JJ Tłumaczenia Jowita Jozwik Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

The translation was completed quickly, accurately and at a great price. The team were extremely helpful, the service was very friendly, and I had complete peace of mind that everything would be done p... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jestem niezmiernie wdzięczna za usługi Pani Katarzyny Ładnowskiej - Wańkowicz. Od samego początku wykazała się pełnym profesjonalizmem, ogromnym zaangażowaniem oraz dbałością o każdy, nawet najmn... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Pani Jowita i Pani Kasia były wspaniałe w pomocy przetłumaczenia i rejestracji angielskiego aktu małżeństwa na polski. Komunikacja przez cały proces była na najwyższym poziomie, byłam informowana c... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Chciałabym serdecznie podziękować za profesjonalne przetłumaczenie moich dokumentów . Tłumaczenie zostało wykonane niezwykle starannie, z zachowaniem wszelkich niuansów językowych i merytorycznyc... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Traduttore

Scritti dall'azienda

Nasza firma działająca na rynku brytyjskim od wielu lat oferuje szeroki zakres tłumaczeń przysięgłych, certyfikowanych, pisemnych i ustnych. Oferujemy tłumaczenia pisemne w wielu językach na najwyższym poziomie. Jesteśmy dostępni dla Ciebie 24/7, więc możesz skontaktować się z nami w każdej chwili, gdy tylko potrzebujesz profesjonalnego tłumaczenia. Oferujemy również pomoc w uzyskaniu kredytu hipotecznego (mortgage), ubezpieczenia (insurance). Jeśli szukasz pomocy finansowej, aby kupić wymarzony dom, nasze usługi hipoteczne są dla Ciebie stworzone! Zapraszamy.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

43 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Kompleksowa obsługa rejestracji urodzenia, tłumaczeń i przygotowania do potwierdzenia obywatelstwa

Do Pani Katarzyny Ładnowskiej-Wańkowicz trafiłem za pośrednictwem firmy Jóźwik, początkowo w sprawie tłumaczenia przysięgłego brytyjskiego aktu urodzenia naszego syna. Z pozornie prostej usługi wyrosła kompleksowa współpraca, która pozwoliła przeprowadzić wszystkie formalności sprawnie, we właściwej kolejności i bez zbędnego stresu.

Pani Katarzyna zajęła się pełną rejestracją zagranicznego aktu urodzenia naszego dorosłego syna w polskim USC, wraz z uzupełnieniem aktu o kompletne dane rodziców, których standardowo nie wpisuje ani konsulat, ani urząd stanu cywilnego. Przeprowadziła również migrację naszego aktu małżeństwa do elektronicznego rejestru, wykonała tłumaczenia przysięgłe naszych brytyjskich dokumentów obywatelskich oraz szczegółowo sprawdziła przygotowany przeze mnie wniosek o potwierdzenie obywatelstwa wraz z całą dokumentacją przed jego złożeniem w Konsulacie RP.

Największe wrażenie zrobiła na mnie jej doskonała znajomość polskich procedur administracyjnych oraz umiejętność planowania spraw z wyprzedzeniem. Dzięki właściwemu zaplanowaniu kolejności poszczególnych procedur polski akt urodzenia naszego syna został uzyskany jeszcze przed zakończeniem postępowania o potwierdzenie obywatelstwa. Oznacza to, że po otrzymaniu decyzji wojewody będzie on mógł od razu złożyć wniosek o pierwszy polski paszport, bez konieczności rozpoczynania kolejnej, wielomiesięcznej procedury rejestracji urodzenia.

Sama rejestracja aktu urodzenia została przeprowadzona w około pięć tygodni. Z informacji, które otrzymaliśmy z Konsulatu RP, analogiczna procedura prowadzona wyłącznie drogą konsularną mogłaby potrwać od trzech do nawet sześciu miesięcy.

