Rigtig fin indpakning ifb med transport. God solid kvalitet på både hegsbrædder og stålprofiler. Har handlet der to gange med stor tilfredshed.
Scopri cosa dicono le persone
DET VAR EN stor oplevelse, at bestille ved K2. Bestilte både til terrasse & havehegn .Steffen fortalte alt om, nedlægning, plus opsætning, hvad jeg skulle passe på med ( FEJLMONTERING ) Havde tid til... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vores hule terrassebrædder fra K2 Komposit (købt første gang 2015) begyndte at revne i længderetningen, og knække ved normal belastning, allerede 1 år efter montage. Da det fortsatte har vi haft k... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super fed oplevelse at bestille og få leveret: en lille ordre på 1 komposithegnsfag blev leveret lynhurtigt og emballeret & leveret rigtigt professionelt. Indtrykket af produkterne er rigtigt godt: so... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hos K2komposit sælger vi terrassebrædder, hegn og tilbehør i komposit. Vi sælger både til private og erhverv.
Informazioni di contatto
Nålemagervej 11, 7490, Aulum, Danimarca
- info@k2komposit.dk
- k2komposit.dk
God oplevelse x2
Yderst venlig betjening og levering !
Tophat
Lidt tilfældigt fandt jeg ud af at i kunne levere
Tophat i størrelsen 80x80 som jeg søgte
Skrev mail, fik svar og betalte
Kort tid efter lå pakken i carporten
Havde nogle kompositbrædder der…
Havde nogle kompositbrædder der revnede. Havde en snak med K2. Fik nye brædder uden problemer. Tak for en god oplevelse og en god service.
M.V.H.
Poul Erik Hansen
God og hurtig service
Varer blev leveret til den aftalte tid og pris
Havde bestilt et affaldsskjul, men fik bestilt forkerte stolper. Med et enkelt opkald til jer, blev problemet hurtigt løst og i sendte nogle nye med det samme.
Vi er meget tilfredse med servicen og vil helt klart anbefale det til andre.
Tak til Steffen for en yderst…
Tak til Steffen for en yderst professionel betjening. Super hjælp og forklaring vedrørende materialer og lægning af terrasse. Hurtig og præcis levering helt efter aftale. Vi kan ikke være mere tilfredse og hermed den bedste anbefaling af K2komposit😄

Mere privatliv
Kære K2 Komposit
Jeg har nu fået mit hegn sat op – og jeg er meget glad for resultatet. Det giver mig præcis det, jeg ønskede: langt mere privatliv i haven.
Opsætningen var mere krævende, end jeg havde forestillet mig, men med gode arbejdsdage og en solid indsats fra mine hjælpere lykkedes det os at komme i mål.
Jeg vil gerne takke jer for den gode service undervejs. Især tak for jeres fleksibilitet og tålmodighed ift. at reservere hegnet, så det passede med, hvornår mine hjælpere havde mulighed for at gå i gang. Det satte jeg stor pris på – og det gjorde en stor forskel.
Der er dog et par ting, jeg vil nævne:
Jeg blev lovet, at der ville blive sendt en zinkspray med uden beregning, da jeg skulle tilpasse både stolper og skinner til min have. Den spray var desværre ikke med, hvilket betød, at arbejdet måtte sættes på pause, mens en af mine hjælpere måtte skaffe en ny i Silvan.
Mine hjælpere og jeg oplevede, at opsætningen var mere teknisk krævende, end vi havde fået indtryk af. Heldigvis kunne min nabo – som viste sig at have professionel erfaring med netop denne type hegn – træde til og hjælpe. Uden hans indsats var vi nok ikke kommet helt i mål.
Vi savnede en tydeligere brugsvejledning til opsætningen – og ville meget gerne have haft den i fysisk form ved levering, så den var lige ved hånden, da vi gik i gang.
Min nabo nævnte desuden, at han vurderer kvaliteten af materialet som lidt under middel. Det bekymrer mig en smule, men jeg håber, at hegnet alligevel vil holde i mange år.
Til sidst vil jeg nævne, at jeg allerede oplever problemer med håndtaget til lågen, som flere gange er faldet af. Det virker ikke særlig robust, og det har fået min nabos ord om kvaliteten til at rumstere lidt i mit baghoved.
Alt i alt har det dog været en rigtig god oplevelse at handle med jer – og jeg håber, I kan bruge de vedhæftede billeder i jeres galleri.
Tanja

Jeg fik en god rabat
Jeg fik en god rabat, fordi det tidligere hegn ikke levede op til kvalitetskravet, men jeg måtte vente 3 måneder på de bestilte låger og måtte rykke for svar flere gange. Beskeden var at leverandøren af lågerne ikke var pålidelig, hvilket jeg som kunde ikke kunne bruge til noget. Den ene låge var meget ridset ved levering, men den er på vej til at blive byttet, - Jeg vil dog fremover stadig handle med K2

Risposta di K2komposit
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Rigtig god kvalitet.

Risposta di K2komposit
Super service og vejledning af chefen.
Super service og vejledning af chefen.
Materialerne er i høj kvalitet og nem at monterer.
Stor anbefaling til andre.

Risposta di K2komposit
Super service. Havde produktet 2 arbejdsdage efter bestilling. Fejl på et brædt, men nyt blev sendt uden beregning samme dag som vi nævnte det.

Risposta di K2komposit
Et virkelig godt produkt med en…
Et virkelig godt produkt med en fantastisk kundeservice. Kan klart anbefales.
Bestilte vare fredag og over weekenden…
Bestilte vare fredag og over weekenden blev plan A ændret til plan B og måtte afbestille ordren igen mandag, desværre.
Kom direkte igennem uden kø på linjen og der var Inge sure miner eller gebyr på fortrydelsen, det er sq god service/ kundeservice og priserne er skarpe.
Hurtig svar på mails vedr
Hurtig svar på mails vedr. Forsendelse og ikke mindst en relativt hurtig levering samt overraskende god kvalitet af vinkellister jeg havde bestilt. Tak for en god service:)
Perfekt service
Dan var meget hjælpsom, og vi fikset bestilling og levering på en god måde. Produkterne blev leveret 2 dage efter og tingene funker bare. Det hegn vi købte er nemt at arbejde med og giver et flot resultat.
En rigtig klar og forståelige tale til…
En rigtig klar og forståelige tale til en næsten døv mand virkelig god og venlig tak jeg vender tilbage ved forsat arbejde
Fine produkter
Fine produkter, god kvalitet. Vi havde en lille reklamation, over beskadiget brædder. Ingen problemer med reklamation, vi fik nogle nye med hurtig levering.
Det er rart at man kan få er farve prøve
Det er rart at man kan få er farve prøve. Jeg har handlet
Med K2 komposit 2022 samt her i 2024 og har kun en god oplevelse
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.