Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Super fede film på youtube og genial service. Bestilte fredag eftermiddag og mandag morgen kl 08:15 havde jeg min levering fra Justfishing.dk Rigtig cool hjemmeside, nem og overskuelige og godt nyh... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Min søn bestilte en mystery bag, som han synes manglede stingers til gummidyrene, plus han fik monteret forkert krog til en frø. Vi skrev til Søren, og fik hjælp med det samme. Kan kun anbefale just... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per la pesca

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi er en moderne online grejshop, spækket med alt det nyeste grej indenfor alt lige fra aborre- og gedde-, til havørred fiskeriet. Vi elsker vores kunder, og kvitterer for jeres support med en lang række gratis fiskevideoer på vores tilhørende youtube kanal. Vi tilbyder gratis fragt over 499, og sørger for at dit køb bliver leveret til dig hurtigst muligt. Du kan altid kontakte os på 26202807 eller skrive en mail på info@justfishing.dk. Vi glæder os til at betjene dig :-)

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Højt serviceniveau

Jeg er på ingen måde fiskekyndig og skulle købe en større gave, hvilket gjorde, at jeg var bekymret fra starten. Noget går galt under transporten, og jeg modtager en kasse i to dele med smådele dryssende ud af kassen. Dette er på ingen måde justfishings fejl, men fragtfirmaets ansvar, der har behandlet pakket hårdhændet undervejs. Søren fra justfishing var hjælpsom langt ud over det forventelige, anmeldte fejlen hos fragtfirmaet og gav mig en virkelig fair kompensation (for en fejl, der ikke var hans). Jeg kan kun anbefale justfishing - serviceniveauet er højt, og modtageren af gaven blev glad.

21 novembre 2025

Risposta di Justfishing Denmark

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse :)

Som jeg nævnte er vi naturligvis ærgerlige over, at pakken blev beskadiget under transporten, men vi er meget glade for, at vi fik fundet en løsning, som faldt i god jord.

Du er altid velkommen igen, hvis vi kan hjælpe en anden gang 🎣

Søren

Valutata 3 stelle su 5

Købte en mystery bag til min nevø på…

Købte en mystery bag til min nevø på 300 kr (med løfte om værdi på 400 kr) . Synes måske at indholdet af posen var lidt fesent. Lignede ihvertfald ikke noget jeg selv ville give 400 kr for (og jeg fisker selv). Selve købsprocessen forløb upåklageligt.

14 novembre 2025

Hej Mads,

Tak for ordren.

Jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds med vores Mystery Bag. Vi plejer selvfølgelig altid at pakke disse så varieret og spændende som muligt.

Du skal være velkommen til at sende os en mail på info@justfishing.dk - så finder vi selvfølgelig en løsning :)

Super service på reklamation

Købte en Westin stang på liveshopping, fik den hurtigt leveret, men der var fejl på korkhåndtaget, den blev sendt retur og ombyttet uden problemer, de var hurtige til at svare på mails. Bedste anbefaling

17 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Verdens bedste fiske youtube kanal.

Verdens bedste fiske youtube kanal.
synes jeg har været gennem alt men der er altid mere at komme efter. Startede den 9/12/2025
#5 stjerner
#den bedste fiske kanal
Kommer lige med et spøgsmål hvorfor laver I ikke så meget YouTube mere?

3 ottobre 2025

Risposta di Justfishing Denmark

Hvor er det bare fantastisk at læse - vi takker mange gange! :)

Høj serviceniveau

Kan kun anbefale justfishing - stor hjælpsomhed, høj service og gode produkter!

29 luglio 2025

Rigtig god service

Rigtig god service. Selv om der manglede et par dele grundet lagerfejl sender de hurtigt noget tilsvarende i samme stil med. Samtidig med de skriver en besked der er i pakken når den ankommer.
Det er god service i min bog.

7 maggio 2025

Hej,

Tak for den fine anmeldelse! :)

Vi er super glade for at du er tilfreds med behandlingen af din ordre, på trods af de lagerfejl vi har oplevet efter nedbruddet på vores webshop.

Rigtig god dag!

Super kundeservice!

Super kundeservice.

Bestilte et hjul og line, men da det ikke var på lager fik jeg det opgraderet. Samtidig med at de også spolede line på hjulet. Som jeg ikke er mester i at gøre selv.

Tak for hjælpen og den gode kundeservice!

1 maggio 2025

Hej,

Mange tak for den gode anmeldelse! :)

Vi sætter stor pris på, at du er tilfreds med ordren!

Knæk og bræk.

Fuldstændig vanvittig service

Hej Søren & Anders.
Udover jeg følger med på jeres YouTube, vil jeg bare lige sige i er pisseseje, jeg bestilte lidt havørrede grej og en “Havørred mystery bag” Og den er jeg positivt overrasket over, masser for pengene, og jeg vil mene at i giver gode blink, man modtager god kvalitet, og gode blink,
Tak de herre👍

7 gennaio 2025

Hej Mads,

Tusind tak for den fine anmeldelse, og fordi du handler ved os. Jeg er glad for at du er tilfreds! :)

Knæk og bræk.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god og hurtig service samt returnering!

