Over a month ago, I spent €1000 on two computers that turned out to be defective: one had a locked Windows system from the previous owner that I couldn’t remove, and the other had no operating system... Leggi di più
Leuke site, alles staat goed beschreven maar je moet het wel lezen. Bij bestelling van dezelfde afzender kun je bij betalen kiezen voor gezamelijke verzending. Net de slechte reviews gelezen, lachen.... Leggi di più
Heb hier in het verleden veel goede aankopen gedaan, nu gaf ik B-grade een kans. Heb een product gekregen waarbij alle accessoires misten, hierdoor is die niet bruikbaar (draadloze usb koptelefoon) wa... Leggi di più
Er is in doorsnee veel keuze uit kavels van diverse pluimage. Het is een stabiele en overzichtelijke veilingsite waar ik heel wat jaren met plezier terug kom. Er zijn veel lagere extra kosten bovenop... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Dagelijks veilen wij honderden consumenten producten en verkopen wij in onze Flashsales o.a voor iBOOD de restvoorraden uit hun magazijnen. Bekijk onze reviews eens voor meer informatie over ons bedrijf.
Ondernemingsweg 2b, 2404HN, Alphen aan den Rijn, Paesi Bassi
- 0172-749029
- backoffice@jouwveilingen.nl
- jouwveilingen.nl
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Wat een NIET sociale dame….slechte ervaring met verbluffend…
Helaas slechte ervaring met verbluffend anders in Berkel Enschot….. het is daar zo kort door de bocht en haar manier en anders niet…..twee gezichten dus. Schijnbaar eenzijdige constructie daar

Risposta di JouwVeilingen BV
Kleinere prijsjes
Voor ik iets moet hebben, check ik veelal deze website. Nu wederom iets voor een kleiner prijsje gescoord, heel fijn!
cool veilingen
Paar keer een veiling gewonnen zaten…
Paar keer een veiling gewonnen zaten leuke dingen tussen . . Ook na een klein misverstand contact gehad en probleem werd snel opgelost
Snel en eenvoudig geregeld
Ik had dit product nodig
Ik had dit product nodig en kon gemakkelijk de bestelling plaatsen. Verzend kosten zijn prima. Heb vaker besteld en goede ervaring bij beantwoorden van vragen.
We hebben een prachtige bolderkar…
We hebben een prachtige bolderkar gekocht. Op ons verzoek is hij snel verzonden zodat we hem nu op vakantie kunnen gebruiken.
Alles ging heel vlot zonder problemen
Zeer goed
Zeer goed, artikel is snel verzonden en hebben vaak leuke spullen te koop.
Niet altijd even correct...
Ze beweren dat een artikel begint in de koopjeshoek nadien met extra korting naar daily discount gaat om uiteindelijk in de veiling te komen. Heb echter al verscheidene keren vastgesteld dat een artikel terug voor hogere prijs naar koopjeshoek gaat.
Dan stond er een airco te koop voor € 181,30, maar rekenen ze € 250 levering?!

Risposta di JouwVeilingen BV
Bestel vaker iets via jullie en altijd…
Bestel vaker iets via jullie en altijd keurige afhandeling en snelle bezorging!
Website werkt goed en gewonnen…
Website werkt goed en gewonnen veilingen binnen een paar dagen in huis.
duidelijke site
duidelijke site. snel geregeld. hopelijk gaat de verzending ook zo goed
Zogenaamde ‘ongeopende Bol.com’…
Zogenaamde ‘ongeopende Bol.com’ pakketjes is een grote scam. Goedkope Alibaba troep. Trap er niet in!
Een eerste zeer positieve ken ismaking…
Een eerste zeer positieve ken ismaking met de site. Duidelijk, volledige en correcte informatie.
Altijd leuke spullen op de Site
Altijd leuke spullen op de Site, voor een fractie van de prijs.
Spam
Stuurt ongevraagd mails/spam. Heb nooit iets van deze site gekocht. Heb de site zelfs nog nooit bezocht.
Zeer raar dat ze aan mijn emailadres komen en zeer schandelijk dat ze het lef hebben om dan gelijk te gaan spammen!
Top!
Je kunt leuke dingen kopen voor een goedkope prijs! Als er iets is of je hebt vragen kun je ze altijd stellen en wordt je vraag vriendelijk en snel beantwoordt!
Weer leuke artikelen gescoord
Leuke artikelen voor meestal een leuke prijs
Het was een goeie ervaring
Het was een goeie ervaring, omdat ik het een fijne site vindt en niet alleen dat. De site is naar mijn mening heel betrouwbaar. Fijne service die ze hebben.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.