omkring levering. Skoene var en fødselsdagsgave til min kæreste. Selvom størrelsen ikke var på lager ved bestilling fik jeg hurtigt besked på de ville gøre a... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di scarpe

Scritti dall'azienda

kaanbjerg Customs har leveret sko til mere end 1000 tilfredse kunder siden 2015. Stifteren Michael har derfor meget erfaring med customized af sneakers.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Bedere end forventet

Forventet leveringstid, god kvalitet, bedere end forventet. Kan helt klart anbefales 👍

14 dicembre 2020

Risposta di Kaanbjergcustoms

Hej Magnus! tusind tak for din anmeldelse, sætter jeg stor pris på, og glad for blev positivt overrasket, tak🙏🏼

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig smuk og lækker sko

Virkelig smuk og lækker sko. Designet er helt unik. Servicen er helt i top og nærværende. Nem at komme i kontakt med og der bliver svaret hurtigt tilbage!!!

23 novembre 2020

Risposta di Kaanbjergcustoms

Hej Lena! tusind tak for din anmeldelse, sætter jeg stor pris på. sådan en anmeldelse varmer virkelig og gør at jeg vil yde mere. Tak af hjertet

Helt igennem fantastisk!

Helt igennem fantastisk!
Det gik super hurtigt fra da jeg bestilte skoene til de var i mine hænder. De er mega god kvalitet og super fede! Fantastisk service! Kan kun anbefale det!!!

21 novembre 2020

Risposta di Kaanbjergcustoms

Hej Tenna! tusind tak for din anmeldelse, sætter jeg stor pris på.

Skoene er ankommet

Skoene er ankommet, de er super fede, kan klar anbefales 👌🏻🤙🏼

14 novembre 2020

Risposta di Kaanbjergcustoms

Hej Emil! tusind tak for din anmeldelse, sætter jeg stor pris på

Sindsyg god service

Sindsyg god service, og sindsygt resultat🔥

13 novembre 2020

Risposta di Kaanbjergcustoms

Hej Michela! tusind tak for din anmeldelse, sætter jeg stor pris på

Valutata 5 stelle su 5

Kan kun anbefale Kaanbjerg Customs!

Kan kun anbefale Kaanbjerg Customs!
Et firma der interessere sig for at sine kunder for en god oplevelse!
Fuld opbakning herfra 🔥🔥

6 novembre 2020

Risposta di Kaanbjergcustoms

Hej Lasse! tusind tak for din anmeldelse, sætter jeg stor pris på. Gør mit bedst for at give en god og unik oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

De kom hurtigt .har ikke set skoene da…

De kom hurtigt .har ikke set skoene da de er til en gave

2 novembre 2020

Hej Janne

Tusind tak for din anmeldelse! jeg er sikker på du/i bliver ligeså glade når i åbner pakken.

Michael kaanbjerg/ Kaanbjergcustoms

Kanon service

Kanon service, og virkelig flotte sko.
Kan helt klart anbefales

25 ottobre 2020

Hej Ann

Tusind tak for din fine anmeldelse sætte jeg stor pris på!

Valutata 4 stelle su 5

Fede sko og godt kvalitet

Fed sko men man skal passe lidt på dem forde at printen kan godt blive kradset af men ellers fed og god kvalitet

15 ottobre 2020

Hej Daniel

Tak for din ærlige anmeldelse! men ja man skal altid passe på sine sko, men mine customs holde til det hele, derfor forstår jeg ikke helt din anmeldelse når du skrive ''kan godt blive'' Hvis det skulle ske så skriv en mail til info@kaanbjergcustoms.com så løser vi det.

Michael Kaanbjerg/ Kaanbjerg Customs

Sindsygt god service

Sindsygt god service! Svare hurtigt!

Skulle have lavet nogen custom stencils og det var ikke et problem, skulle bare sende de ting jeg skulle have lavet over mail også fixede han det! han meget hjælpsom omkring hvordan man brugte dem, fik tilsendt nogen billeder med info omkring hvordan man gør.

14 ottobre 2020

Hej Andreas

Tusind tak for din anmeldelse sætte jeg stor pris på! Gør alt for at imødekomme mine kunder

venlig hilsen

Sko fra Kaanbjerg

Fik skoene hurtigt og de var super lækre

25 luglio 2020

Hej Nicklaus

Tusind tak for din anmeldelse sætte jeg stor pris på!

venlig hilsen

Han laver de fedeste sko!😍

Han laver de fedeste sko!😍
- virkelig god kvalitet, hurtig levering og han er rigtig dygtig til at udføre sit arbejde!

11 maggio 2020

Risposta di Kaanbjergcustoms

Tusind tak for de fine ord! Håber du er blevet glad for dem🙌🏽

Bedste oplevelse

Bedste oplevelse, god kvalitet, hurtig levering, super god service. Kan klart anbefales!!!😁

11 maggio 2020

Tak for de fine ord 🙌🏽

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più