JouwOffice Recensioni

TrustScore 3 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Na aankoop had ik geen problemen met activeren van de licentie code, maar na een kleine 2 maanden kreeg ik opeens de melding dat de code niet meer zou gaan werken. Contact gezocht met de klanten... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Had een key gekocht voor office 2019. Prijs is mooi. Ik heb helaas tot twee keer toe om een nieuwe key moeten vragen. Veel mailcontact, Screenshots en installaties verder is het toch gelukt. Waardeer... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik snap niet waarom er verschillende mensen haatreacties posten. De office die ik aankocht is ten eerste al zéér goedkoop. En ook de service is helemaal prima. Je wordt snel en op een zeer vriendelijk... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Azienda di software
  2. Negozio di componenti software per computer
  3. Rivenditore di software

Scritti dall'azienda

JouwOffice verkoopt verschillende software licenties. Jouw licentie wordt 24/7 direct geleverd per mail.

Nella media

TrustScore 3 su 5

629 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Office 2019 opnieuw geinstalleerd (ivm…

Office 2019 opnieuw geinstalleerd (ivm nieuwe SSD) maar krijg steeds een foutmelding bij het invoeren van de product key. Mail gestuurd en zou binnen 1 werkdag een reactie krijgen. Nu weer een mail later en een week verder nog geen oplossing voor het gestelde probleem. Krijg wel een ontvangst bevestiging maar daarna is het stil!!!

29 gennaio 2026
Valutata 4 stelle su 5

JouwOffice biedt goede producten en een…

JouwOffice biedt goede producten en een snelle levering. Ik had een klein probleem met het activeren van Office 2019 Pro Plus, maar de klantenservice reageerde binnen 24 uur met een oplossing. Uiteindelijk is alles opgelost na contact met Microsoft. De codes worden direct na betaling verzonden en installatie is over het algemeen eenvoudig. Ondanks de problemen is het een betrouwbare site die ik zou aanbevelen. 4 sterren.

23 ottobre 2024

toegestuurde key werkt niet

toegestuurde key werkt niet, key was blocked
contact opgenomen via formulier, nooit respons op gekregen, ik zou aanraden om hier géén keys meer te bestellen

5 settembre 2023

Alsnog tevreden

In eerste instantie geen bevestigingsmail en sleutel ontvangen. Wel als reactie op mijn chat via de site. Deze reactie liet wel een uur op zich wachten. (Was wel laat in de avond)

29 novembre 2022

prima service

Had onbewust een verkeerde versie besteld. Na contact werd dit prima opgepakt en ontving ik alsnog de juiste info/download. Chapeau!

10 luglio 2022

Slecht

Slecht. Office 2021 gekocht, echter geen download link te vinden op de site om de software te installeren.
Mail gestuurd, want telefoon hebben ze blijkbaar niet, en geen reactie ontvangen van de juiste link. Intussen volgens instructie wel mijn oude office verwijderd. Dus nu heb ik niets meer.
Het zou goed zijn als ze snel op zulke topics reageren, ipv geheel niet.

22 giugno 2022

Perfect

Perfect! Top service en direct een werkende code. Ook goed uitgelegd op de site hoe het in z'n werk gaat en her scheelt ook enorm in de kosten. Aanrader!

3 giugno 2022

Top service

Er was probleem met een Office activatie code die ik meer dan 1 jaar geleden aangekocht had maar nog niet gebruikt had. Na contact met de klantendienst was dit perfect opgelost.

30 maggio 2022
Valutata 4 stelle su 5

Jammer dat de website is veranderd

Jammer dat de website is veranderd, ik ben nu mijn gehele bestel historie kwijt.
Daar baal ik goed van.
En net op het moment dat ik een licentie nodig had werkte de website niet goed. Wel betaald NIETS gekregen. is later goed gekomen.
Maar moest uitwijken naar ander verstrekker. En die heeft zijn administratie wel goed voor elkaar.

10 maggio 2022

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più