Valutata 5 stelle su 5

Eerst voor informatie gevraagd omtrent polo’s voor een Belgische zaalvoetbalclub. Meteen super duidelijk op de vragen beantwoord en samen gewerkt aan een design. Elk detail dat we wilden werd aan... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Communicatie is vlot, ze antwoorden altijd meteen in de chat en zijn makkelijker bereikbaar via Whatsapp. Ze hebben zelfs een videocall opgesteld om het design te overlopen met ons team en wat aanpass... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Voor een toernooitje wilden wij met een vriendengroep een eigen tenue laten maken, en Jugador heeft ons daar echt geweldig bij geholpen. Vanaf het eerste contact werd er meegedacht over een uniek desi... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Mooie samenwerking voor ons speciale “Skills & Control 10 Years Anniversary Shirt”. Zeer flexibel in mogelijkheden designs, kwaliteit/prijsverhouding prima en goede levering.

Dettagli dell'azienda

1. Produttore di abbigliamento sportivo
  2. Negozio di articoli per il calcio

Scritti dall'azienda

Jugador Teamwear biedt kwalitatief hoogwaardige voetbal teamwear. Wij zijn gespecialiseerd in het designen en produceren van gepersonaliseerde teamwear. Alles wat een voetbalclub nodig heeft, kunnen wij bieden. Wij onderscheiden ons door elk product op maat te ontwerpen voor onze klanten. Bij ons geen saaie catalogi, maar een persoonlijke aanpak waarmee jouw voetbalclub de uitstraling naar een hoger niveau kan brengen en dit tegen een concurrerende prijs. Bij Jugador Teamwear ademen en leven we voetbal. Het is onderdeel van ons DNA. Wij weten wat er voor nodig is om jouw voetbalclub naar een volgend niveau te tillen en staan te popelen om daarbij te helpen.

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,8

Tutte le recensioni

21 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Met Jugador voel je je al winnaar vóór de aftrap!

Jugador heeft ons fantastisch geholpen! Ze denken creatief mee, handelen razendsnel en de levertijd is ongelooflijk snel. Onze spelers zijn dolblij met het nieuwe uittenue. Ze voelen zich al winnaars nog voordat ze het veld oplopen. Heel erg bedankt en tot de volgende keer!

11 ottobre 2023

Jugador-ZVC Veenendaal

Professioneel, kwaliteit hoog in het vaandel, uniek concept, heel mooi uitvoering gegeven aan onze wensen met zeer creatieve designs!
ZVC Veenendaal, uitkomend in de Eredivisie zaalvoetbal, is zeer trots op de samenwerking die het is aangegaan met Jugador Teamwear.

3 ottobre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Ambitieuze jongens met een duidelijk doel!

Absoluut geweldige voetbalkleding!

Deze jongens begrijpen echt wat ze doen. Ik was op zoek naar teamkleding voor een aantal teams. Ze leverden niet alleen, maar overtroffen mijn verwachtingen.

De kleding is comfortabel en ziet er fantastisch uit. Klantenservice was vriendelijk en behulpzaam.

Ik ben dolblij met mijn keuze en raad ze ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar mooie tenues!

11 settembre 2023

Jugador x SC Nowruz

Ik kende Jugador al een langere tijd, maar geen idee wie er achter stond en wat het verhaal was. Uiteindelijk op gesprek geweest, en vanaf dat moment is er los van een zakelijke relatie ook een mooie vriendschap ontstaan, want uiteindelijk verbroederd voetbal in alle mogelijke manieren. Daaruit hebben zij voor alle SC Nowruz teams de shirts geproduceerd en we zijn verliefd.

Fijne samenwerking en vooral een hele fijne samenwerking!

1 agosto 2023
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più