Het is een heel mooi lied geworden, maar op een vraag of er een aanpassing gedaan kon worden, heb ik na 2 maanden nog steeds geen antwoord. Verschillende keren bericht op verschillende manieren, maar... Leggi di più
Lied voor onze dochter laten maken. Erg goed naar ons verhaal gekeken. Mooi inlevingsvermogen. Hoe uitgebreider de eigen (ieders) info, hoe persoonlijker het lied. Ook zeer goede en spontane se... Leggi di più
Wat een fantastische bedrijf. Ik wilde mijn collega,s verrassen met een eigen nummer opgedragen aan onze hardwerkende monteurs. En een prachtig nummer is het geworden. Ons bedrijf is er superbl... Leggi di più
Op Facebook gevonden. Wat een origineel idee om een persoonlijk lied te maken. Maakt niet uit waar het lied overgaat. Maar persoonlijk is het! We hebben hun de opdracht gegeven om een lied te... Leggi di più
Of het nu een diepe liefdesverklaring is, een jubileum dat gevierd moet worden, een dierbaar afscheid, of simpelweg een ode aan vriendschap: jouw inspiratie is onze gids. Wij schrijven en produceren een liedje dat perfect aansluit bij jouw moment.
Lauwers 10, 9504 BL, Assen, Paesi Bassi
- 0620883103
- info@jouwsong.nl
- jouwsong.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Een lied dat zo een hit kan worden!…
Het was een ervaring die ik never nooit verwacht had. Een perfecte klank met een goede tekst. Absoluut een aanrader voor de mensen die twijfelen om dit te gaan doen. Zou het zo weer over doen!