Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Nie, nie wysyłają do 24h. Zamówiłam paczkę, napisali tego samego dnia ze jest wysłana. Wysłali mi inny numer przesyłki który nie istniał i to jeszcze numer poczty polskiej, a zapłaciłam za kuriera...... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Come questa azienda usa Trustpilot

1,1

Tutte le recensioni

18 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Masakra

Masakra. Kolejni oszuści internetowi. Zamówiłem towar 15.09.2026r. Towar, zgodnie z umową, powinien dotrzeć 10.10.2026r. w odpowiedzi na moje zapytanie dopisano mi, że towar, zgodnie z ich umową, powinien dotrzeć 21.10.2026r. Straszą paragrafami na zadania zwrotu pieniędzy, za niedostarczony towar. Czas zgłosić sklep do prokuratury.

15 settembre 2026

Scam!!!

Niestety nie sądziłam, że w AD 2026 jeszcze istnieją takie strony. Zamówiłam karty pamięci, które "zaginęły w transporcie" (oczywiście dowiedziałam się o tym tarabaniąc do nich na maila, sami by nie napisali). I teraz zaczyna się bitwa o zwrot pieniędzy - ponad 600zł. Odsyłają do zewnętrznego adresu email, po 3 miesiącach udało się odzyskać pieniądze, dopiero po parokrotnym grożeniu policją i rzecznikiem praw konsumenta! Ktoś powinien się nimi zająć!

3 agosto 2026

Oszuści !!!

Oszuści !!!
Brak szacunku dla klienta.
Zamówiłam towar, a oni piszą kolejnego dnia, iż go nie ma. Należy pisać o zwrot do innej platformy.
Lepiej nie korzystać.

18 giugno 2026

Porażka banda

Porażka banda, handlują towarem którego nie mają potwierdzenie wpłaty niewiadomo z kąt brak możliwości porozmawiania z kimkolwiek tylko e-mail. Nie jeden by wam napluł jak świni.

16 marzo 2026

Oszuści pełną parą

Oszuści pełną parą. Przesyłka niby wysłana bez żadnego potwierdzenia wysłania. Dodatkowo kontakt email dramat każą wysłać potwierdzenie z platformy płatniczej innej niż tak naprawdę został dokonany przelew. Dodatkowo nie widzą w ogóle danych zamawiającego i tłumaczą się, że nie widzą takiego zamawiajacego

19 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Niestety bluza zamówiona na prezent na…

Niestety bluza zamówiona na prezent na święta tydzien temu. Zero odzewu z ich strony dopiero dziś jak napisalem mail to dostalem odpowiedź ze towar zaginął w transporcie co jest totalna kpina w stronę klienta. Zostawili człowieka na lodzie i proponują zwrot pieniędzy. To sklep nie ma na stanie nawet 2 takiej bluzy jakby rzeczywiście owa sytuacja miała miejsce ? Dostałem propozycję zwrotu pieniędzy ale jak widzę tutaj komentarze ze to typowi oszuści i naciągacze pewnie tych pieniędzy nie zobaczę. Omijać z daleka ta stronę. I wogole jak mozna prowadzić sklep do którego nie ma numer telefonu ? Tylko mail

13 dicembre 2025

Banda oszustów i tyle

Banda oszustów i tyle, zamówienie anulowane, pieniędzy nie w ma a minął już termin, sprawa zgłoszona na policję.
Udają wielką firmę z różnymi działami a siedzą w garażu, nie polecam, nie kupujcie nic od tych oszustów

12 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Banda złodziei i oszustów..

Banda złodziei i oszustów... Ciągle zbywanie że w ciągu 7 dni dostanę numer nadania... Minęło 55 dni a oni mi wysłali link że paczka odebrana w innym końcu Polski niż mój adres....

11 dicembre 2025

Nie polecam tej firmy

Nie polecam tej firmy. Zwróciłam produkt i do dzisiaj nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Kontakt mailowy to totalna porażka, osoba odpisująca udaje, że nie widzi poprzednich maili i ignoruje przesyłane przeze mnie potwierdzenia nadania i dostarczenia przesyłki.

18 novembre 2025

Nie kupować

Nie kupować, czekam juz 5 miesięcy na zwrot pieniędzy, paczka nigdy do mnie nie dotarła, zamawiałam na urodziny córki buto wrotki i to nie za małe pieniądze.
Ciągle piszą że juz paczka w drodze, albo że już odsyłają pieniądze.
Oszustwo

17 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ten sklep to zwykły przewał ludzi na…

Ten sklep to zwykły przewał ludzi na mniejsze pieniądze lub większe. Jakim prawem ona jest jeszcze w sieci jak to możliwe że Google nie blokuje takiej strony która zwyczajnie oszukuje i nie wyślą żadnych produktów po zakupie. Oszuści powinni być usuniemy z sieci.

1 ottobre 2025

Fatalny sklep

Fatalny sklep. Otrzymałem towar niezgody z zamówieniem. Zamiast przeprosić i wysłać zamówiony wymienialiśmy się mailami przez w tygodnie. W końcu zakceptowali zwrot pieniędzy i poprosili o zwrot towaru. Wiec na swój koszt odesłałem. Potem 3x (słownie: trzy razy) zostałem poproszony o podanie konta do zwrotu. Kolejny miesiąc i otrzymałem niepełny zwrot. Nie walczyłem już o te 30pln. Szkoda zdrowia. Zdecydowanie NIE POLECAM.

1 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

złodzieje i oszuści w jednym

wysyłają inne produkty niż na zdjęciach.
To co do nas dotarło to była podróba z aliexpress tańsza o większą połowę jak zrobiłam awanturę o to mieli odesłać różnice pieniędzy przez 7 miesięcy odsyłali i dalej nie odesłali

5 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Uwaga na sklep JOY-BOX.PL – oszustwo i brak profesjonalizmu!

Zamówiłam u nich oryginalny kontroler PS3, a po długim czekaniu dostałam tanią chińską podróbkę, która w ogóle nie działała. Zamiast szybkiego i uczciwego zwrotu zaczęła się wielotygodniowa przepychanka mailowa: musiałam kilka razy wysyłać te same dane, przypominać się o zwrocie, a pieniądze wciąż nie wracały.

Ostatecznie, po wielu ponagleniach, przelali mi tylko część kwoty – 100 zł zamiast pełnej sumy 119,98 zł + koszty przesyłki, o których pisałam kilka razy. Dopiero po kolejnych wiadomościach przyznali, że “zapomnieli” i muszę im jeszcze raz podać, ile brakuje.

Cała sytuacja to ogromna strata czasu, nerwów i brak szacunku do klienta. Sklep sprzedaje nieoryginalne produkty, zwodzi ludzi i łamie podstawowe prawa konsumenta.

Nie polecam absolutnie nikomu. Trzymajcie się z daleka!

1 giugno 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più