Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Gastrovennerne på fødselsdagstur ved Thyborøn En rigtig god og lærerig tur. Vi så mindst 200 forskellige sæler. Vores guide var en meget entusiastisk behagelig ung mand - Meget vidende - Undertegne... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

5/7 2024 var vi på den guidede tur: Fra Fjord til Bord ved guide Melina Nikolajsen. En helt igennem fantastisk tur hvor vi selv var aktive i fjorden med vaders og fik smagt en masse lækre smagsprøv... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Uforglemmelig oplevelse i juli 2023! Skræddersyet dagsprogram med søde Melina, som også viste sig at være en ret fantastisk kok. Hele oplevelsen efter aftale med Michael, alt var intet mindre end per... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Acquario

Scritti dall'azienda

Velkommen indenfor i Jyllandsakvariet Thyborøn. Få oplevelser i selskab med hajer, rokker og andre fisk fra Nordsøen og Limfjorden. I mange af vore bassiner kan man røre ved hajer, fisk eller krabber. Find selv rav på den indendørs strand, gå ombord på en stor fiskekutter og oplev en gigantisk 15 meter lang model af en kaskelothval. Deltag i en af de mange ture ud af huset - sælsafari, ravsafari, ture med traktorbus og mange flere. Man er velkommen til at kommentere på vores side. Vi håber, alle vil holde en god tone. Kommentarer, der er usaglige, løgnagtige eller forkerte, vil blive slettet.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Jyllandsakvariet i Hvide Sande

Vi har besøgt Jyllandsakvariet i Hvide Sande. Meget hyggeligt sted og en god oplevelse for hele familien. Et autentisk akvarie/museum, med plads til fordybelse for alle aldre. Børnene kan komme på en “skattejagt” igennem akvariet.
En fin “sandstrand” hvor man kan grave efter rav. Desuden også en fin udstilling om rav. Vi blev alle meget klogere :)
Vi brugte også lang tid i det kreative hjørne, hvor vi lavede skåle af skaller (gratis).
Alt i alt en god oplevelse, vi kommer helt sikkert igen.

23 ottobre 2025

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse for hele familien!
Jyllandsakvariet byder på en hyggelig og lærerig oplevelse med masser af spændende fisk og havdyr fra de danske farvande. Personalet er venligt og brænder tydeligt for formidlingen. Børnene elskede at røre ved krabber og fladfisk i rørebassinerne, og fodringen af sælerne var et højdepunkt. En sjov, sanselig og nærværende oplevelse – bestemt et besøg værd!

21 luglio 2025
Valutata 2 stelle su 5

En heads up

En heads up - de tager ikke i mod ledsagerkort. Og det meget dyrt at komme ind for næsten ikke at se noget. Og der virkelig mange barnevogne som folk bare har sat alle vegne. Men søde hajer og rokker man kan prøve at røre.

7 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Uforglemmelig oplevelse i juli 2023!

Uforglemmelig oplevelse i juli 2023!
Skræddersyet dagsprogram med søde Melina, som også viste sig at være en ret fantastisk kok. Hele oplevelsen efter aftale med Michael, alt var intet mindre end perfekt! Her efter små 2 år sidder vi stadig tilbage med minder om en helt særlig og begivenhedsrig dag, som vores piger vil huske for livet! Sæl/delfinsafari, krabbe- og rejefangst, lækkert seafood måltid, traktorkørsel og rundtur i akvariet efter lukketid.

11 luglio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Med dygtig guide på sælsafari

Gastrovennerne på fødselsdagstur ved Thyborøn
En rigtig god og lærerig tur. Vi så mindst 200 forskellige sæler. Vores guide var en meget entusiastisk behagelig ung mand - Meget vidende - Undertegnede var især imponeret af at være tæt på en havvindmølle. Det var interessant. Så gjorde det jo heller ikke noget at vi havde et helt fantastisk vejr. Båden vi sejlede i var også ok. Det var rart at der engang imellem blev sat tempo på.
God vind fremover til dem som "kører" sælsafarierne
Gastrovennerne takker mange gange for en rigtig god oplevelse

