Banner for Juridisch Platform

Juridisch Platform Recensioni 1.175

TrustScore 5 su 5

4,9

Valutata 5 stelle su 5

Mr. Ronald Mol van Juridisch platform heeft al met de eerste kennismakingsmail uitgebreid gereageerd op mijn arbeidssituatie, inclusief wat ik wel en niet kon verwachten van zijn eventuele bemiddeling... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben erg goed en vooral persoonlijk geholpen door Erwin Crooy. Meteen bij het eerste contact was de benadering erg persoonlijk en duidelijk. De lijnen waren kort en de afstemming veelal telef... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Door een ontslag op staande voet. Hebben wij meteen geschakeld met het juridisch platform, en kregen Koen Zegers. Werkgever kwam er op terug en wou een gesprek. Dit eindigde in een ontslag vanuit werk... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Op advies van een vriendin contact opgenomen met arbeidsjurist Jos de Ridder. Ik ben zeer competent en vriendelijk geholpen, waardoor ik weer rust en overzicht kreeg in een ingewikkelde situatie op d... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

5. Servizi legali
  6. Ufficio del difensore civico

Informazioni su Juridisch Platform

Scritti dall'azienda

Het Juridisch Platform is een juridische dienstverlener die werknemers bijstaat die geconfronteerd worden met ontslag of zelf ontslag willen nemen. Onze ervaren juristen zijn gespecialiseerd in het ontslagrecht. We zijn in staat om ingewikkelde juridische kwesties terug te brengen naar begrijpelijke taal. Je zult merken dat onze arbeidsjuristen oprecht gemotiveerd zijn om het maximale resultaat uit jouw ontslagsituatie te halen.

We hebben gratis checks, rekentools en voorbeeldbrieven beschikbaar gesteld om zelf je rechtspositie te bepalen en je te kunnen verweren. Mocht je wel wat hulp kunnen gebruiken dan staan we je bij om bezwaar te maken bij je werkgever of namens jou te onderhandelen over het verbeteren van je ontslagvoorwaarden. Onze diensten hebben een vaste prijs en zijn voor iedereen betaalbaar.

Sinds onze oprichting in 2004 hebben we al meer dan 15.000 werknemers mogen begeleiden. Dat heeft ertoe geleid dat we op Trustpilot met een 4,9 uit 5,0 gewaardeerd worden! Daardoor worden we aangemerkt als beste juridische dienstverlener binnen onze sector.

In 95% van de gevallen voorkomen wij een rechtszaak, zorgen we voor het behoud van je WW-uitkering en verhogen we je transitievergoeding. Bepaal je rechtspositie, zet de juiste juridische stappen en kijk terug op een vlot en financieel aantrekkelijk ontslag. Wist je dat ons eerste advies gratis is?
Transitievergoeding berekenen

Beste arbeidsjurist op Trustpilot

Scritti dall'azienda

#1 op het gebied van arbeidsrecht (ontslag)
We vragen onze klanten actief hoe ze onze hulp met betrekking tot hun ontslagprocedure hebben ervaren. Denk daarbij aan de onderhandeling over vrijstelling van werk, hogere ontslagvergoeding, afzwakken van een concurrentiebeding of veiligstellen van WW-rechten. Het is ons doel om het hoogst gewaardeerde bedrijf in dit segment te blijven.

Vaststellingsovereenkomst bij ontslag?

Laat je overeenkomst gratis checken op gebreken en onbenutte kansen.

4,9

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 5 stelle su 5

Als je onverwachts met ontslag wordt geconfronteerd en je wereld instort?

Als je onverwachts met ontslag wordt geconfronteerd is het ontzettend fijn als iemand de regie overneemt en het overzicht bewaard en met opties komt. Zelf zit je n.l. alleen maar in de put. Koen Zegers van Juridisch Platform is zo iemand. Blijft rustig, stelt je op je gemak en krijgt het voor elkaar om jou weer licht te laten zien aan het einde van die gigantische lange tunnel. Koen Zegers was altijd bereikbaar en reageerde snel op vragen. Samen hebben we dit ontslagtraject doorlopen en door de fantastische begeleiding van Koen Zegers en duidelijke correspondentie richting de tegenpartij heeft hij het na 2 maanden worstelen met de tegenpartij voor elkaar gekregen een goede VSO af te spreken waarin alles is opgenomen en waar ik in ieder geval zeer tevreden over ben. Koen Zegers geeft niet op en gaat door tot het beoogde doel is bereikt.Hartelijk dank hiervoor.

