Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

2,9

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 1 stelle su 5

2 zeer slechte en onbetrouwbare ervaringen

Ik had vt voren een afspraak gemaakt voor een offerte om goud en zilver te verkopen bij Jos juwelier in Gouda.Ipv het goud te wegen waar ik bij was,wat normaliter vertrouwen en transparantie creert,moest dit gouden horloge speciaal naar een andere plek meegenomen worden om te wegen,allemaal erg vaag.Vh totaal vh gewicht vh gouden horloge was het uurwerkje,en glaasje vh horloge al op 5 gram bepaald door een ander groot en gerenomeerd goudwissel kantoor die ochtend,dit jonge ventje met bril die bij juwelier Jos de taxatie deed gaf aan voor dit vak gestudeerd te hebben en van deze materie hoogstwaarschijnlijk meer kennis in huis te hebben dan ik als particulier en vond dat daar toch nog eens extra 10 gram 18 karaats goud van het totale gewicht vh horloge af moest ivm het veel hogere gewicht vh uurwerkje en kwam zodoende met een offerte van 1075 euro lager uit dan het goudwissel kantoor diezelfde ochtend.Hij kwam met een of ander zelfgemaakt filmpje terug na het wegen hoe hij met een vergelijkbaar uurwerkje van een ander merk tot dit gewicht kwam,ik vond het erg raar en malafide overkomen en had er direct een vervelend gevoel bij.Ik had ook een zeer mooie set zilveren munten in slab condition/beste conditie,waar er vd 10 stuks 7 aantoonbaar het 925 zilvergehalte waarde hebben met echtheidscertificaten erbij,hij zij ijskoud dat hij vond dat ze allemaal op de 720 zilvergehalte waarde getaxeerd moesten worden.Ik had nog zo een 30 a 40 925 gehalte zilveren munten bij mij waar hij vond dat die 720 waarde voor hun veiligheid het beste was.Kortom hij gaf aan voor dit vak gestudeerd te hebben maar waardes die objecten aantoonbaar vertegenwoordigen 1/5 naar beneden halen heeft voor mijn gevoel niets met taxeren te maken,maar mensen bewust proberen te duperen om er zelf een slaatje uit te slaan.Hij heeft dus gestudeerd om de echte waardes te degraderen en zodoende misbruik van mensen proberen te maken waarvan ze bij Jos juweliers vinden dat dat zomaar kan en mag omdat deze klanten wat minder kennis van zaken hebben.Het geheel komt bij mij zeer slecht en onbetrouwbaar over en ik ging daar met een zeer vervelend gevoel weg bij deze Jos juweliers in Gouda en zal daar ook nooit meer komen.

16 maggio 2026
Non scritta su invito
Valutata 1 stelle su 5

Slechte communicatie en weinig interesse in reparatie (servicelevel).

Teleurstellende ervaring bij juwelier Jos. Je kan er helemaal niet terecht voor meer dan alleen maar sieraden.

Gisteren heb ik de zaak bezocht en daar wil ik nu mijn onvrede uitspreken over de gang van zaken.
Bij het maken van een afspraak heb ik duidelijk aangegeven wat het probleem is met mijn Seiko LaSalle-horloge en om welk type het ging. Omdat er uitsluitend op afspraak wordt gewerkt, mocht ik ervan uitgaan dat de reparatie mogelijk was, of dat ik vooraf geïnformeerd zou worden als dat niet het geval was.

Ik ben speciaal vanuit Delft gekomen (ongeveer 50 minuten rijden en dat 2x) om het horloge aan te bieden. Ter plaatse bleek echter dat reparatie niet mogelijk is en dat Seiko geen onderdelen of service meer levert. Deze informatie had, naar mijn mening, vooraf gecommuniceerd moeten worden om onnodige reistijd te voorkomen.

De website wekt een professionele indruk, maar de praktijkervaring was teleurstellend.

En het mooiste komt nog, nl. dat ik het horloge zelf heb kunnen repareren door alleen maar een niet goed contact van de batterij te herstellen.
Dit hadden ze dus zo kunnen maken voor mij. Triest.

27 ottobre 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più