26 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Østerssafari midt februar i Limfjorden…

Østerssafari midt februar i Limfjorden - frost og faldende sne, - men en kæmpe oplevelse - først meget fin introduktion og bagefter var der gjort klart med bobler, tændte kuglegrill og alt hvad man kan ønske sig af østers tilbehør :-) tak for super arrangement kan varmt anbefales (trods kulden :-))

15 febbraio 2025

Fantastisk oplevelse
Østers Safari med “fangst garanti” virkelig sjovt og spændende for alle aldre, selvom det nok ikke er alle børn der vil spise med. Melina og Poul (?Polle?) var super gode til at forklare og hjælpe, komme med råd og vejledning
Ku godt finde på at tage en tur mere
Michael, du kan godt belønne dem med en go flaske, det er velfortjent 😉

12 ottobre 2024

Sælsafari fra Thyborøn

Sælsafari fra Thyborøn
Fantastisk tur på Limfjorden med skipper Polle. En tur, der bød på fortællinger om livet i Thyborøn og på fjorden, vingesus fra kæmpevindmøller og masser af sæler.
Jeg er fan af Thyborøn og af Polle😄

8 agosto 2024

Fra Fjord til Bord

En helt igennem fantastisk tur hvor vi selv var aktive i fjorden med vaders og fik smagt en masse lækre smagsprøver fra fjorden (krabbeklør, krabbesuppe, rejer, tang, urter).
Melina var en fantastisk guide som formåede at få alle med, store som små.
Mvh. Fam. Nørregaard

5 luglio 2024
Valutata 2 stelle su 5

Husby klitplantage.

Vi har 18/6-24 været på traktortur i Husby plantage.
Venligt, men uprøvet personale og al for megen kørsel på asfalt. Der er mange gode ruter gennem plantagen, der kunne være tilvalgt, men alligevel blev det Klitvej meget af tiden.
Vh Gurli Hassing

18 giugno 2024

Hej Gurli

Tak for jeres deltagelse på turen og for jeres anmeldelse efterfølgende.
Vi er glade og taknemmelige for, at vi har fået muligheden for at køre med traktorbussen på Naturstyrelsens areal i Husby Klitplantage. Et område hvor der normalt ikke må være kørsel med motorkøretøjer. Den rute, vi kører gennem plantagen, er bestemt af flere ting. Dels er det helt enkelt de eneste veje, hvor det er muligt at køre med traktorbussen, fordi den kræver en del plads og ingen skarpe sving. Dertil kommer, at vi naturligvis holder os på de veje, hvor vi har tilladelse til at køre, og ikke mindst så gælder hensynet til den natur, vi bevæger os rundt i. Vi hverken kan eller vil køre med traktor på de mindre veje, hvor vi risikerer at gøre skade på blandt andet de 3 arter af vilde orkideer, der findes i plantagen.
Jeres 2 guider på turen, Thorbjørn og Louise, er nye på turen i Husby Klitplantage, men begge har mange års formidlingserfaring. Det er klart, at havde turen været på gå-ben, ville I være kommet ind i andre områder af plantagen, hvor det også ville være andre emner, der ville blive formidlet om. I valgte en tur med traktorbussen, og i beskrivelsen af turen fremgår det helt, som I har oplevet, at I vil køre igennem plantagen og gøre stop ved Marens Maw. Turen med traktorbussen inkluderer desuden et besøg på Helmklink Havn, og så vil det uundgåeligt blive til nogle kilometers kørsel.

Mvh
Michael Madsen, indehaver

Valutata 5 stelle su 5

Vi var med Jyllandsakvariet på…

Vi var med Jyllandsakvariet på østerssafari og hvor var det bare en spændende oplevelse! David, Nikolaj og Camilla var nogle virkelig vidende og engagerede guider og vi var i gode hænder! Tak for en dejlig oplevelse!

23 settembre 2023

Sælsafari med Ole...

Vi har i uge 29 været på sælsafari med Ole som guide.. det var så fed en oplevelse. Vi så masser af sæler og vi var ude ved en vindmølle, faktisk helt ind under den, og det var en rigtig sjov oplevelse. Vi sluttede af med at mærke de store bølger og det var en fornøjelse at have Ole som turguide.
Alle pengene værd, vi gør det gerne igen..

