Kjølby Juristen ApS - Din lokale jurist siden 2004 Recensioni

TrustScore 5 su 5

5,0

Professionel og troværdig. Jeg har følt mig tryg og i gode hænder hos Mette. Ingen skjulte ekstra regninger eller andet man skulle have læst med småt.

De er begge super søde både Mette og John. vi følte os velkommen og der blev svaret på alle vores spørgsmål så det var til at forstå. Jeg havde et par spørgsmål om ændringer efterfølgende,... Leggi di più

Vi blev mødt af en imødekommende stemning straks vi trådte ind af døren. Dernæst fik vi en grundig gennemgang af hvad vores ærinde indebar, hvor der blev lyttet til vore ønsker. Plus en god oriente... Leggi di più

Kompetent og venlig vejledning. Ikke så mange dikkedarer. Da vores situation og ønsker vedr fremtidsfuldmagt var på plads, begrænsede vores arbejde sig til nogle enkelte klik på en hjemmeside (vi b... Leggi di più

1. Servizi legali
  2. anche in
  3. Consulente immobiliare

Kjølby Juristen ApS har siden år 2004 specialiseret sig i bolighandler, herunder køberrådgivning, berigtigelser af ejendomshandler, udarbejdelse og tinglysning af skøder samt udarbejdelse af refusionsopgørelser. Vi har endvidere specialiseret os i lovgivningen omkring arv og testamente og udarbejder dagligt testamenter og boopgørelser i dødsboer. Vi beskæftiger os med det digitale tinglysningssystem og forestår dagligt tinglysning af skøder, skifteretsattester, bodelingsoverenskomster i forbindelse med skilsmisse med videre på www.tinglysning.dk. Hos Kjølby Juristen får du effektiv, professionel og garanteret hurtig sagsbehandling til faste lave priser. Stor kundetilfredshed er i højsæde hos Kjølby Juristen, hvor omgangstonen er uformel. Kjølby Juristen - det koster ikke noget at spørge.

Kjølby Juristen ApS

Book en gratis samtale
Hos Kjølby Juristen koster det ikke noget at spørge, og du er velkommen til via vores hjemmeside at booke en gratis samtale med jurist Mette Kjølby. Tal med Mette Kjølby om tinglysning, fremtidsfuldmagter, skøder, køberrådgivning, testamente, særeje, dødsbobehandling og meget mere.

Vi garanterer høj kvalitet og stor kundetilfredshed

Vi går meget op i kundetilfredshed.

Vi tilbyder et miljø med kunden i centrum.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

60 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Vi blev mødt af en imødekommende…

Vi blev mødt af en imødekommende stemning straks vi trådte ind af døren.
Dernæst fik vi en grundig gennemgang af hvad vores ærinde indebar, hvor der blev lyttet til vore ønsker. Plus en god orientering om hvilke muligheder vi kunne overveje om sikring af hinandens fremtid, hvilket lå ud over hvad vi kom for.
Absolut en positiv oplevelse og vi giver gerne firmaet vores anbefaling videre.

17 settembre 2025

Dødsbo

Jeg synes at vi hele vejen fik den hjælp vi havde brug for i en svær tid.
Generelt en god service og der blev fulgt op på ting som var i vores interesse.
Løbende dialog og snak.
Bliver det nødvendigt så vil jeg da helt klart vende tilbage.

27 ottobre 2025

ADVOKAT SMIL.

Afslappet holdning,fik svar på de spørgsmål vi stillede og så vi fik svar på en smilende måde . En masse gode ider En hjælpende hånd til pakering.
En afslappet holdning fra start til slult,med smil.

1 ottobre 2025

Kompetent og venlig vejledning

Kompetent og venlig vejledning. Ikke så mange dikkedarer.
Da vores situation og ønsker vedr fremtidsfuldmagt var på plads, begrænsede vores arbejde sig til nogle enkelte klik på en hjemmeside (vi blev guidet igennem og var aldrig i tvivl) og et besøg hos notaren.
Resten ordnede Mette Kjølbye, som også fulgte op og sluttede sagen af.
Vi føler os helt tryg ved forløbet.

22 settembre 2025

Juristen med jura og empati

Jeg vil på det varmeste anbefale Mette Kjølby.
Hos hende får man høj faglig dygtighed.
Mette Kjølby har empati og møder sine klienter i øjenhøjde.

Min varmeste anbefaling til
Kjølby Juristen.

Suzanne Madsen

18 settembre 2025

Udbytterigt møde.

Vi havde et meget udbytterigt møde med Mette, hvor hun tog sig tid til at svare på spørgsmål, der ikke kun handlede om årsagen til vores møde, hvilket var oprettelse af fremtidsfuldmagter.
Vi giver Mette vores bedste anbefalinger.

23 settembre 2025