8 gennaio 2025

Uiterst tevreden

Toen ik mijn VSO opstuurde naar het juridisch loket, werd ik echt binnen 20 minuten terug gebeld door Yavuz Tanir. Een ontzettend vlotte en duidelijke jurist. Yavuz legde mij alles heel fijn en netjes uit en samen hebben we een nieuw voorstel gedaan. Ik voelde echt dat hij naast mij stond en er was om mij te helpen. Yavuz zorgde er ook voor dat het niet aanvoelde als iets heel zwaars, door ook luchtige gesprekken te voeren, naam de lading ontzettend af.

Uiteindelijk hebben we een mooie deal weten te sluiten bij mijn werkgever en ben ik meer dan tevreden over de manier van handelen van Yavuz. Na elk contact met de werkgever, belde Yavuz mij om te overleggen en kort te sluiten.

Kortom, zonder Yavuz had ik dit nooit gekund en ik ben hem meer dan dankbaar voor zijn toewijding.

31 dicembre 2024

Uitstekende juridische ondersteuning

Mijn oprechte dank voor de uitstekende juridische ondersteuning die u heeft geboden. Uw deskundigheid en toewijding zijn bewonderenswaardig. Uw advies is waardevol en betrokkenheid groot. Uw professionaliteit en empathie hebben mij enorm geholpen in deze moeilijke tijd!

10 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Erwin heeft uitstekend mijn belangen…

Erwin heeft uitstekend mijn belangen behartigd. Zijn juridische deskundigheid heeft ervoor gezorgd dat ik een goede afkoopregeling heb kunnen treffen met mijn inmiddels oud-werkgever.
De benadering van Erwin heb ik als zeer prettig ervaren en daarmee heb je het gevoel dat iemand met juridische kennis voor je door het vuur gaat en dat jouw belangen in goede handen is. Nogmaals mijn dank en alvast fijne feestdagen.

18 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Juridisch Platform neemt al je zorgen uit handen

Vanaf het moment dat ik contact met het Juridisch Platform heb gezocht werd ik vrij snel teruggebeld door Koen Zegers. Vanaf dat moment viel alle stress van me af. Er was regelmatig overleg via whatsapp en telefoon en niets ging de deur uit zonder mijn akkoord. Kortom ik heb dit als heel prettig ervaren. Mocht je in conflict komen met je werkgever of heb je een VSO gekregen laat je dan bijstaan door het Juridisch Platform. Zij doen alle onderhandelingen voor je en zij zorgen ervoor dat je met nog betere voorwaarden bij je werkgever weggaat.

16 dicembre 2024
Valutata 4 stelle su 5

Stress verlagend!!

Na mijn onverwachtse ontslag, kreeg ik de link doorgestuurd over juridisch platform van een vriendin. Direct gebeld en ik werd binnen een half uur ontlast door Jos de Ridder. Wat een goede zet! Snel, accuraat, regelmatig overleg, duidelijke taal . Het belangrijkste vond ik de stress vermindering die het mij opleverde, door het overleg met werkgever (VSO) uit handen te geven. Ik raad iedereen, die een arbeidsconflict heeft, deze hulp aan. Bedankt voor de ondersteuning en prettige samenwerking!

11 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

De beste juridische dienstverlening ooit !

Absolute aanrader voor juridische geschillen met werkgever ! Ik sta nog steeds versteld van de dienstverlening van het Juridisch Platform.

Subliem bijgestaan door meester Koen Zegers, heb ik het voor mij maximale resultaat weten te bereiken. Vanaf het moment dat ik mij bij hen gemeld hebt met mijn probleem, is mijn zaak door hem aangepakt, beoordeeld met geweldige expertise en volledig correct afgehandeld met constant overleg over en weer. Eigenlijk kom ik woorden tekort voor het puike werk wat hier geleverd wordt. Op een schaal van 1 op 10 is dit minstens een 11 !

2 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Mijn werkgever kwam op een best beroerd…

Mijn werkgever kwam op een best beroerd moment met het bericht dat hij wilde dat onze wegen zouden gaan scheiden, ik woon gedeeltelijk in het buitenland en ik ben bezig met een andere woning in Nederland. Ik had een vast contract bij mijn werkgever, die ik eigenlijk op dat moment goed had kunnen gebruiken. Ondanks dat ik een hele goede werkgever heb gehad al die jaren, moest ik nu ook aan mezelf denken en ik heb juridisch platform ingeschakeld en meneer Y. Tanir is op mijn zaak gezet. De samenwerking was uitermate prettig en ik hoorde meteen dat hij echt zijn uiterste best voor mij ging doen om mijn zorgen weg te nemen, zodat ik niet naast alle stress die ik al had ook nog moest gaan onderhandelen met mijn werkgever. Hij heeft zelfs op zijn vrije dag voor mij gewerkt om het sneller af te ronden. Top gozer! En hij heeft een hele acceptabele deal rond weten te krijgen die goed voor mij was, maar ook met alle respect naar mijn werkgever. Bedankt Yavuz! Ik zou je aan iedereen aanraden die in dezelfde situatie komt te zitten!!

