Professionel og troværdig. Jeg har følt mig tryg og i gode hænder hos Mette. Ingen skjulte ekstra regninger eller andet man skulle have læst med småt.
De er begge super søde både Mette og John. vi følte os velkommen og der blev svaret på alle vores spørgsmål så det var til at forstå. Jeg havde et par spørgsmål om ændringer efterfølgende,... Leggi di più
Vi blev mødt af en imødekommende stemning straks vi trådte ind af døren. Dernæst fik vi en grundig gennemgang af hvad vores ærinde indebar, hvor der blev lyttet til vore ønsker. Plus en god oriente... Leggi di più
Kompetent og venlig vejledning. Ikke så mange dikkedarer. Da vores situation og ønsker vedr fremtidsfuldmagt var på plads, begrænsede vores arbejde sig til nogle enkelte klik på en hjemmeside (vi b... Leggi di più
Kjølby Juristen ApS har siden år 2004 specialiseret sig i bolighandler, herunder køberrådgivning, berigtigelser af ejendomshandler, udarbejdelse og tinglysning af skøder samt udarbejdelse af refusionsopgørelser. Vi har endvidere specialiseret os i lovgivningen omkring arv og testamente og udarbejder dagligt testamenter og boopgørelser i dødsboer. Vi beskæftiger os med det digitale tinglysningssystem og forestår dagligt tinglysning af skøder, skifteretsattester, bodelingsoverenskomster i forbindelse med skilsmisse med videre på www.tinglysning.dk. Hos Kjølby Juristen får du effektiv, professionel og garanteret hurtig sagsbehandling til faste lave priser. Stor kundetilfredshed er i højsæde hos Kjølby Juristen, hvor omgangstonen er uformel. Kjølby Juristen - det koster ikke noget at spørge.
Kjølby Juristen ApS

- Book en gratis samtale
- Hos Kjølby Juristen koster det ikke noget at spørge, og du er velkommen til via vores hjemmeside at booke en gratis samtale med jurist Mette Kjølby. Tal med Mette Kjølby om tinglysning, fremtidsfuldmagter, skøder, køberrådgivning, testamente, særeje, dødsbobehandling og meget mere.
Vi garanterer høj kvalitet og stor kundetilfredshed
Vi går meget op i kundetilfredshed.
Store Glasvej 51, 5000, Odense C, Danimarca
- kontakt@juristfyn.dk
- juristfyn.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Kjølby Juristen var så sød og jeg følte…
Kjølby Juristen var så sød og jeg følte mig helt tryg ved hendes arbejde. Jeg kan kun anbefale hende.
Jeg syntes de var rimelige hurtige og…
Jeg syntes de var rimelige hurtige og effektive. En advokatvirksomhed jeg kan anbefale.
Saglig assistance i rette tid og klar…
Saglig assistance i rette tid og klar komunikation
Hilsen Edith og Hans
god og saglig sagsbehandling
Meget hurtig og saglig sagsbehandling Samtalen den første dag var meget uddybende og vi fik svar på alle vores spørgsmål, og tak for det.Med venlig hilsen a Jørn og vera Nielsen Odense
God rådgivning
God rådgivning. Fin kommunikation i dejlig atmosfære!
Kan anbefale denne advokat, som vi ikke vil betænke os på at bruge ved evt senere behov
De bedste anbefalinger
Synes der har været rigtig god dialog med og sparring fra Mette. Kan varmt anbefale hende.
Kan varmt anbefales
Fik svar på alle mine spørgsmål og blev vejledt på en meget god, kompetent og forstående måde.
Tingene blev forklaret i mindste detalje.
Kjølby Juristen kan jeg varmt anbefale
God rådgivning i forbindelse med dødsbo
Jeg har konsulteret Kjølby Juristen i forbindelse med et dødsfald og håndtering af dødsbo. Jeg fik en venlig, imødekommende og konkret rådgivning af Mette Kjølby. Jeg kan kun anbefale Kjølby Juristen
Tak for god behandling
V blev godt vejledt igennem hele forløbet. Meget venlig jurist.
Hurtig og professionelt god til at…
Hurtig og professionelt god til at forklare div. Spørgsmål
Faglig god orientering
Det har været en grundig og meget…
Det har været en grundig og meget professionel behandling fra Kjølby Juristen. Hermed den allerbedste anbefaling.
God og professionel behandling
God og professionel behandling, både telefonisk og ved personligt møde. Skulle have lavet fremtidsfuldmagt og testamente , og føler selv at disse ting nu er i orden.
Yderst professionel sagsbehandling, behagelig og personlig vejledning
Yderst professionel sagsbehandling. Behagelig og personlig vejledning med god tid til uddybende spørgsmål og forklaringer. Hele forløbet blev fulgt op fra start til slut. Positiv oplevelse og vores varmeste anbefalinger.