Super flinke, jeg manglede noget blæk til en haste sag, de håndterede ordren med det samme, så jeg havde det dagen efter. Så kun positivt herfra og tak for hjælpen!
Scopri cosa dicono le persone
Lone på direkte Just More telefon linje var yderst hjælpsom proffesionel og serviceminded - Whauw at blive mødt af så sød og venlig en telefon tager - Varerne var lige som de skulle være Ikke sidst... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bestilte Hængemapper til arkivskab, på deres webshop kl ca 14.00 fik ordrebekræftelse, få sec efter og modtog min pakke godt emballeret, 2 dage efter. super nemt, levering til tiden, og varen lever... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Aftalen overholdt til punkt og prikke. Der er kun en lille klage, og det er at på tegningen til samling af stolen, står der bogstaver til de forskellige dele, men de står bare ikke på de fysiske del... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di forniture per uffici
- Fornitore di prodotti per la pulizia
- Fornitore di attrezzature per l'ufficio
- Negozio di mobili per uffici
- Negozio di fornitura per uffici
- Fornitore di toner
Informazioni su JustMore.dk
Scritti dall'azienda
JustMore.dk er en danskejet virksomhed, der går tilbage til 1989. Du finder her et kæmpe udvalg med over 60.000 varenumre af kontorartikler, rengøringsartikler, tavler, garderobe, emballage, lagerinventar, produkter til din fritid m.m. Alt sammen til konkurrencedygtige priser til erhverv og private.
Vi sætter en ære i, at du som kunde får en god service hver gang du handler med os. Vi sender dine varer så hurtigt som muligt og har de fleste varer på lager.
JustMore.dk er totalleverandør til virksomheder, du kan derfor nøjes med at købe skriveborde, aftørringspapir, kontorstole, engangsemballage, køkkenmaskiner m.m. her.
JustMore / Group Kontorlinien
Scritti dall'azienda

- Gratis levering ved køb over 995 kr.
- Vi leverer fragt- og gebyrfrit ved alle bestillinger over 995 kr. inkl. moms. Ordrer under 995 kr. er der kun 60 kr. på i fragt.
- Hurtig levering
- Alle vores lagervarer leveres typisk inden for 1-2 hverdage. Varer som er på vej til vores lager, bliver eftersendt uden ekstra omkostninger.
- 14 dages fortrydelsesret
- Fortryder du dit køb hos JustMore, tager vi naturligvis varen retur, hvis den er i original ubrudt emballage. Kontakt kundeservice inden returnering.
- Konkurrencedygtige priser
- Du finder meget konkurrencedygtige priser. Vi har faste lave priser på hele vores sortiment, samt yderligere rabatter, hvis du køber flere af den samme vare, på mange af vores produkter.
- Kæmpe udvalg
- Du finder over 60.000 varenumre og et af Danmarks største udvalg af kontorartikler, møbler, whiteboards, husholdningsprodukter, lagerartikler, kontormaskiner m.m. i én og samme webshop.
- Personlig rådgivning
- Vores kompetente medarbejdere sidder klar ved telefonen for at hjælpe dig. Har du spørgsmål til vores produkter, skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon 7020 5537.
- Sikker shopping
- JustMore er E-mærket certificeret. Det garanterer dig en køberbeskyttelse på 10.000 kr. pr handel.
Informazioni di contatto
Solvang 12, 3450, Allerød, Danimarca
- 70205537
- info@justmore.dk
- justmore.dk
Come questa azienda usa Trustpilot
Så kun positivt herfra og tak for hjælpen!
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più

Risposta di JustMore.dk
God kvalitet og hurtig levering
God kvalitet og hurtig levering. Kan absolut anbefales.

Dårlig kvalitet
Jeg bestilte en magnettavle og magneter, hvor leveringstiden var angivet til ca. 4 hverdage. Desværre modtog jeg først pakken efter 18 dage, hvilket var en skuffende forsinkelse.
Da produktet endelig ankom, levede kvaliteten heller ikke op til forventningerne. Normale magneter sad ikke fast på tavlen. Og en af de købte magneter gik i stykker med det samme ved brug, derudover var malingen på kanten af tavlen allerede skrabet af ved modtagelsen.
Samlet set en utilfredsstillende oplevelse både i forhold til leveringstid og produktkvalitet.

Alt OK
Det var let at bestille varen.
Oplyst leveringsdag passede.
Varen (2 stk. ens varer) delvist taget og svarer fuldt ud til forventningen.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.