Kleine winkel, grote vakmanschap
Kleine winkel, met goede service en groot vakmanschap
Juwel Phone telefoon Reparatie Hoogvliet. Wij zijn gespecialiseerd in reparaties van telefoons en tablets. Je kan je toestel brengen naar de winkel of we halen het op bij jou thuis en brengen het terug als kaar is, in Hoogvliet, Rhoon en Poortugaal. Wij doen de volgende reparaties voordelig, vakkundig en snel: -iPhone Reparatie -Android Reparatie -Samsung Smartphone Reparatie -iPad Reparatie -Tablet Reparatie -Macbook Reparatie -PS4 Reparatie -PS5 Reparatie -Xbox Reparatie (Schermreparatie/-vervanging, batterijvervanging, camerareparatie, reparatie aan/uit-knop, reparatie microfoon/speaker, reparatie oplaadpoort, reparatie telefooncase, reparatie waterschade) Wij hebben ook accessoires voor Laptops en Telefoons, PS4, PS5 en XBOX.
Lengweg 78, 3192 BL, Hoogvliet Rotterdam, Paesi Bassi
Kleine winkel, met goede service en groot vakmanschap
Toppie. Erg aardige man, snelle service. Volgende X zeker weer daar naartoe.
⭐⭐⭐⭐⭐
Topervaring! Mijn telefoon was snel gerepareerd en werkt weer perfect. Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg. Je merkt dat ze echt vakkennis hebben. Ik kom hier zeker terug.
Een winkel waar je mobiele telefoon zeer kundig en professioneel wordt gerepareerd. Ik ben nu al meerdere keren voor een reparatie geweest aan diverse mobiele telefoons van diverse merken en ik ben iedere keer weer zeer tevreden met het resultaat van de reparatie.
Erg blij met de keuze voor deze winkel voor de reparatie van een gebroken scherm en opgezwollen batterij(IPhone Pro Max 11). Snel gerepareerd en bijzonder vriendelijk geholpen, TOP service 👌🏼
Zeer kundig in telefoon reparatie en goedkoop.