27 novembre 2024

Excellence - highly recommend, Juridisch Platform

If you're looking for legal excellence and sheer professionalism, then do not hesitate to engage in the services of JP. My lawyer, Joshua, was exemplary in his guidance and support from beginning to end. This whole process could have been extremely convoluted and exhausting had I decided to handle it all by myself however, having decided to use JP instead I felt utterly taken care of every step of the way and fully informed by Joshua, setting the right personal and professional tone throughout. His guidance and expertise was needed to help me feel truly at ease - as much as is possible in situations like this - and appeased. It's definitely not a process that I would chose or want to have to go through again in my life, but I will be forever grateful to JP for 'holding my hand' so to say, and, ultimately, despite the events leading up to it, it was the best decision I could have taken and an eventual very positive outcome and more than I ever could've hoped for!

29 novembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Heel goed geholpen door Malu Westdorp…

Heel goed geholpen door Malu Westdorp in een voor mij hele vervelende periode met mijn ex werkgever,
Malu staat altijd voor je klaar, reageert meteen is erg deskundig en heeft voor mij een hele goede onderhandeling gedaan, dankzij haar heb ik op een voor mij tevreden manier afscheid genomen van mijn werkgever met een hele goede door haar uitonderhandeld VSO.

28 novembre 2024

Onderhandeling VSO

Juridisch Platform tegengekomen op het internet. Ben er super blij mee. Jos de Ridder heeft mijn onderhandelingen gedaan. Het contact was goed, duidelijk en snel. Hij heeft alles afgehandeld en van het minimale toch nog meer weten te maken qua vergoeding. Ik raad het iedereen aan, je hebt zelf veel minder stress.

28 novembre 2024

Arbeidsrecht - top!

Im Rahmen einer Verhandlung mit meinem Arbeitgeber wurde ich an Yavuz Tanir von der "Juridisch Platform" verwiesen und muss mich auch an dieser Stelle herzlich bedanken!

Die hervorragende und professionelle Bearbeitung meines Falles, gepaart mit guter Beratung und perfekter, schneller und transparenter Kommunikation, haben meinen Fall zu einem Erfolg für alle Seiten gemacht.

27 novembre 2024

Prettig, punctueel en efficient

Vanaf het eerste contact werd me duidelijk dat juridisch platform een weloverwogen en doortastende werkwijze heeft.
Alle communicatie verliep prettig en efficiënt.
Vanaf het moment dat ik m’n VSO-gedoe aan Jos overliet, had ik er bijna geen omkijken meer naar.
Het eindresultaat kwam snel, was precies goed én conflictvrij.
Dit is zeker je geld waard (in mijn geval draaide m’n ex-werkgever zelfs voor alles op…).
Exact wat ik nodig had om een moeilijke, emotionele situatie snel achter me te kunnen laten.

14 novembre 2024

Deskundig, persoonlijk, vlot

Enorm snelle en deskundige hulp. Bij een aanstaand ontslag heeft Juridisch Platform goed voor me onderhandeld met positief resultaat.
Vantevoren hebben we prettig kunnen sparren over mijn situatie en mogelijkheden, bij elke stap in de onderhandeling werd ik direct op de hoogte gehouden.
Dit gaf me de rust en het vertrouwen die ik nodig had.

21 novembre 2024

Gewoon doen!

Na een prettig telefonisch kennismakingsgesprek en een nachtje erover geslapen te hebben, besloot ik met het Juridisch Platform in zee te willen gaan. Voor mij waren een dergelijk ontslag en de bijkomende vaststellingsovereenkomst een volledig nieuwe procedure, maar de heren hebben me hebben me geweldig geholpen en hebben direct alle zorgen weg kunnen nemen. Absoluut een aanrader en het was geld dubbel en dwars waard.

8 ottobre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Snell, direct , informatief en de assistentie die je zoekt!!

Goede communicatie snelle reactie, goed doel gerichte hulp ik ben erg tevreden met de assistentie van Juridisch platform ze zijn de extra ondersteuning aangegaan iets wat heel mensgericht was goed gekeken naar mijn belangen als werknemer die onder spanning volle situatie stond dit is snel opgelost met assistentie van Malu Westdorp erg bedankt!!

7 novembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Dank jullie als organisatie en…

Dank jullie als organisatie en medewerker Koen Zegers voor jullie adviezen, kracht en support tijdens het afsluitingsproces met werkgever. Dit heeft gemaakt dat ik mij lichter, vrolijker en gerust hart afscheid kon nemen van mijn oude werkgever. Onwijs bedankt, raad jullie zeker aan!

15 novembre 2024

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più