Dettagli dell'azienda

3 stelle
2 stelle
1 stella

Tonny-boy V in Krommenie

Tonny is terug: na Second.Bike nu Juicybike. Hopelijk zit Tonny-b V snel achter de tralies in zijn eigen shit en komt hij nooit meer vrij. Hulde aan Piet en Merel van de Orkaan

Vernomen dat Juicybike gevestigd zit aan noorderhoofdstraat 10E te Krommenie, mocht je hem dus zoeken ;).

Update: Tonny-boy V probeerd reviews te verwijderen. Als je dan z'n stoere mannetje bent, laat het staan.

13 marzo 2024
Valutata 1 stelle su 5

Wil je genaaid worden door T

Wil je genaaid worden door T-B-BV dan ben je hier op het juiste adres. Mensen koop hier niet heel veel beloftes weinig actie en over 4 maanden is hij er weer vandoor.

En wederom heeft onze Krommeniër bij Trustpilot geklaagd ( dus voor de 2e ) dat zijn naam werd genoemd en deze moest ik verwijderen, hij doet er dus alles aan om de sporen van zijn naam te wissen maar de spoor van ellende mag dus wel, zo ook Trustpilot helpt criminelen op deze manier .. ( deze regels heb ik moeten verwijderen ).

Beste Turstpilot deze persoon waar ik een review over achter gelaten heeft zouden jullie zelf beter moeten beoordelen ga even naar zijn website …. Juist deze is er niet meer ondertussen heeft Tony al een aanklacht van het bedrijf Juicybike aan zijn vieze kont hangen ..

Trustlipot jullie kunnen dan een controle over mijn berichten doen maar controleer Tony beter het zal jullie goed doen om niks meer te plaatsen .. zelf onze Peter R de vries is ooit met hem bezig geweest hij blijft slachtoffers maken ..

Tony een tip voor jou … blijf je omgevingen in de gaten houden
Misschien kan de Orkaan je maar dagelijks blijven volgen

Update 12-03 beste Tony ik verbaas me dat jij mij durft te dreigen .. ps dit is mijn echte naam ik schuil mij niet achter een valse naam zoals jij met Piet Bakker doet

Beste Trustpilot zou u de reactie van Tony willen verwijderen het dreigen met een appel aan de deur hangen gaat te ver meneer bedoeld een explosief hopelijk gaan de bellen nu rinkelen wat een gevaarlijk vies stinkend ventje het is om te kotsen ( printsceen van zijn dreigement is op te vragen )

27 febbraio 2024
Logo di Juicybike

Risposta di Juicybike

Wat is je achternaam ‘Johannes’

Valutata 1 stelle su 5

Lees dit even voordat je hier wat…

Lees dit even voordat je hier wat bestelt:
Ga naar de site van De Orkaan zaans nieuws en zoek op “na second.bike nu juicybike”

Update 6 maart: deze man heeft inmiddels geklaagd bij Trustpilot en de reviews gerapporteerd. Hij doet er alles aan om zijn sporen te wissen. Mensen wees wijs en trap er niet in. De enige troost: what goes around comes around. Vroeger of later.

Update 12 maart: hij is er nog steeds druk mee en probeert op alle manieren de review offline te krijgen. Ik hoop dat Trustpilot zo wijs is het te laten staan zodat mensen gewaarschuwd zijn vóórdat zij geld in deze bodemloze put storten. Zoals je bij andere reviews ziet, gaat meneer dreigen met geweld. Ook dit hoort blijkbaar bij zijn repertoire. Klasse hoor. Misschien dat meneer dan eindelijk echt kan gaan werken voor zijn inkomen ipv andere mensen geld afhandig maken met list en bedrog.

26 febbraio 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più