Efter et godt foredrag med Ditte Lundtoft, valgte vi at få lavet Testamente, fremtidsfuldmagt og generalfuldmagt. Vi er blevet godt guidet igennem og Ditte er god til at forklare betydningen af de f... Leggi di più
Kan varmt anbefale Jura Danmark. Vi var til foredrag med Ditte Lundtoft og fik svar på alle de spørgsmål, vi kom med. Da vi kørte derfra, var vi ikke i tvivl om, at Ditte skulle hjælpe med udfærdigels... Leggi di più
Havde en rigtig god oplevelse på Gyrstinge Skovkro, med Stefan fra Jura Danmark. Var mødt ind med lidt skepsis, da vi troede at vi ville blive presset, til at indgå en aftale, men nej ingen pres, o... Leggi di più
Efter et godt foredrag med Ditte Lundtoft i Støvring havde vi efterfølgende et telefon møde hvor der blev aftalt hvad vi havde behov for. Hurtigt derefter blev dokumenterne tilsendt og alt til fuld ti... Leggi di più
Jura danmark specialiserer sig i at levere simpel og forståelig juridisk rådgivning og dokumenter. Vi har etableret et enkelt medlemskab, der giver dig ubegrænset juridisk rådgivning, når du har brug for det, uanset om det handler om familie eller erhverv.
Åstrupvej 10, 9800, Hjørring, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Efter at have lyttet til et godt foredrag om testamenter og fremtidsfuldmagter ved Dorte Villert Holdt den 5. december 2023, fik vi senere besøg af hende og besluttede os derefter til at oprette fremtidsfuldmagter, som den 1. februar 2024 blev bekræftet ved notaren i Sønderborg. Vi kan give Dorte vores bedste anbefaling.
Rhoda og Stig Christensen

Risposta di Jura danmark
Et godt foredrag og et fint efterfølgende besøg af Dorte Villert Holdt privat. Vi fik fin og professionel hjælp til at lave et testamente.

Risposta di Jura danmark
Rigtig godt foredrag! Vi gik hjem med en masse god info. som Mette havde formidlet perfekt!
Hilsen
Jette og Willy

Risposta di Jura danmark
Let forståeligt gennemgang af arveforhold

Risposta di Jura danmark
Fint foredrag og god opfølgning bagefter. Afholdt møde hvor Dorte Villert Holdt forklarede tingene på en god måde, som gjorde det nemt for mig at beslutte hvilken løsning der var bedst for mig.
Mange tak for hjælpen.
Kh. Heidi 🌸

Risposta di Jura danmark
En fantastisk oplevelse. Mette var rigtig god til at forklare så vi forstod det. Vi anbefaler Jura Danmark
Hilsen fra Hanne og Jørgen

Risposta di Jura danmark
godt foredrag hvor der blev gennemgået alle detaljer, kan kun anbefale at deltage i jeres foredrag

Risposta di Jura danmark
Mette Schultz-Petersen gav mig virkelig god hjælp til at lave fremtidsfuldmagt og i et sprog, som jeg kunne forstå.

Risposta di Jura danmark
Mette var yderst kompetent og gav god vejledning

Risposta di Jura danmark
De har været nem at komme i kontakt med, også digitalt (zoom) og dokumenterne var hurtigt udarbejdet og udformet lige efter vores ønske i "første hug".
Så opslag på facebook med planlagt infomøde lokalt, som forløb virkelig godt.

Risposta di Jura danmark
Et godt og forståeligt oplæg ift. at oprette fremtidsfuldmagt.
Er “blevet holdt i hånden” gennem processen.
Hurtigt mailsvar ved tvivlspørgsmål.

Risposta di Jura danmark
Deltog i foredrag på Hjallerup Kro.
Ditte er dygtig, tillidsvækkende og nede på jorden, så alle forstår budskabet !
Efterfølgende fik vi lavet fremtidsfuldmagter efter en god fyldestgørende personlig snak.
Kan kun anbefales !

Risposta di Jura danmark
Fik virkelig god, hurtig og omsorgsfuld hjælp til at lave et børnetestamente. Jeg mødte et meget empatisk menneske og hun vidste præcis hvad der brug for. Tusinde tak!

Risposta di Jura danmark
Vi var til et møde med Ditte Lundtoft, han fortalte klart og tydeligt omkring fremtidsfuldmagt, som var det vi var interesseret i, vi var herefter til møde hos Ditte, og aftalte nærmere, i løbet af få dage modtog vi udkast, godkendte det og bestilte tid hos notaren, hvilket vi har været i dag, og nu er fremtidsfuldmagten tinglyst, så alt i alt et perfekt forløb

Risposta di Jura danmark
En god og professionel rådgivning vedrørende udfærdigelse af fremtidsfuldmagter og testamente . Ditte Lundtoft er en supergod rådgiver som varmt kan anbefales. Vi fortryder ikke at vi brugte JuraDanmark, da vi efterfølgende har fået hjælp til det juridiske.

Risposta di Jura danmark
Særdeles seriøs og meget behjælpelig.
En virkelig god oplevelse.

Testamente & fremtidsfuldmagt
Professionel og hurtig behandling af Ditte Lundtoft, god gennemgang af de juridiske aspekter i et sprog os almindelige mennesker kan forstå. Ekstra service i form af midlertidig testamente/fuldmagt, da vi stod overfor at skulle ud og rejse.
De bedste anbefalinger herfra.
Morten & Vibeke, Hjørring

Risposta di Jura danmark
En fantastisk rådgivning. Har en engels tålmodighed med ældre medborger. Svare på alle (dumme) spørgsmål.
Hjalp med at lave et tillæg til testamente.
Hun har mine bedste anbefalinger
Inga og peter, løgstør.

Risposta di Jura danmark
Min mand og jeg skulle begge have lavet Fremtidsfuldmagt og Generalfuldmagt. vi er 80 og 85 år så det var dejligt at der var mulighed for besøg i hjemmet. Vi fik en meget dygtig, forstående, kompetent og hjertevarm rådgivning. Vi kan kun give den allerbedste anbefaling, og skulle vi få brug for juridisk bistand, ved vi hvem vi skal kontakte. TAK