Jyoti’s Flavours maaltijden zijn puur, gezond, en heerlijk! Onlangs weer eens zo’n maaltijd besteld. De instructies voor bereiding zijn helder, en koken is gewoon voorpret, met al die geuren.
Curry's met karakter. Wie hier bestelt, ontvangt een smaakreis vanuit India, authentieke smaken, pittig, vers, huisgemaakt en met liefde bereid. Soort verspakket waar je zelf je eigen vlees aan... Leggi di più
I recently tried fish curry and butter chicken from Jyoti’s flavour so i must say that both dishes are very delicious and authentic.The combination of spices and flavours are well balanced. Recipe and... Leggi di più
We hebben genoten van de viscurry. Heerlijk van smaak! De levering van het pakket was tijdig en alle ingrediënten waren daarna ook nog een aantal dagen houdbaar. Tijdens het bereiden van de maaltijd s... Leggi di più
Met de heerlijke producten van Jyoti's Flavours zet je zelf in een handomdraai authentieke Indiase gerechten op tafel. Geniet van onze verspakketten en combineer ze met chutney en naanbrood.
De Mommers 1, 5581 AK, Waalre, Paesi Bassi
- info@jyotisflavours.nl
- jyotisflavours.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Vis curry met zalm
Wij hebben de vis curry gemaakt met zalm. Deze was echt heel smaakvol! Het recept van Jyoti is ook makkelijk te volgen. 200% aanrader!

Risposta di Jyoti's Flavours
Heerlijk, vernieuwend en gezond
Om te beginnen heerlijk eten…echt vernieuwend! Makkelijk recept, goeie producten, gezond, en een recept met een paar simpele stappen en niet 10 met voorbereiding etc. Echt een aanrader!

Risposta di Jyoti's Flavours