Przez cały okres współpracy Pani Katarzyna była niezwykle pomocna, cierpliwa i zaangażowana. Każdy etap został dokładnie wyjaśniony, komunikacja była szybka, rzeczowa i bardzo profesjonalna, a my mieliśmy poczucie, że nasza sprawa jest prowadzona z najwyższą starannością.

Bez pomocy Pani Katarzyny z pewnością nie bylibyśmy dziś na tym etapie całej procedury.

Z pełnym przekonaniem polecam Panią Katarzynę każdemu, kto oczekuje nie tylko rzetelnego wykonania formalności, ale również fachowego doradztwa i przemyślanego poprowadzenia całego procesu związanego z polskimi aktami stanu cywilnego, tłumaczeniami przysięgłymi, potwierdzeniem obywatelstwa czy przygotowaniem do uzyskania polskiego paszportu.

Dodam, że opisana przeze mnie usługa to tylko jedna z wielu, które Pani Katarzyna oferuje za pośrednictwem firmy Jozwik. Pełen zakres jej usług obejmuje m.in. tłumaczenia przysięgłe, rejestracje aktów stanu cywilnego, zmiany imion i nazwisk oraz pomoc w sprawach obywatelskich i paszportowych. Zachęcam do kontaktu — jestem przekonany, że każda usługa realizowana jest z taką samą starannością, jaką doświadczyliśmy osobiście.

— Paweł L.

14 luglio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Jestem niezmiernie wdzięczna za usługi…

Jestem niezmiernie wdzięczna za usługi Pani Katarzyny Ładnowskiej - Wańkowicz. Od samego początku wykazała się pełnym profesjonalizmem, ogromnym zaangażowaniem oraz dbałością o każdy, nawet najmniejszy szczegół.

Pani Katarzyna dopilnowała, aby wszystkie dokumenty – zarówno moje, jak i mojego męża – były przygotowane bezbłędnie. Zwróciła uwagę nawet na detale, których sama nie zauważyłam, dzięki czemu cała sprawa została przeprowadzona sprawnie i bez żadnych problemów.

Jestem niezwykle wdzięczna za jej pomoc, cierpliwość i rzetelność. Z pełnym przekonaniem polecam usługi Pani Katarzyny każdemu, kto szuka kompetentnej, uczciwej i godnej zaufania osoby. W dzisiejszych czasach naprawdę rzadko spotyka się tak profesjonalne i życzliwe podejście do klienta.
Kamila S.

31 gennaio 2026

Rzetelna I profesjonalna

Z usług Pani Jowity Jóźwik korzystałam już wielokrotnie i za każdym razem byłam bardzo zadowolona. Tłumaczyła dla mnie między innymi akt urodzenia, akt małżeństwa oraz ostatnio dokumenty potrzebne do DVLA.

Za każdym razem mogłam liczyć na profesjonalną obsługę, bardzo szybki kontakt i ekspresowe wykonanie tłumaczeń. Dokumenty były przygotowane starannie, bezbłędnie i zawsze zaakceptowane tam, gdzie były wymagane. Pani Jowita jest niezwykle pomocna, cierpliwa i życzliwa – chętnie odpowiada na pytania i doradza, jeśli pojawiają się jakiekolwiek wątpliwości.

Z pełnym przekonaniem polecam jej usługi każdemu, kto potrzebuje rzetelnego tłumacza przysięgłego. Sama na pewno będę korzystać z jej pomocy również w przyszłości. Dziękuję za kolejną świetnie wykonaną usługę!

23 giugno 2026

Fast and reliable service

Fast and reliable service. The translation was available over the email and then posted 1st class delivery. Professional and friendly communication throughout and reasonable price. Overall great experience.

17 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

I am very pleased with Ms

I am very pleased with Ms. Jowita Jozwik service. Very good communication and excellent advice. I highly recommend her.

5 marzo 2026
Logo di JJ Tłumaczenia Jowita Jozwik

Risposta di JJ Tłumaczenia Jowita Jozwik

Thank you for your review! We’re glad we could help and look forward to assisting you again in the future.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più