Professionel og troværdig. Jeg har følt mig tryg og i gode hænder hos Mette. Ingen skjulte ekstra regninger eller andet man skulle have læst med småt.
Scopri cosa dicono le persone
De er begge super søde både Mette og John. vi følte os velkommen og der blev svaret på alle vores spørgsmål så det var til at forstå. Jeg havde et par spørgsmål om ændringer efterfølgende,... Leggi di più
Vi blev mødt af en imødekommende stemning straks vi trådte ind af døren. Dernæst fik vi en grundig gennemgang af hvad vores ærinde indebar, hvor der blev lyttet til vore ønsker. Plus en god oriente... Leggi di più
Kompetent og venlig vejledning. Ikke så mange dikkedarer. Da vores situation og ønsker vedr fremtidsfuldmagt var på plads, begrænsede vores arbejde sig til nogle enkelte klik på en hjemmeside (vi b... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Kjølby Juristen ApS har siden år 2004 specialiseret sig i bolighandler, herunder køberrådgivning, berigtigelser af ejendomshandler, udarbejdelse og tinglysning af skøder samt udarbejdelse af refusionsopgørelser. Vi har endvidere specialiseret os i lovgivningen omkring arv og testamente og udarbejder dagligt testamenter og boopgørelser i dødsboer. Vi beskæftiger os med det digitale tinglysningssystem og forestår dagligt tinglysning af skøder, skifteretsattester, bodelingsoverenskomster i forbindelse med skilsmisse med videre på www.tinglysning.dk. Hos Kjølby Juristen får du effektiv, professionel og garanteret hurtig sagsbehandling til faste lave priser. Stor kundetilfredshed er i højsæde hos Kjølby Juristen, hvor omgangstonen er uformel. Kjølby Juristen - det koster ikke noget at spørge.
Kjølby Juristen ApS
Scritti dall'azienda

- Book en gratis samtale
- Hos Kjølby Juristen koster det ikke noget at spørge, og du er velkommen til via vores hjemmeside at booke en gratis samtale med jurist Mette Kjølby. Tal med Mette Kjølby om tinglysning, fremtidsfuldmagter, skøder, køberrådgivning, testamente, særeje, dødsbobehandling og meget mere.
Vi garanterer høj kvalitet og stor kundetilfredshed
Vi går meget op i kundetilfredshed.
Informazioni di contatto
Store Glasvej 51, 5000, Odense C, Danimarca
- kontakt@juristfyn.dk
- juristfyn.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Fik lavet fremtidsfuldmagt
Fik lavet fremtidsfuldmagt. Gik super fint og med god og super prof vejledning hele vejen igennem alle trin helt frem til Notar.
Jeg fik en god information
Jeg fik en god information i forbindelse med at få oprettet en fremtidsfuldmagt.
Vi blev mødt af en imødekommende…
Vi blev mødt af en imødekommende stemning straks vi trådte ind af døren.
Dernæst fik vi en grundig gennemgang af hvad vores ærinde indebar, hvor der blev lyttet til vore ønsker. Plus en god orientering om hvilke muligheder vi kunne overveje om sikring af hinandens fremtid, hvilket lå ud over hvad vi kom for.
Absolut en positiv oplevelse og vi giver gerne firmaet vores anbefaling videre.
Dødsbo
Jeg synes at vi hele vejen fik den hjælp vi havde brug for i en svær tid.
Generelt en god service og der blev fulgt op på ting som var i vores interesse.
Løbende dialog og snak.
Bliver det nødvendigt så vil jeg da helt klart vende tilbage.
Meget professionel sagsbehandling af et…
Meget professionel sagsbehandling af et privat dødsbo.
Der har været rigtig god kontakt og information fra Mette undervejs i forløbet.
Kan varmt anbefale Kølby Juristen.
ADVOKAT SMIL.
Afslappet holdning,fik svar på de spørgsmål vi stillede og så vi fik svar på en smilende måde . En masse gode ider En hjælpende hånd til pakering.
En afslappet holdning fra start til slult,med smil.
Mette er virkelig god til at forklare…
Mette er virkelig god til at forklare og rådgive det er ikke første gang at vi er hos hende kan varmt anbefales
Kompetent og venlig vejledning
Kompetent og venlig vejledning. Ikke så mange dikkedarer.
Da vores situation og ønsker vedr fremtidsfuldmagt var på plads, begrænsede vores arbejde sig til nogle enkelte klik på en hjemmeside (vi blev guidet igennem og var aldrig i tvivl) og et besøg hos notaren.
Resten ordnede Mette Kjølbye, som også fulgte op og sluttede sagen af.
Vi føler os helt tryg ved forløbet.
Perfekt professionel advokat rådgivning…
Perfekt professionel advokat rådgivning i forbindelse med købsaftale af hus.
Det var meget hjælpsom og kompliceret…
Det var meget hjælpsom og kompliceret rådgivning vi har modtaget, flink og smilende 😊 vi er meget tilfredse
Juristen med jura og empati
Jeg vil på det varmeste anbefale Mette Kjølby.
Hos hende får man høj faglig dygtighed.
Mette Kjølby har empati og møder sine klienter i øjenhøjde.
Min varmeste anbefaling til
Kjølby Juristen.
Suzanne Madsen
Udbytterigt møde.
Vi havde et meget udbytterigt møde med Mette, hvor hun tog sig tid til at svare på spørgsmål, der ikke kun handlede om årsagen til vores møde, hvilket var oprettelse af fremtidsfuldmagter.
Vi giver Mette vores bedste anbefalinger.
Ved salg af mit hus har Kjølby juristen…
Ved salg af mit hus har Kjølby juristen både udarbejdet salgspapirer og skøde.
Vejledningen har hele vejen igennem været venlig,omhyggelig og tryghedsskabende. Bedre juridisk bistand fås ikke.
H. J. JENSEN
Vi fik en god og grundig gennemgang i…
Vi fik en god og grundig gennemgang i forbindelse med opretning af testamente.
Ole Kristensen
Sød og venlig samtale og god tid
God behandling, veludført arbejde
Jeg fik en god behandling, hvor de lavede et veludført arbejde hvor man følte de lyttede til mig.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.