JUUCE Recensioni 2929

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og et super godt produkt, hvis du kæmper med kruset og tørt hår. Samt blegning, købte nordic blond, farver ikke på hænder og dufter fantastisk Kan varmt anbefale det

Valutata 5 stelle su 5

Fik bestilt curly girl conditioner og ICE Solution Scalp spray. Hurtig levering. Desværre, var der på hjemmesiden, ikke oplyst indhold af parfume i produktet, men fremgår af flasken. Da jeg skiver... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har prøvet alverdens shampoo, balsam mm. Men efter jeg har prøvet produkter fra JUUCE er min søgen efter favorit produkter endelig slut. Shampoo, balsam, hår kur, olie og leave in er nu en fas... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di prodotti per capelli

Scritti dall'azienda

JUUCE er en hårproduktserie, som er designet i samarbejde med professionelle frisører. Serien er uden parabener og sulfater. - Sælges eksklusivt på www.juuce.dk og hos udvalgte saloner i Danmark. JUUCE har et komplet sortiment af pleje - og stylingprodukter. JUUCE er især kendt for krølleprodukterne, hvor krøllerne virkelig plejes og boostes.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 42% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Ny Fiber Frenz😞😕😒

I skriver på jeres hjemmeside at Fiber Frenz er den samme som altid og den eneste ændring er, at farven nu er gennemsigtig. Det passer simpelthen IKKE. Indholdsfortegnelsen siger det samme, men det er to helt forskellige produkter. Den nye udgave holder slet ikke volumen som den gamle. Konsistensen på den nye er vandet og håret fedter hurtigere ved brug. I har nok tilsat mere vand for at tjene mere på produktet. Jeg har skrevet en mail til jer for flere uger siden, men ikke fået respons på den. Ærgerligt at ødelægge er ellers godt produkt. Kan se, at I pt kører kampagne på den nye udgave; måske er den ikke så let at slippe af med; jeg skal desværre se mig om efter noget andet - øv.

5 giugno 2026
Non scritta su invito
Logo di JUUCE

Risposta di JUUCE

Hej Atan
Vi beklager meget. Vi kan simpelthen ikke finde din mail. For vi plejer altid at svare indenfor 24 timer.
Men der er ikke kommet mere vand i. Ingredienslisten er ikke ændret, men mængden på enkelte af dem, og vi beklager meget, at den ikke lever op til dine forventninger. Vi har noteret din feedback ned og giver den videre til laboranterne. 🌸
(Og vi kører kampagne på hele shoppen i dag. Ikke bare den.)
Du kan selvfølgelig sende retur og få pengene tilbage. Vi har jo 100% tilfredshedsgaranti, da vi bestemt ikke ønsker, at du har brugt penge på noget, som du ikke er glad for.

De bedste hilsner
Team JUUCE

Valutata 1 stelle su 5

Vildledende markedsføring! Hormonforstyrrende

Efter at være blevet anmeldt til Trustpilot (der dog har "frikendt") har jeg reflekteret over at fakta ikke er kommet 100% frem.

Jeg læser dette på JUUCE hjemmeside:
PROFESSIONELLE HÅRPRODUKTER
JUUCE er en dansk hårplejeserie uden parabener og sulfater, som er udviklet i samarbejde med prisvindende frisører.
JUUCE serien er designet til alle hårtyper, uanset om det er farvet hår, tykt eller tyndt hår.
JUUCE serien består af kun de bedste hårprodukter: Shampoo, conditioner, hårkur, styling samt produkter til hovedbundsproblemer.
JUUCE er produceret i økonomivenlige salonstørrelser og giver fantastiske resultater.
JUUCE forhandles eksklusivt her på hjemmesiden og hos udvalgte saloner i Danmark.
JUUCE har 100% tilfredshed eller pengene tilbage.

Det får mig til at føle, at jeg køber et produkt uden skadelige stoffer.

Her er et uddrag at noget af det der står på Kemiluppen som er i produkterne:

- Iodopropynyl butylcarbamate : Er allergifremkaldene (FAKTA!) og mistænkt hormonforstyrrende og kan være problematisk for miljøet (Ikke videnskabeligt bevist, men der er en mistanke)

- Cyclopentasiloxane; Mistænkt for at være hormonforstyrrende. Det er også problematisk for miljøet.

Ovenstående er et lille uddrag.

Så kan forbrugeren jo selv vælge, om de synes det er Citat: JUUCE serien består af kun de bedste hårprodukter

---
Vildledende markedsføring!
Jeg har brugt Juuce i mange år, fordi de reklamerer med at være fri for parabener og parfume
Ja tak! Prøv at slå det op på Kemiluppen
Alle produkter er kategori C, som er det Aller ringeste ! det er hormonforstyrrende og dårligt for miljøet … og det har mine børn også brugt.
Jeg har SÅ dårlig samvittighed overfor mine børn . Tænk at stole på det JUUCE skriver på deres hjemmeside
Jeg kan nemt sende de første 10 ordre bekræftelser hvis det skal verificeres at jeg har købt hormonforstyrrende produkter

30 maggio 2026
Non scritta su invito
Logo di JUUCE

Risposta di JUUCE

Nyt svar: Hej igen
Vi har aldrig nævnt, at de var parfumefrie. Og produkterne er 100% sulfat-og parabenefrie. Vi holder netop intet skjult. Alle ingredienser er tydeligt listet under hvert produkt. Dem har du altid været velkommen til at læse. Men vi sætter pris på din feedback og entusiasme, og som vi også skriver på siden, så har vi tilfredshedsgaranti. Så du kan sende produkterne retur og få pengene tilbage. Det er de færreste virksomheder, der tilbyder kunderne at prøve produkterne og sende retur, hvis man ikke er tilfreds. For vi ønsker ikke at vores kunder har brugt penge på noget, som de ikke er tilfredse med. Det gælder også dig. Igen, tak for beskeden. Og igen, så håber vi, du får en dejlig dag.

///////

Vi forstår ikke helt din anmeldelse. Produkterne er bestemt uden parabener og sulfater. Det er 100% sandt.
Vi har aldrig sagt, at de var parfumefrie. Der er parfume i flere af dem, som vi også har skrevet på hjemmesiden. Og vi opfylder alle EU regulativer ifht. ingredienser.
Mht. Kemiluppen. Der står ikke, at der er hormonforstyrrende stoffer i. Der står, at en ingrediens kan være under mistanke - men uden bevis. Ligesom tusindvis af andre ingredienser også er.
Vi håber, at du får en dejlig dag. 🌸
De bedste hilsner
Team JUUCE

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più