Virkelig god, nem og hurtig service!
Modtog et produkt med produktionsfejl. Just Fishing svarer med det samme på min henvendelse, og dagen efter sendte de et nyt produkt til mig. Dette var uden jeg behøvede at sende det defekte produkt retur først, som normalt er en langsommelig proces hos mange andre virksomheder. Verdensklasse service af Justfishing!

11 dicembre 2024

Risposta di Justfishing Denmark

Tusind tak for den fine anmeldelse! Godt at du blev kørende igen hurtigt. :)
Knæk og bræk ved vandet.
/Søren

Suværen service!

Suværent udvalg, hurtig ekspedition og ENESTÅENDE service! Kæmpe anbefaling herfra!

17 ottobre 2024

Risposta di Justfishing Denmark

Tusind tak skal du have. Vi er glade for at du er tilfreds. Knæk og bræk ved vandet :)

Valutata 5 stelle su 5

Efter at have fulgt Søren på YouTube i…

Efter at have fulgt Søren på YouTube i en periode, hvor min interesse for lystfiskeri startede, begyndte jeg at undersøge hans hjemmeside.

Som nybegynder fandt jeg dog hurtigt ud af, at der var et overvældende udvalg af produkter at vælge imellem.

Jeg besluttede derfor at kontakte Søren for at få råd og vejledning om, hvilket udstyr der ville være en god start for mig.

Han var meget hjælpsom og gav mig en række anbefalinger.

Jeg bestilte det anbefalede udstyr og modtog det to dage senere.

Efter noget tid så jeg Sørens videoer på YouTube, som giver en grundig introduktion til lystfiskeri og de ting, man skal være opmærksom på, så jeg en video, hvor de brugte Westin Escape Cam, som så meget lovende ud.

Jeg bestilte et kamera og modtog det to dage efter.

Desværre oplevede jeg nogle problemer med kameraet, som gjorde, at det ikke fungerede korrekt.

Søren var meget hurtig til at svare på mine henvendelser og forsøgte at hjælpe mig med at løse problemet.

Jeg sendte kameraet retur, og han sendte hurtigt et nyt til mig.

Desværre havde det nye kamera de samme problemer.

Jeg kontaktede Søren igen, og han sendte mig straks en række videoer med forklaringer og instruktioner for at sikre, at jeg ikke havde gjort noget forkert.

Han forklarede, at SD-kortet skulle formateres på en bestemt måde for at fungere korrekt.

Jeg stod overfor en ferie og håbede på at kunne medbringe mit kamera.

Trods udfordringer formåede Søren at arrangere et møde for at hjælpe mig, inden jeg skulle afsted. Denne service var yderst værdsat.

Efter mødet med Søren blev problemet løst.

Han gav mig også værdifulde råd om vores feriested, delte sin viden og erfaringer om forskellige stænger og udstyr.

Det resulterede i en positiv oplevelse, hvor jeg endte med et ny fungerende kamera og en lettere tom pengepung,😅 da jeg bestilte nye stænger og udstyr efter vores samtale om mine behov.

Søren udviste stor professionalisme og leverede en enestående kundeservice, der overgik mine forventninger.🙏

Jeg vil varmt anbefale ham og vil fremover købe mit fiskeudstyr hos ham.

Kunne han have fået flere stjerne, havde han fortjent det.

22 luglio 2024

Hej Jason,

Tusind tak for din rigtigt fine anmeldelse! Det var godt vi fik problemet løst hurtigt, så kameraet kan komme ud og blive brugt.

Rigtig god ferie til dig og dine :)

Justfishing.dk

Pragtfuld firma

Pragtfuld firma

Altid rigtig gode varer og god levering. Fik et fiskehjul derfra i julegave, hvor jeg skrev til Søren og fik en masse rigtig god vejledning på de ting jeg manglede svar på, og gode råd til hvad der er bedst at udstyre hjulet med. Super firma som absolut er min go-to fiskeripusher.

28 dicembre 2023

Flink, serviceminded og dygtig

Har handlet på Justfishing flere gange, og det har altid spillet.
Har nu også oplevet fejl på et produkt, hvorfor den skulle sendes retur på reklamationsretten. Har aldrig oplevet en så nem reklamationsret før! Søren er flink, serviceminded og dygtig!
Kun varme anbefalinger herfra.

13 ottobre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Flot hjemmeside, fremragende kundeservice, hurtig levering og super fede og lærerige videoer.
Keep up the good work

1 luglio 2023

Risposta di Justfishing Denmark

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi håber at kunne betjene dig igen! Knæk og bræk der ude :)

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più