Jupiter El-Installation Recensioni 181

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Man får ikke mere behagelig mand som også er professionel og laver sit arbejde til ug, til fornuftige priser Tak for det gode samarbejde og håber du vil lave vores næste projekt

Valutata 5 stelle su 5

Joachim var nem at lave aftaler med. Arbejdet blev udført top-professionelt og med et smil på læben. Joachim sørgede for at trække strøm til stikkontakter og lampeudtag i vores hjemmebyggede skil... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service og godt håndværk! Jeg ringede til Jupiter El-installation angående diverse ting i hjemmet. Joachim fra Jupiter kunne komme forbi med kort varsel, og han var meget imødekommende og t... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Elettricista
  2. Servizio di installazione elettrica

Scritti dall'azienda

⭐️Autoriseret elektriker, der er 100m-mester i den private bolig ⭐️ Ekspert i ladestandere, smart-home og avanceret styring i hjemmet ⭐️ Autoriseret Tesla Installatør ⭐️ Autoriseret Solar Manager installatør ⭐️ Erfaring med IHC, Wiser, SG Smart, Shelly, Philips Hue, Homey og meget mere ⭐️

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Man får ikke mere behagelig mand som…

Tak for det gode samarbejde og håber du vil lave vores næste projekt

23 marzo 2026

Hej Kim
DK Indeklima (https://dk-indeklima.dk/) er blevet anbefalet så mange gange herfra, og alle kunder er enormt tilfredse med jer, hvilket jo bare gør samarbejdet endnu sjovere og bedre. Jeg regner selvfølgelig med, at det fortsætter mange år endnu. Tusinde tak for anmeldelsen.

Valutata 5 stelle su 5

Joachim var nem at lave aftaler med.
Arbejdet blev udført top-professionelt og med et smil på læben.
Joachim sørgede for at trække strøm til stikkontakter og lampeudtag i vores hjemmebyggede skillevæg.
Alt i alt en super service.

12 marzo 2026

Hej Christian
Mange tak for de fine ord. Det er endt med en rigtig fin løsning hos jer. Super fedt!

Hurtig og god service

Hurtig og god service. Tusind tak for godt arbejde og gode vibes.

4 marzo 2026

Hej Emil
Tusinde tak for de fine ord. Jeg er klar på runde 2, hvis du har behov for det.

Valutata 5 stelle su 5

Kompentent vejledning, kan sit kram.

Kompentent vejledning, kan sit kram.
Joachim er super behagelig at have gående, tålmodig og løsningsorienteret, og så rydder han også på efter sig. Stor anbefaling.

22 gennaio 2026

Hej Mads
2000 gange tak for de fine ord, og flotte anmeldelser. Jeg håber ikke, at det er sidste gang.

Meget dejligt firma

Meget dejligt firma. Alt efter aftalen. Kundeorienteret og højt niveau professionalitet. Kan kun anbefale.

15 gennaio 2026

Hej Charlie
Mange tak for at være så imødekommende, venlig og sød ved mig på dagen. Det gør bare, at man har lyst til, at give lidt ekstra tilbage. Jeg håber, at I er glade for ladestanderen.

Valutata 5 stelle su 5

Joachim udførte et virkelig godt stykke…

Joachim udførte et virkelig godt stykke arbejde hos os og var både professionel, grundig og pålidelig hele vejen igennem. Han overholdt vores aftale, arbejdede effektivt og leverede et flot resultat. Derudover var han imødekommende, og kommunikationen var god hele vejen igennem, hvilket gjorde processen tryg og problemfri. Vi ville uden tøven bruge Joachim igen og anbefaler ham gerne til andre.

11 dicembre 2025

Hej Ida
Tusinde tak for den meget fine anmeldelse. Jeg er glad for, at vi lykkedes med alle tingene, og endda med jeres egne materialer. I er altid velkommen til at skrive en anden gang.
Rigtig god jul, når I kommer dertil.

Godt arbejde!

Arbejdet blev gjort af en meget kompetent og dygtig elektriker, som var opmærksom på problemer i forhold til det der skulle gøres! Vi var meget tilfredse med arbejdet!

19 novembre 2025

Hej Gunilla
Tusinde tak for de pæne ord, og flotte anmeldelse. Jeg er glad for, at vi fik klaret det oprindelige problem + fik sikkerheden i orden for hele installationen. Sig endelig til, hvis I skal bruge hjælp en anden gang.

10 ud af 10

10 ud af 10 - Det er en af de bedste elektrikere du kan møde. Jeg havde hyret Jupiter El til at hjælpe da jeg overtog et hus da havde brug for en ordentlig overhaling med ny tavle og hele pivtøjet, og flere uger senere kan jeg kun sige jeg er er meget tilfreds med det arbejde han har gjort.

