Efter et godt foredrag med Ditte Lundtoft, valgte vi at få lavet Testamente, fremtidsfuldmagt og generalfuldmagt. Vi er blevet godt guidet igennem og Ditte er god til at forklare betydningen af de f... Leggi di più
Kan varmt anbefale Jura Danmark. Vi var til foredrag med Ditte Lundtoft og fik svar på alle de spørgsmål, vi kom med. Da vi kørte derfra, var vi ikke i tvivl om, at Ditte skulle hjælpe med udfærdigels... Leggi di più
Havde en rigtig god oplevelse på Gyrstinge Skovkro, med Stefan fra Jura Danmark. Var mødt ind med lidt skepsis, da vi troede at vi ville blive presset, til at indgå en aftale, men nej ingen pres, o... Leggi di più
Efter et godt foredrag med Ditte Lundtoft i Støvring havde vi efterfølgende et telefon møde hvor der blev aftalt hvad vi havde behov for. Hurtigt derefter blev dokumenterne tilsendt og alt til fuld ti... Leggi di più
Jura danmark specialiserer sig i at levere simpel og forståelig juridisk rådgivning og dokumenter. Vi har etableret et enkelt medlemskab, der giver dig ubegrænset juridisk rådgivning, når du har brug for det, uanset om det handler om familie eller erhverv.
Åstrupvej 10, 9800, Hjørring, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Vi fik meget målrettet og præcis vejledning og rådgivning af Dorte Villert Holdt. Alt foregik som aftalt og til tiden.

Risposta di Jura danmark
Efter foredrag på KORN i waves, besluttede vi at booke en aftale. Det blev Stefan Rindom som blevet vores advokat. Fremtidsfuldmagter og testamente blev oprettet og vi fik en præcis og god gennemgang. Ligeledes fik vi oprettet fremtidsfuldmagter til vores børn.

Risposta di Jura danmark
Efter Stefan Rindums gode foredrag på Korporalskroen i Solrød besluttede vi at NU skulle det være.
Vi har haft en fantastisk oplevelse af forløbet hvor Stefan med stor empati og super sparring har lavet de fremtidsfuldmagter VI ønskede og som nu er registreret hos notaren.
Birgitte og Frank Have

Risposta di Jura danmark
Efter at have været på Korporalskroen og overværet Stefans fremlægning af Fremtidsfuldmagter besluttede vi at lade Stefan stå for at lave arbejdet for os.
Vi kan kun anbefale at bruge Stefan Rindom til at udarbejde Fremtidsfuldmagter hvis man skal have oprettet en sådanne. Det tog kun 3 uger incl tinglysning.

Risposta di Jura danmark
Efter et godt foredrag i Fredericia var vi i Sønderborg hos Dorte og fik lavet fremtidsfuldmagter.
Dorte har en behagelig og kompetent måde at føre os igennem det juridiske. Vi føler os derfor godt rustet til fremtiden.
Aase og Erik Jørgensen

Risposta di Jura danmark
Utrolig engageret medarbejder, som viste stor interesse for min sag.

Risposta di Jura danmark
Deltog i informationsmøde og mødtes efterfølgende med Dorte Villert Holdt på kontoret i Sønderborg og fik udfærdiget testamente og fremtidsfuldmagt. En meget behagelig oplevelse præget af grundighed, ordentlighed præget af god viden. Dorte er rigtig god til at lytte og imødekomme vores behov.

Var til foredrag i Fredericia
Fik senere hjemmebesøg af Dorte Villert, hvor vi fik udarbejdet fremtidsfuldmagter. Dorte har en god og behagelig måde at forklare tingene på. Så kan kun anbefale at få noget lavet af Dorte.

Risposta di Jura danmark
Vi har fået lavet to fremtidsfuldmagter og et testamente sammen med jurist Dorte Villert.
Vi var først til foredrag i Sønderborg og kort efter fik vi tid hos Dorte på hendes kontor. Vi havde en rigtig god givende samtale.
Dorte har en forståelig måde at få os alm mennesker til at forstå den jura vi har brug for. Kommer m gode eksempler som vi aldrig har tænkt over.
Vi kan kun anbefale at bruge Jura Danmark Dorte Villert - vi er så glade for at vi er kommet så langt nu og har fået vores fremtid rent juridisk på plads.

Klarede alt pr tlf med Dorte Villert Holdt
Dejligt med en køreplan på mail som vi bare kunne følge fra start og til notar

hej Jura Danmark
Til Ditte
tak for det gode arbejde du har gjort for os.
du er en behagelig person at snakke med
tak for hjælpen.
Britta og Hans Jørn Sørensen

Kære Dorte
Mange tak for din hjælp med at få lavet fremtidsfuldmagt, du kunne forklare tingene på en god måde, var der tvivl om noget, kunne vi maile eller ringe sammen,vi er glade og trygge ved at have tingene i orden

Risposta di Jura danmark
Dejlig oplevelse, Ditte Lundtoft er sød, venlig og hjælpsom, vi følte os trygge i hele processen, kan varmt anbefale Jura Danmark

Risposta di Jura danmark
God og letforståelig vejledning i forbindelse med fremtidsfuldmagt😊

Risposta di Jura danmark
Vi var sammen med vore to døtre til et orienteringsmøde på "Hos Martin" i Sindal, hvor vi fik en rigtig god orientering om fremtidsfuldmagter og testamente. Vi har senere været hos Ditte Lundtoft og har fået fremstillet både fuldmagter og testamente, som nu er klar til at blive præsenteret for Notaren.
Det har været en meget god oplevelse, at blive betjent af Ditte, som tog sig rigtig god tid til os, og som på en behagelig men effektiv måde fik os guidet igennem juraens mysterier. Vi kan varmt anbefale Ditte til andre både yngre og ældre usikre personer, som har brug for hjælp. Hans og Grethe
Jeg kan ikke finde ud af, hvorfor min afdøde søsters navn står som afsender?

Risposta di Jura danmark
Hun er god og til at forstå med noget der er vanskelig

Risposta di Jura danmark
Den Juridiske ekspertise, og tålmodighed, gjorde at vi kom rundt om det hele.

Risposta di Jura danmark
Min kone og jeg deltog i en orienteringsaften på Krusmølle👨🍳 . Dorte tog personligt imod med håndtryk og et velkommen. Vi kan på det varmeste anbefale Dorte V. Holdt, som er kompetent, tydelig i sin orientering og samtidig venlig og imødekommende. Vi fik senere Dorte til, at komme i vores hjem hvor vi der fik lavet fremtidsfuldmagterne sammen med vores søn og datter. Dorte havde god tid selvom hun stod overfor en konfirmation af sin datter. 😊 Tillykke herfra, og tak.

Risposta di Jura danmark
Efter at vi havde deltaget ved et arrangement med foredrag, valgte vi Jura Danmark ved Mette Schultz-Petersen for at få udarbejdet en fremtidsfuldmagt.
Vi er tilfreds med rådgivningen og udarbejdelse af dokumentet. Det var meget effektivt.
Mette fremstår som en behagelig og imødekommende jurist.
Tak til Mette for at alt det juridiske nu er på plads.

Risposta di Jura danmark
Vi kan klart anbefale Jura Danmark!
Vi valgte at få lavet både fremtidsfuldmagt samt Testamente ved Dorte Villert Holdt.
Hun var meget kompetent og tillidsvækkende. Gav sig god tid til at rådgive os i forhold til Testamente og fremtidsfuldmagt. Det var en god og tryg oplevelse😊