J.Trading Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg købte pallman clean til at vaske mine trægulve med det er virkelig godt og dufter eksklusivt Det kom hurtigt og sikkert

Valutata 5 stelle su 5

Næsten ingen fysiske butikker fører fx alm. gl.dags bomuldsgulvklude og jeg fandt så J.Trading som sælger dem online. Dejligt at nogen fører så gode varer i vor moderne polyesterverden. Bestilt og hur... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Fagmandens gulvsæbe er den bedste sæbe jeg har prøvet. Mine trægulve er smukke som aldrig før og meget nemme at holde, selvom vi ikke tager specielle hensyn og går ind med sko mm.

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er mere end tilfreds med J.Trading's hjemmeside = Nemt og enkelt at bestille varer + Vildt hurtig ekspedition/Levering af perfekt vare !!!

Dettagli dell'azienda

5. Negozio di materiali da pavimentazione
  6. Servizio di levigatura e lucidatura pavimenti
  7. Servizio di rifinitura pavimenti in legno

Scritti dall'azienda

Hos J. Trading finder du et stort udvalg af kvalitetsprodukter inden for gulvafslibning og gulvbehandling. Vi tilbyder alt fra gulvsæbe og gulvlak til gulvslibemaskiner, værktøj og forbrugsvarer som sandpapir og pads. Vi fører en række af de anerkendte varemærker, blandt andet PALLMANN og RZ, samt vores helt eget mærke Fagmandens samt kvalitetsslib fra Hermes.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

15 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

hurtig levering

16 ottobre 2023

Tak.
Det glæder os meget, at du er tilfreds med vores service og at du giver dig tid til at anmelde din oplevelse hos os.
Venlig hilsen Sara
J. Trading

29 agosto 2023

Tak.
Venlig hilsen Sara
J. Trading

Valutata 5 stelle su 5

Helt OK og det virkede det antiskrid…

Helt OK og det virkede det antiskrid gulvvask og pleje

8 agosto 2023

Hej Leo
Tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os.

Det er meget dejligt at høre, at du er tilfreds med produktet og giver dig tid til at anmelde det her.

Valutata 5 stelle su 5

Bestilling og levering. Lige til 5 stjerner.

Nemt at bestille og super hurtig levering. Lige til 5 stjerner.

1 agosto 2023

Hej Marianne
Tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os.
Vi forsøger altid, at sende så hurtigt som muligt.
Vi håber, at du er tilfreds med dit køb.

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside. Fandt hurtigt den vare jeg skulle bruge og leveringen som planlagt.

22 giugno 2023

Hej Jesper
Tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os.
Vi håber, at du er tilfreds med dit køb.

Valutata 5 stelle su 5

Modtog produkt hurtigt og vaskede med…

Modtog produkt hurtigt og vaskede med det samme
mine gulve hold op er GODT produkt

Tak ☀️

12 giugno 2023
Non scritta su invito

Risposta di J.Trading

Tak for din meget fine anmeldelse af vores gulvsæbe.
Det betyder meget for os, vi gør os umage med at vælge kvalitets produkter og give vores kunder en god oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

God vejledning med produkterne.

God vejledning med produkterne.
Hurtig betjening.

16 maggio 2023

Risposta di J.Trading

Tak for din anmeldelse af vores produkter.

God rådgivning

God rådgivning, hurtig betjening, enda telefonisk opfølgning på forsendelsen

23 gennaio 2023

Risposta di J.Trading

Tak for din anmeldelse af os.

Valutata 5 stelle su 5

Fik hvad jeg havde bestil og hurtig…

Fik hvad jeg havde bestil og hurtig levering !

18 gennaio 2023

Valutata 5 stelle su 5

Nemt at bestille, hurtig levering

Nemt at bestille, info undervejs og levering næste arbejdsdag.

3 gennaio 2023

Tak for din anmeldelse

Alt fungerede.

14 dicembre 2022

Tak for din anmeldelse

Valutata 5 stelle su 5

Mega god kommunikation og hurtig levering. Intet at sætte en finger på :-)

23 novembre 2022

Hurtig ekspedition og levering

Hurtig ekspedition og levering. 😁

20 novembre 2022

23 settembre 2022

Risposta di J.Trading

Tak for din anmeldelse af os.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og virkelig god…

Hurtig levering og virkelig god gulvsæbe :-)

7 settembre 2022

Risposta di J.Trading

Tak for den fine anmeldelse. Det er dejligt, at du også er glad for vores gode gulvsæbe. Vi forsøger altid at få afsendt alle bestillinger hurtigst muligt.

Gulvtæppe på trappe

Jeg fik lagt tæppe på en trappe og det ser rigtig godt ud. Den unge mand der lagde tæppet var dygtig og et behageligt bekendtskab. Tak for det.

15 luglio 2022

Risposta di J.Trading

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più