Efter telefonkontakt med Just In Case är min upplevelse: 1, Ingen väntetid, inga onödiga knappval. 2, Riktigt trevligt bemötande. 3, Kunniga. 3, Snabb hantering av mitt ärende. 4, Personlig... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Trevliga och lätta att få kontakt med, hjälpte mig att få till allt. Kändes särskilt förtroendeingivande att det var vd:n som svarade i kundtjänst och hjälpte mig - känns som det är någon som verkli... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ringde in och ställde en juridisk fråga vilken kundtjänst inte kunde svara på och dom bad att få återkomma till mig med svar. Blev snabbt uppringd av ägaren och grundaren till bolagen och fick alla... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Välkommen till JustInCase -specialist på livförsäkring!
Svezia

Risposta di JustInCase
Professionell, effektiv, trygg, snabb, rättvis, tydlig, hjälpsam, pålitlig, smidig, respektfull.

Risposta di JustInCase
Väldigt enkelt att förstå och teckna, och trevligt ich hjälpsamt bemötande i kundservice och via mejl. Unikt bra villkor om man emellanåt bor utomlands via arbete.

Risposta di JustInCase
Mycket enkelt att teckna en försäkring. Inga konstigheter, bara ett fyrtal frågor and thats it.
Teckna en livförsäkring.
Just in Case😉

Risposta di JustInCase
Gott bemötande och toppen villkor som är inkluderande och rättvisa. Rekommenderar starkt!

Risposta di JustInCase
Enkelt att starta upp en livförsäkring och snabb och bra support! De få gånger jag haft frågor får jag alltid snabba och bra svar.

Risposta di JustInCase
Suverän kundtjänst, och smidigt att teckna försäkring.
Känns tryggt!

Constructive Feedback:
Well, The questions asked were quite clear, but I think there were some catch points which I couldn't understand. I guess it would be really nice, if the holder gets all the information in a single page. Terms and conditions should also be available in multiple languages. especially English. Insurance without health declaration is mostly selected by people who have some health conditions at some point in their life. So I guess information should be provided very crystal clear, which I found very hard to find. I have selected this insurance, hoping my family security, and have provided information to the best of my knowledge. These aspects need improvement
Things I Really Liked👍
The premium amount was very reasonable, which I really liked. The process was quite short, which is fantastic. Keep it up

Smidigt och trevligt kundbemötande. Prisvärt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di JustInCase
Snabb och enkel kommunikation. Hoppas fler hittar till företaget och försäkringarna!

Risposta di JustInCase
Jag uppskattade enkelheten i samband med att jag tecknade en livförsäkring och smidigt att kunna fylla i förmånstagare så att allt som rör försäkringen blev klart när jag uppgett mina bankuppgifter för autogiro. och godkänt med bank ID Rekommenderas starkt

Risposta di JustInCase
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.