Hyr Jupiter El hvis du gerne vil have en håndværker der møder op til aftalte tid og gør arbejdet færdigt

3 novembre 2025

Hej Christian
Tusinde tak for den fine anmeldelse. Mange gange tillykke med det nye hus! Jeg håber I falder godt til.
Vh Joachim :)

Super god service

god service, god rådgivning og veludført arbejde

23 ottobre 2025

Hej Martin
Tak for anmeldelsen. I er altid velkomne en anden gang.

Problemløser !!

Joachim løste et problem med vores ladestander via "fjerndiagnose" på baggrund af nogle fotos. Ikke en service man er vant til med håndværkere, men hurtig og kløgtig respons på vores henvendelse. Vi er *SÅ* glade for Jupiter og Joachim, og har kun ros og anbefalinger ....

23 ottobre 2025

Hej Verner
Tusinde tak for de pæne ord. Jeg er glad for, at god service stadig er værdsat :)

Dygtig og rar!

Joachim er altid punktlig, klar i sine forklaringer af vores problemer og har en løsning der passer budget og overskud. Han er vores go to elektriker og samarbejdet spiller bare!

16 ottobre 2025

Risposta di Jupiter El-Installation

Tak for de søde ord, Christine. Det er virkelig også altid en fornøjelse at komme hos jer. God kommunikation, ude i god tid, rar behandling og altid imødekommende.

Klare aftaler og råd
Virker som godt håndværk

12 ottobre 2025

Risposta di Jupiter El-Installation

Tusinde tak for den fine anmeldelse, og de pæne ord. Det er meget værdsat.
Vh Joachim

Valutata 5 stelle su 5

Super service, meget konkret og god til at forstå hvad man vil. Derudover ser arbejdet pænt ud efter.

11 agosto 2025

Hej Jan
Tusinde tak for den fine anmeldelse. Jeg hjælper selvfølgelig gerne, hvis der skulle være brug for det en anden gang.

Bedste anbefalinger til JupiterEl

Bedste anbefalinger til JupiterEl.
Vi havde en god dialog om opgaven før tilbudsgivningen - derefter blev alle aftaler overholdt til aftalt tid og pris.
Alt arbejde blev udført med stor faglig dygtighed og præcision.
En fornøjelse med en imødekommende og serviceminded håndværker.

6 agosto 2025

Hej
Tak for din anmeldelse og anbefaling :) Jeg står klar, skulle behovet komme en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

Super pålidelig og grundig elektriker

Super pålidelig og grundig elektriker, som på en pragmatisk måde fik etableret jord til vores køkken uden de store omkostninger. Vi vil helt sikkert bruge Jupiter El i fremtiden og giver Joachim vores varmeste anbefalinger.

4 agosto 2025

Hej Marie
Tusinde tak for din anmeldelse. Sikkerheden skal være i orden, så det var godt at vi fik det løst :)

Fantastisk service og

Joachim hjalp med at få fikset udluftning i kælder og og en ny emhætte, og gik langt udover hvad man kunne forvente med at finde en pæn, god, og endda billigere løsning, end vi selv havde overvejet.
Joachim er nem at få fat på ved spørgsmål, og fleksibel at aftale tider med.

11 luglio 2025

Hej Asher
Tusinde tak for din anmeldelse. Det er fedt, når det lykkedes med reparationer. Der spares både penge og ingen grund til at smide noget ud, som ellers fungerer fint.

Simpelt effektiv

18 giugno 2025

Hej!
Tusinde tak for anmeldelsen :) Rigtig god sommer!

Fantastisk service

God kommunikation før opgaven skulle udføres, super udførelse og service undervejs. Stor anbefaling herfra.

16 giugno 2025

Hej Christian
Jeg er glad for, at I er glade for løsningen hos både dig og nabo. Fedt at vi kunne samle det. I er altid velkomne en anden gang.

Hjælp ift. ejerskiftesag

Vi har fået enormt god hjælp af Joachim i en ejerskifte-forsikringssag.

Selvom vi i sidste ende endte med at være nødsaget til at bruge den elektriker som forsikringen selv entrerede med, var det en kæmpe hjælp at have Joachim at sparre med i forhold til både det tekniske/faglige og "forhandlingsmæssige" i sådan en sag.

Stor anbefaling herfra!

3 giugno 2025

Hej
Tusinde tak for anmeldelsen. Jeg står altid på kundens side i disse sager, så jeg kun glad for, at vi kunne få dem rykket lidt på sagen. Jeg håber, at det bliver udført efter aftalen. I er altid velkomne til at tage fat i mig en anden gang.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più