2,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

2,8

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 5 stelle su 5

Grym service och kanonfina granar!

Grym service och kanonfina granar!
Vi beställde en Kungsgran till kontoret, vi har fått så många kommentarer om vilken fin gran, den höll superlänge!
Kan varmt rekommendera dem - vi kommer vara en återkommande kund.

7 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Jättedålig service

Jättedålig service. Beställde en 175-200cm gran med hemkörning och fick en mycket tunn gran som knappt nådde upp till 175cm och stammen var inte mer än 15cm. Jättetrevlig chaufför, men när jag ber om att reklamera eller få en annan gran meddelar chefen att man i princip får den granen som finns och att det kan variera och att det inte går att reklamera annat än på plats. Kommer inte använda dem igen.

28 novembre 2025

Proffsigt och otrolig service

Jag var ute i sista sekund och fick ändå hem julgranen med en timmes leverans – snacka om bra service. Superschysst och proffsigt! Jättefin gran! Rekommenderar till alla!

28 novembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Bästa kundservicen jag varit med om

Det är andra året jag beställer från julgran.com. Förra året räddade de julen och jag fick en otroligt vacker gran nära inpå jul. Jag hade tänkt köpa en vid ica som vanligt men de hade bara formklippta granar. Jag ringde därför julgran.com istället. Jag förklarade för kundservice, bara dagar innan julafton, att jag vill ha en klassisk julgran, och de fixade hem en jättefin gran till bättre pris än de danska granarna vid ica...
I år beställde jag igen men råkade beställa till fel datum. Jag fick mail den 22a november att granen kommer 23e november. Jag kollade bekräftelsemailet och såg att jag valt fel månad. Jag ringde kundservice, fick svar direkt (5min) av samma trevliga person som förra året, och han bytte leveransdatum till rätt (23e december). Inget krångel, bara bra service och superfin gran! Tack så mycket!!!

23 novembre 2023

Toppenleverans! Rekommenderas!

Om det fanns fler stjärnor, skulle Julgran.com få alla! Trevligt bemötande i telefon då jag hade gjort fel på beställningen och leverans redan samma dag! Fin fina granris i stora buketter. Verkligen prisvärt. Snabb service och vänligt bemötande, vilket alltid är så viktigt!

23 ottobre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Första gången hemleverans av gran

Har aldrig beställt hem gran tidigare, men då vi hamnade i Covid-karantän hade vi inte något val. Vi beställde en kungsgran och lite granris.
Allt gick smidigt med hemleverans dagen efter, men dessvärre visade det sig att vår gran inte mådde bra och barrade en hel del. Utseendemässigt var den helt ok (jag hade inte räknat med att få min drömgran då jag är extremt kräsen).
Dessutom hade det tyvärr blivit fel i risleveransen, då vi fick mindre än beställt. Vi tog kontakt med företaget som kom ut och tittade på granen dagen efter och hade med sig både mer ris och en utbytesgran. Den nya granen verkar må bra och är dessutom en av de finaste granar vi haft någonsin!
Trevlig service och problemfri lösning av fel, jättenöjd!

16 dicembre 2020
Valutata 3 stelle su 5

Granen är fin än så länge

Granen är fin än så länge, fick den idag. Vi köpte till julgranskulor också, såg nu att dessa var från Rusta. Fanns att köpa där för mindre än halva priset, så det drar ner betyget.

11 dicembre 2020

Jättebra service!

Här är ett omdöme från en supernöjd kund som blev en icke-kund. Jag beställde en julgran och en julgransfot, bara för att upptäcka att min man hade gjort samma sak men från ett annat företag. Ringde upp och förklarade situationen och fick så trevligt bemötande och ett "självklart häver vi köpet!"
Så det blev ingen gran just från julgran.com i år, men det blir det säkert nästa år istället med tanke på hur nöjd jag blev ändå.

10 dicembre 2020
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più