Jeg købte deres paletkniv
Jeg købte deres paletkniv, den lægger fantastisk i hånden og er super flot.
Jungle Planet er dit link til en verden af håndlavet brugskunst fra Mellemamerika. Vi samarbejder med lokale familier i landdistrikterne, der pådrager sig et stort socialt ansvar for udviklingen af deres nærområde, bevarelsen af naturen, og dens ressourcer. Med flair for det gode håndværk, fremstiller vores samarbejdspartnere unikke eksotiske produkter, der afspejler vores kerneværdier, som er: bæredygtighed, kvalitet og ansvarsbevidsthed for vores klode.
Ørbækvej 716, 5220, Odense SØ, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg købte deres paletkniv, den lægger fantastisk i hånden og er super flot.
Det smukkeste træ håndværk!
Man mærker bare butikkens engagement og al den energi, håndværkeren har lagt i den enkelte ting.
En god mulighed for at gøre noget godt for nogle af verdens fattigste mennesker, for regnskoven og samtidig få en brugsting i hånden, der vil give glæde dagligt i min familie.
Fantastiske produkter, god service, levering til tiden og tilmed bæredygtigt produceret!
Jeg plejer aldrig at skrive anmeldelser men Jungle planet fortjener det virkelig. Jeg købte Petén serveringsbrættet og var ikke i tvivl så snart jeg fik det i hånden: Det er virkelig et helt andet niveau af kvalitet og øje for detalje i deres produkter. Og så ovenikøbet at de har fokus på bæredygtighed både miljømæssigt men også økonomisk ved at støtte lokalsamfundet i Guatamala gør at jeg ikke er i tvivl om hvor jeg skal købe ind til mit køkken næste gang. Tak for det Jungle Planet, mange virksomheder kunne lære fra jer!
Mig som guitarist sætter stor pris på træ. Og hvad man får her hos Jungle Planet er træ af den lækreste sorte. Man kan mærke at tingene er lavet med kærlighed, alt føles bare lækkert i hænderne. Det er kvalitet der kan mærkes i fingerne. Leveringen var også upåklagelig.
Jeg kan kun anbefale at købe noget hos denne unikke side!
Jeg havde brug for en ny taske til hverdagen, og det lykkedes mig at finde den bedste jeg nogensinde har haft hos Jungle Planet. Den er stor, holdbar, og kan bruges til næsten alt. Tasken får 10/10 herfra!
Rigtig flotte varer! Søde mennesker og levering i top! Jeg købte 2 af deres flotte skåle, de får nogle rigtige flotte farver når lyset rammer dem igennem vinduet stuen, giver en lækker atmosfære i hjemmet! Kan klart anbefales!
God kvalitet, flot design og hurtig levering. Kan helt klart anbefales.
Flotte produkter i lækker kvalitet! Super service og levering til tiden.
The Jungle Planet project is great! I like a lot the quality of the products (the beautiful wooden supplies and the colorful bags) as well as the spirit of the project. The team behind it is also attentive to the clients' demands. I highly recommend this project!
Unikke og flotte produkter, som blev leveret til tiden. Klar anbefaling her fra.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.