18 luglio 2023

Ravsafari

Var med familien på ravsafari. Pga mange dage med østenvind var forholdene ikke perfekte til at finde rav, men på trods guiden var rigtig god til at lave det naturtro. Hun lagde tang, småsten og rav ud og lavede nogle øvelser som var sjove for både børn og voksne. Hun var derudover rigtig god til at formidle på både tysk og dansk.

20 ottobre 2022

Østerssafarie😃

Østerssafarie😃.

Vi er lige kommet hjem for østerssafari😃. Hold nu op en god tur. Fin instruktion inden vi begav os afsted. Efterfølgende lækkert anrettet bord med tilbehør og bobler til vores indfangede østers. God hjælp til at lære at åbne og tilberede østers både rå og på grill. Det smagte så godt😃. Tak for dejlig dag😃

8 ottobre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Gammelt slidt lille sted

Gammelt slidt lille sted, mørkt og beskidt. Alt for dyr indgangsbillet.
I betragtning af indgangsbillet koster det samme som zoo i Berlin hvor vi brugte en hel dag her i sommer og så tre kvarter hos jer, virkede det meget sølle og lille. Vi har gennem årene besøgt samtlige zoo og akvarier i DK, og der er jeres desværre sølle og alt for dyrt, selv på en regnvejrsdag i sommerferien.

3 agosto 2022

Hej Anette

Tak for din kommentar og muligheden for at svare på den.

Vi er kede af, at vores indretningsstil ikke faldt i din smag. ”Gammelt og slidt” er måske ikke den formulering, vi selv ville have brugt, men ordene ”autentisk og ægte” ville vi derimod gerne sætte på vores samling af skønne, brugte ting og sager.

Det er et bevidst valg, at vi bruger genbrugsmaterialer i vores indretning. Al den træ, vi bruger i indretningen, er fx rigtigt moletræ, hyttefade, drivtømmer og lignende. Det samme gælder de mange forskellige dekorationer, man kan se her. Det er redningskranse, koøjer, navneskilte og meget mere fra fx gamle fiskekuttere.
Igennem mere end 26 år har det været vores tilgang til indretning; vi har tilvalgt gammelt og autentisk og fravalgt nyt og identitetsløst. De gamle, maritime ting fortæller historier, som vi synes, passer perfekt blandt vores hajer og fisk.

På samme måde er det et bevidst valg, at belysningen er dæmpet.
Det er trods alt fiskenes verden ”under vandoverfladen”, man bydes velkommen ind i.

Rikke fra Jyllandsakvariet

Valutata 5 stelle su 5

Et overraskende og hyggeligt sted, hvor der var kræset om detaljerne

Et lille hyggeligt sted, hvor der var kræset om hver eneste detalje i indretningen. Genbrug og opfindsomme hjørner for børn og voksen at gå på opdagelse i. Drengene på 2,5 og 8 var begejstrede fra start til slut (4 timer) klappede fisk, fandt mikroskopiske stykker rav, men der var rigeligt af det, legede på legepladser og læste i bøger. God tid til også at slappe af som voksen og kigge på sine glade børn, der tog sig tid. Alt i alt en overraskende og god oplevelse. Er du på ferie i Thy, kan kombibilletten 4 i 1 anbefales. Så får du færgetur tur/retur fra Agger, transport i traktorbus, og entre til Iskunsten og Jyllandsakvariet.

18 luglio 2022

Hej Margrethe

Tusind tak for din fantastiske beskrivelse af jeres besøg!
Det gør os super glade at læse, at jeres drenge var begejstrede og hyggede sig her. Vi har igennem akvariets 26 år gjort os mange overvejelser om, hvordan man som børnefamilie skal kunne have nogle sjove oplevelser samtidig med, at det er trygt, og at man som forældre kan slappe af og bare nyde børnenes leg.
Derfor gør det os så vanvittigt glade, at det er netop den oplevelse, I har haft.

De allerbedste hilsner
Rikke fra Jyllandsakvariet

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più