Valutata 2 stelle su 5

In 2018 en 2019 iets besteld, volgende dag verzonden, netjes binnengekregen. Top! Maar nu had ik 2 weken geleden iets besteld en op de website staat dat ze maar 2-3x per week dingen verzenden i... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

My delivery still hasn't arrived. Iswear somebody is asleep at the wheel over there , no reply to e-mail of any kind even auto reply nothing. So they scam people ir they do not know what the hell they... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bestelling gedaan en nu 2 weken verder. Krijg geen contact, mailtjes komen terug, via Facebook bericht gestuurd en nog geen reactie. Zwaar opgelicht dus en een zeer verdrietig knulletje in huis!

Valutata 5 stelle su 5

Op donderdagavond 2e hands game besteld. Vrijdag verzonden. Woensdag met de post ontvangen in een bubbelenvelop. Levering duurde iets langer dan de eigenaar had gecommuniceerd, maar daar heeft hij ver... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

2,1

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super aantrekkelijk geprijs

Voor een bizar laag bedrag twee games besteld en super snel ontvangen. Op de spellen was niks aan te merken en heb leuk en vlot contact met de eigenaar gehad. Netjes verpakt. Ook leuk dat je een visitekaartje en een sticker bij hebt zitten.

29 novembre 2016

Slechte communicatie, geen levering

Geen bestelling ontvangen. Ook geen communicatie per e-mail. Telefonisch niet bereikbaar (3x gebeld) en website is nu zelfs offline "Onze website is tijdelijk offline." Hier niet kopen!

11 agosto 2016
Logo di Jumpzgaming

Risposta di Jumpzgaming

Klant reageert helaas niet op mail, whatsapp of Facebook, vandaar hier nu een reactie. Klant heeft nooit gemaild, en reageert ook niet op onze mail. Bestelling binnengekomen toen website op verschillende testplekken al offline was. Toch is er 1 bestelling binnengekomen helaas, omdat bij de klant de website nog niet offline was. Toen ik vanaf vakantieadres er een dag later achter kwam dat er toch nog een bestelling binnen was gekomen, meteen het geld teruggestort. Helaas hierna geen reactie meer van klant vernomen.

Wij bieden namens deze weg nogmaals onze excuses aan, omdat wij altijd trachten bestellingen iedere werkdag meteen te versturen. Toen op 08-08-2016 's avonds onze website offline ging voor onderhoud (en ivm. vakantie) is er dus helaas nog 1 bestelling doorgekomen. Geld is meteen teruggestort, met bijbehorende excuses.

Snel

Snelle levering van onze xbox controller. Netjes verpakt, te volgen via tracklinkje. Kortom: zo zoals het hoort.

19 luglio 2016

Jumpzgaming all the way!

Had nooit de vertrouwen gekregen tenzij ik de reviews zou lezen op deze website. Zeer tevreden met wat ik besteld heb, alles gegaan als voorwaarden dus.. 5 stars!

8 luglio 2016

Zeer goed!

Voor 16:00 uur besteld, inderdaad de volgende dag in huis (op werkdagen). De prijs/kwaliteitverhouding is super. Ik ben snel en vriendelijk geholpen nadat ik nog een vraag had over een product. Topservice!

14 maggio 2016

Helemaal TOP!

Ik heb 7 ps3 games besteld en binnen 2 dagen had ik ze al binnen.
Goed service en betrouwbaar.
Redelijke prijzen!
Ik raad het wel aan.

6 febbraio 2016
Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende service en indrukwekkend assortiment

Als je hier je games koopt, krijg je een uitstekende, persoonlijke service. De game die ik had besteld was binnen een mum van tijd binnen. Het assortiment is ook indrukwekkend. Ik heb er een game besteld die zelfs bol (!) niet had, en nog voor een redelijke prijs ook!

12 ottobre 2015

Aanbevolen!

Ik had mijn bestelling binnen een dag binnen. De bestelling was goed verpakt en werkte uitstekend. De communicatie was heel vlot en helder. Een aanrader dus!

4 agosto 2015

Goede en snelle serves!

Ik had mijn bestelling na twee dagen al binnen. Het was een Nintendo spelletje en deze was goed beschermt verpakt. Klasse!
Ik ben zeer tevreden over Jumpzgaming!

31 luglio 2015
Valutata 5 stelle su 5

Zeer goede levering en contact

Onze bestelling is goed en binnen de tijd aangekomen. Een vraag per mail is correct en snel beantwoord. Ook het product is goed dus kortom wij zijn heel tevreden..

22 luglio 2015
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più