Over a month ago, I spent €1000 on two computers that turned out to be defective: one had a locked Windows system from the previous owner that I couldn’t remove, and the other had no operating system... Leggi di più
Leuke site, alles staat goed beschreven maar je moet het wel lezen. Bij bestelling van dezelfde afzender kun je bij betalen kiezen voor gezamelijke verzending. Net de slechte reviews gelezen, lachen.... Leggi di più
Er is in doorsnee veel keuze uit kavels van diverse pluimage. Het is een stabiele en overzichtelijke veilingsite waar ik heel wat jaren met plezier terug kom. Er zijn veel lagere extra kosten bovenop... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Dagelijks veilen wij honderden consumenten producten en verkopen wij in onze Flashsales o.a voor iBOOD de restvoorraden uit hun magazijnen. Bekijk onze reviews eens voor meer informatie over ons bedrijf.
Ondernemingsweg 2b, 2404HN, Alphen aan den Rijn, Paesi Bassi
- 0172-749029
- backoffice@jouwveilingen.nl
- jouwveilingen.nl
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
een mooi artikel gewonnen op …
een mooi artikel gewonnen op jouwveilingen voor een beste prijs . ben er blij mee hoop dat het een aanvulling word voor het geluid van de televisie
Heb nu voor de eerste keer wat besteld…
Heb nu voor de eerste keer wat besteld ik ben benieuwd..
Goedkoop en de moeite waard
Goedkoop en de moeite waard. Je moet wel voor open staan geen garantie te hebben of krijgen bij alles.
Goed contact en zeer goede service
Onnodige muts
Ach, ik had teveel gedronken. Dan moet je niet naar een online veiling gaan.
Beste plek om mooie spullen te scoren!
Heb een defect product ontvangen
Heb een defect product ontvangen. Het was duidelijk dat dit een retourproduct was, wat al door iemand ander 'gebruikt' was. Deze is dus ongecontroleerd weer in de verkoop gegaan.
Op heel de website is werkelijk niets te vinden over retourneren, dus heb hier contact over opgenomen met jouwveilingen, wat uitsluitend via de mail kan.
Dit werd niet beantwoord.
Nog eens een mail gestuurd.
Kreeg een credietfactuur met de kosten opgesomd en onderaan de streep, een bedrag net wat minder dan de opsomming en wat ik dus betaald heb.
En daarbij een mail dat ik het als tegoed op jouwveilingen krijg.
Ik heb daarop een mail gestuurd, dat ik a) het volledige bedrag terug wil en b) het op mijn rekening wil i.p.v. als tegoed.
Deze mail werd ook weer genegeerd, dus nog een mail en jawel... geen reactie meer.
Ondertussen zijn we meer dan 2 weken verder en het blijft stil.
Ik wil niet te negatief zijn en mensen graag een kans geven, maar dit lijkt toch op een waardeloze site, waardeloze service en dus waardeloze mensen daarachter.
Ik vond het erg makkelijk met bieden en…
Ik vond het erg makkelijk met bieden en ook erg makkelijk bij het betalen en verzenden
Super en altijd snel verzonden
Leuke site waar je wel koopjes kunt doen
Leuke site waar je wel koopjes kunt doen
Leuk spul voor weinig
Een mooie aanbieding,snel geregeld en altijd leuk om op deze manier iets leuks te scoren
Prima service en transparante…
Prima service en transparante veilingsite.
Koop geen B-grade!!
Heb hier in het verleden veel goede aankopen gedaan, nu gaf ik B-grade een kans. Heb een product gekregen waarbij alle accessoires misten, hierdoor is die niet bruikbaar (draadloze usb koptelefoon) waar de dongle niet bij zat, waardoor je hem nergens aan kan verbinden. Liet dit weten aan de verkoper maar krijg geen gehoor.
Ik ben blij met het product wat ik mag…
Ik ben blij met het product wat ik mag ontvangen
Verkoopt onterecht veilingen
Verkoopt onterecht veilingen waar niet op geboden is en verplicht mij te betalen. Reageren niet op mailtjes en als je verzoekt te bellen wordt er via de telefoon naar je geschreeuwd en wordt je afgekapt en opgehangen. Totaal niet klantvriendelijk, niet oplossingsgericht en zeker geen aanrader. Tot op heden wordt ik nog steeds genegeerd en heb ik vanaf 19-04 nog niets vernomen van het bedrijf.
snelle verzending en de gekochte items…
snelle verzending en de gekochte items waren prima in orde
Dit is echt een geweldige veiling
Het was een top veiling omdat ik een…
Het was een top veiling omdat ik een hoop heb kunnen winnen stuk voor stuk prachtige producten superblij mee
Geweldig, goed koop gekregen,en is zo spannend.
Als je leds nodig hebt en je kan het goedkoper krijgen op de veiling dat is spannend.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.